Ne kapiram sto jos pucaju a posle minut nikoga nije bilo u centar
Večeras će biti rekordna upotreba suzavca.
Šok bombe pucaju da bi se izazvala panika kod prisutnih. Njihov prasak je izrazito glasan.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Ne kapiram sto jos pucaju a posle minut nikoga nije bilo u centar
Podgorica Podgoricanima!
Potrosise sve zalihe suzavca
Podgorica Podgoricanima!
Kakve novinare cg ima, ovo je bruka, niko nista ne izvjestava sada sa lica mjesta
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Jos se puca a ovi cekaju ranka ispred
Podgorica Podgoricanima!
Znaci svaki put kad nesposobna opozicija napravi neko njesra kriv je DPS? Mozda imamo psihopate na vlasti zadnjih 25 godina upravo zato sto imamo nesposobnu opoziciju koja nije u stanju ni da prihvati odgovornost za svoje ocigledne ispade. Opoziciju koja je jedva docekala da nadje izgovor da podivlja. Jer ne daj boze da su usli na sporedna vrata to bi smak svijeta bio. Neandertalci.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Evo ovamo na vijesti prolaze po dva tri coeka svi osamuceni
Ja ne znam dje pucaju vise sa svih strana a na km sam od skupstine.
Meni nije jasno jer vec 20 min nikoga nema
Podgorica Podgoricanima!
Slaven Radunovic da je pravde Boga i srece ce da odgovara za ovo! SMECE jedno po***** ti se usta!!!!!
Sad je baš fina prilika da se pokupe vođe ovih radikalnih huliganskih grupica što se motaju po protestima i spakuju na neko mračno mjesto.
Jake snage Policije raspoređene su i u neposrednoj blizi zgrade RTCG i oko zgrade MUP-a. To je sve takođe dio rutinskog rasporeda.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Pa će sad priča - ubačeni elementi. Posle onog mozga što je pucao sa balkona, ne treba im niko ubačen, jer je takvih noćas bilo izgleda i više nego normalnog naroda.
Bravo opozicijo, sama si sebi pucala u koljeno noćas.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ljudi, sto bi sa Rajom...?
Evo kruze i ceraju po pg,policijski cas...Nemojte izlaziti neka..Onog slavena skinuti sad na ovak trg zajedno sa jos nekima i onda lijepo...
Podgorica Podgoricanima!
Aooooo. Čita li ko Kurir? Užas šta objavljuju...
Bolje imat no' nemat....
Kako su cementirali ovim mila.A druga familija ce da place
Podgorica Podgoricanima!
Da mi je vlast na 5 minuta i organizatori protesta, u direktnom prenosu bi im čupa nokte da priznaju zašto ovo rade i u dogovoru sa kim, stoka.
22.22 - Policija hamerima upala u masu i gaze mirne demonstrante.
Nešto najjače što sma pročitao...
Policija nema hamere,
Nema mase
demostranti nijesu mirni
i Sigurno niko ne gazi...
Last edited by Bugi; 24-10-15 at 21:32.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks