Lik iz nove, dal Radunović ili ko već govedo najveće
Lik iz nove, dal Radunović ili ko već govedo najveće
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ovaj se jos i smije....mater mu...
Andrija intervju:
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=OLHydMLVtbU
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
FTFY Smradunovic Slaven.
deuscroix
Za sada 3 povrijedjena policajca u KBC-u i 18 gradjana. Prostize jos povrijedjenih prema informacijama koje imamo.
Podgorica Podgoricanima!
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Obaranje vlasti silom u Ukrajini je bilo sasvim OK pojedincima sa foruma.
Kakvo licemerje.
Nadam se da nece biti ozbiljno povrijedjenih. Zao mi je onih ,koji su izasli sa namjerom da mirno protestuju, a zakacio ih je ovaj haos. Takodje se nadam da ce se pojedinim glavasima guzice malo ispomjerati i nacerat ih da vise koriste glavu, kako bi ovaj narod malo bolje poceo da zivi.
Last edited by Sandor Kolar; 24-10-15 at 23:07.
Pedja bulatovic imao pripremljenu masku vec a onaj motorolu
Podgorica Podgoricanima!
Meni je zao taj narod sto je bio zarobljen na most i niz skaline jer su sigurno preko 10 suzavaca ispalili
Podgorica Podgoricanima!
Ej subota je vece moze da se bije a da se ne krijee
Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk
onaj bečić mi je čak bio i simpatičan prije ali sam vidio sad koja je mutljavina i on
Sto veli Becic?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
DF se izvukao preko cenzusa jos proslog vikenda, a sto se DPSa tice njima DF blamaza nista ne pomaze.
Ceka ih ujedinjeni front Demosa, Demokrata i Ura, koji su svi ostali cisti u ovoj prici, a pozicija DPSa je oslabljena i iznenadjujuce visokom brojnoscu protesta i cinjenicom da su morali da primijene silu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks