Namjesta li ranko frizuru unazad sad
Ko je koga prodao df-ovci,pitanje je sad?![]()
1908.
Namjesta li ranko frizuru unazad sad
Podgorica Podgoricanima!
Ka' da je bitno. K'o da smo nekad i imali opoziciju.
Još par dana o ovome, i ''čudo'' završeno.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Mandić :
- daj mi dvije porcije popeka
- za ponijeti ili ovdje?
- aaa.. za ponijeti...
Sell the Vatican, Feed the World!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mandic je plakao prije neku noc jer su zvali knezevica a ne njega da gostuje
Podgorica Podgoricanima!
Knezevic je najgrlatiji i mislim da bi se pobio na fer odma
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Sjecate li se kad je Mandic strajkovao gladju u kolima a donosili su mu burek da jede maltene svaki dan? Kakav je to karakter od covjeka.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
A gdje nam ga je Medojevic? Sampion demagogije.
Gledam neko izbacio sliku policajca na fb gdje kaze rastjera smo zlotvore ili tako nesto
Podgorica Podgoricanima!
Uhapsise li Marka Milacica?
Ja kod Gintasa da maknem barikade sa ulice da prodju kola kad 5 marica put mene misle postavljam ih.Te ja trk sa mjesta zločina![]()
Zar slika moze da prica?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ovo je bruka i sramota organizatora i vlasti. Zastidje. Ovi se kao bore za bolje sjutra, plisana revolucija sa gradjanskim smekom a ispod te jadne maske strani i uskostranacki interesi, preobuceni sovinisti, kleronacionalisti iz proslih ratova i isluzeni kadrovi DPS i ostala boranija koja 25 godina koliko i DPS jase na svojim autisticnim talasima. S druge strane vlast koja je privatizovala, razgradila i unistila svu privredu, sve ciljeve podredila sopstvenom interesu, ogroman dio naroda navela da vise ne vjeruje ni jednoj instituciji sistema i da izlaz trazi van njih, pritom vecinu gradjana dovela do ivice siromastva. Eeej, znate li koliko ljudi zivi u mraku danas jer nema za struju, koliko sjutra ne zna cime ce hljeb da kupi i prezivi?
Cime Front moze da se brani sa 'ubacenim elementima' kada je bila jasna intencija skupa i njihovi petparacki govori i scenario? Cime vlast moze da opravda ovoliku upotrebu suzavca i potrebu da razbijes svaku grupu na najmanje cinioce. Dosli su ljudi sa svih strana i 95 % njih niti je ucestvovalo, niti planiralo da pravi incidente i poslije rasturanja je normalno da idu u grupama i da traze buseve koji su ih doveli.
Imali su 4 godine da implementiraju novi izborni zakon i tehnologiju a oni kao da smo Amerika a ne saka jada, svaku grupu koja je nezadovoljna moras uvaziti i ponuditi dijalog ali ovdje su bitni sukobi jer te sukobi odrzavaju. Imamo pustolove iz DF koji su toliko neozbiljni da mi kao iskrenom opozicionaru se srce cijepa kada vidim toliku kolicinu diletantizma. Prvo se sprdam sa svim, pa me onda sve boli.
Ovdje nema ko da se raduje, ovdje nema ko da popuje od svih sudionika. Ovo je poraz svih nas! Ovo je dalje tavorenje u blatu i propadanje. Ovome je koliko je kriva vlast, toliko i opozicija, a bogami i svi mi koji smo dozvolili da nas jasu sve ove godine.
ali kakva su olos ovi "novinari" vijesti. citam kako pisu da je policija bacila suzavac medju novinare, pa onda ovaj kreten krackovic veli, vjerovatno je malo policija isfrustrirana bila jer su poleceli put njih neki objekti. kuku. sto je ovo. zatvaraj vijesti.
Gradjani krenuli u mirne proteste... Al ovo je ubaceni element vidi se po zastavi
f6
Rekose mi neki drugovi da su gledali sa terasa kako saj ili posebna gumenim mecima cera
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks