Pade li Milo? Pade li vlada?
http://www.cdm.me/politika/citaoci-s...ec-se-razilaze
Uz ogradu da je ovo "provladino" glasilo (izvinjavaj administracijo) ovi se izgleda sami otanjavaju.
Ridin' on the black train
Pade li Milo? Pade li vlada?
koliko god da ih ima,5,10,50,100 hiljada,nije bitno,jer je sve to obicna utopija,DF je dobio pare od Rusa,sad moraju da daju sve od sebe da to opravdaju,izgleda da su velike ,velike pare u igri kad ne prezaju da naprave neki incident...
Kakvu je igranku napravio mandic zajedno sa milom i rankom...
Podgorica Podgoricanima!
Isti oni Rusi koji su bili na stranu Ukrajinskog predsjednika i govorili da ne mogu na ulicu da smijene legalno izabranu vlast,davali mu logistiku do zadnjeg dana,sad komentarisu da nijesu zadovoljni kako policija tretira demonstrante i da mora da se vlast zamisli)))
Moze li mi neko u inbox javiti ako pa'ne Milo!? Momentalno bi prodisao, a i ova bi me prehlada prosla.
21:21 - Poslanik DF-a Slaven Radunović pozvao je građane da se ne razilaze ispred Skupštine Crne Gore. On je istakao da čekaju predsjednika parlamenta, Krivokapića, da se pojavi i da pusti poslanike da uđu u glavni ulaz. On je rekao da će, ukoliko se ne pojavi, Krivokapić biti "jedan od odgovornih za ono što će se desiti". Radunović je građane pozvao da budu strpljivi i da ne prave incidente.
rtcg
Miči mi tog kera, samo nešto prijeti i laje dok ga drže na povodac.
edit: Greška, mislio sam da je Knežević to rekao.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hahahahah ko koga ovdje zeza,pokusava li dps da zezne ranka ili sto
Podgorica Podgoricanima!
Ranko 'oće da im uruci otkaz jer ne dolaze na posa no avetaju po ulici
KOd Ranje su kljucevi od SKupstine pa ga zato cekaju![]()
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Ne znam ima li vecih ovaca od naseg naroda.Kakvo stado,australija bi pozadvidjela...Kako vrte pa smijesno
Podgorica Podgoricanima!
Kakve veze ima Australija sa ovcama ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Narod je poceo djelimicno da se razilazi.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
http://www.vijesti.me/vijesti/vozilo...jedenih-857292
Ovaj se makar zaustavio..
Ja nisam ni znao da tamo ima ovaca.
Znao sam da imaju dosta kengura.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ранко је предсједник Парламента а тамо је 20% посланика Црне Горе.Добра ствар је што ће доћи да прича са њима, и тако им избити из руку и минимум легитимитета.
Тражили сте да уђете на радна мјеста у највиши дом овог народа, зовете ме да причамо, ту сам изволите.
Најбоље чему се могу надати из ДФ-а је да Рања понуди неки вид прелазне владе или преговоре, али тек по добијању позивнице за НАТО.То би могла и да буде излазна варијанта из ових протеста.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Dobro reche onaj Brano Mandic politichki rijeliti pri ovome nam Farma ama bash nishta ne treba.
Ridin' on the black train
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks