Ja sam imao sreću da svoje srednjoškolske dane provedem u tom ambijentu !!! I na taj veličanstveni skup sam bio i to ni manje ni više nego nas je Dragan Šoć predvodio i to sve onako kao slučajno je prolazio pored tehničkih škola dje su mu se pridruživali djaci !!! Slavko Perović i Novak Kilibarda !!! Kakvi su to govornici bili da mi se ponekad učini kako je CG tada bila u EU a što je vrijeme više odmicalo sve se više vraćasmo u srednji vijek sa polupismenim govornicima !!! Jeste da se to rasturilo kao oblak od dima ali lijepo vrijeme bješe to sigurno![]()
deuscroix
Iz nk se zaputilo 9 punih autobusa i par stotina auta... Prc
One Ring to Rule them all...
To je bila sjajna ideja Narodna sloga je u usvakom trenutku mogla izvesti na ulicu 20 hiljada ljudi sto je ovim novopecenim mitingasima misaona imenica i bila je nesto sto je stvarno bilo potrebno Crnoj Gori nazalost razni egocentrici a i sluzbe bezbjednosti su ovu ideju urusili ali dalje tvrdim da je to bila najbolja politicka partija sa najboljom idejom koja se pojavila u Crnoj Gori.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Članovi OSA-e legitimisanje od strane policije doživjeli kao najstrašniji vid torture.
A isto tako, političko agitovanje u jednoj obrazovnoj instituciji mi je isto tako degutantno.
Ovakvi primjeri, zapravo puno govore o toj reformatorskoj prelaznoj vladi (ako je bude). Te priče da oni nisu kao ovi što trenutno vladaju, mogu ih mačku o rep.
Laži, podmićivanje, pozivanje na zakon koji se tumači laički, baš me raduju te nove promjene!
Oh wait..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Au, nasmija me na ovu muku...(pitam se koja ti je omiljena hum. serija)
Mandić me nije ni najmanje iznenadio, to je taj njegov očekivani nivo. Nadam se da neće biti mnogo onih koji će se primiti na tu priču, samo kompletne budale mogu pomisliti da je djeci mjesto na visokorizičnim protestnim okupljanjima.
Rece li rtcg da je krenuo 1autobus i nesto malo kola..
![]()
https://www.facebook.com/permalink.p...61&pnref=story
Ali nikad ovako nije bilo da se svi botovi ukljuce,mislim da niko ne zna ni ANB kolko ce doci otprilike
Podgorica Podgoricanima!
Bojim se da cemo biti prinudjeni da od veceras opet stvaramo "narodnu slogu", ovaj put radi gole egzistencije i opstanka drzave.
Ako se veceras nesto desi odgovrni su:
1. Milo Djukanovic, Ranko Krivokapic i njihove partije, koje ne zele mirnom putem da sjasu sa narodne grbace.
2. NATO pakt koji ove kriminalce podrzava i koji ih tjera da bez referenduma i na silu uvuku Crnu Goru u tu ZLOCINACKU organizaciju.
Ovo su glavnio akteri krize a reziser im sjedi u nekoj kabalistickoj vjerskoj organizaciji u Njujorku ili Londonu.
Siguran sam da je jedan Slavko Perovic, koji je castan covjek, protiv nato pakta, kao i mnogi drugi casni Crnogorci.
Nije tacno da su samo Srbi protiv nato pakta.
Da,..iste premise uvijek vode istom rezultatu. Proteći će još puno Morače dok neki ljudi ne shvate da je nemoguće napraviti partiju koja bi flertovala i sa crnogorskom građanskom ideologijom i sa velikosrpskom četničkom ideologijom. Kad god vidim te pokušaje ne znam da li da se prije nasmijem ili budem tužan znajući da su ti politički projekti sami sebi stavili rok trajanja. I to ne naročito dugovječan. Evo šta sam napisao 2012., u momentu stvaranja Pozitivne...Isto vrijedi i za URA-u.
Moram da priznam žalim jako zbog ovog jer mi je Pozitivna politički najbliža. Ali, to je život. Proći će još dosta godina prije nego srpska nacionalna manjina bude u stanju da se integriše u društveni život ove zemlje i tek tada građanske stranke u CG biće moguće. Do tada imaćemo mimikriju. Simuliranje. Oni koji budu uistinu vjerovali u građanski koncept tavoriće na marginama političke scene.
A što se tiče Abazovića. Iako pozdravljam jučerašnje stavove Bojovića i danas Jelušićke koji su njegovi partijski drugovi, ipak ga izuzetno cijenim. Moje mišljenje o njemu nije se promijenilo. Na žalost mlad je, kao Albanac ne razumije kompleksnost i dubinu crnogorsko-srpskog sraza. Mladalačka energija ga može dovesti u situaciju da njegova politička zvijezda sagori prerano. A to bi bila velika šteta za Crnu Goru.
To je moj skroman stav o njemu.
Last edited by El Re; 24-10-15 at 15:21.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Rtcg kaze 1 ovu kazu 9 a na sliku 3
f6
Sve preko 5k su uspjeli protesti...
Evo Kale gospodar vremena protiv protesta
https://www.facebook.com/zanimljives...4264780152538/
Mozes li da obrazlozis molim te?
Zasto nece dobro nikome ?
Last edited by Gandalf_White; 24-10-15 at 15:28.
One Ring to Rule them all...
14 januara je bilo oko 30000 kad je bilo priznavanje Kosova oko 15000 poslije predsjednichkih Vujanovic-Lekic 10000 a protesti Vanje Calovic okupili su makar onaj prvi miting sigurno 7-8 hiljada ljudi. Tako da ne znam koliko je 5000 uspjeh vishe bih rekao da je tezhak neuspjeh. Ako uzmemo da ima 400000 biracha a ima ih vishe to je ispalo da je izashao svaki 80 birach a to je jako malo. Da ne pominjemo da ce medju uchesnicima biti maloljetnika a i onih shto nijesu gradjani CG plus novinari, redari...
Ridin' on the black train
Sto se risto nesto ne izjasnjava,je li mu lomi zabranio.
Separatista mislim da si precerao sa tim prvim brojkama
Podgorica Podgoricanima!
Mogući incidenti, ne isključuju se nemiri širih razmjera
Prema nezvaničnim informacijama iz Uprave policije, građanima Podgorice se ne preporučuje izlazak na ulice u periodu od 19 do jutarnjih sati, zbog mogućih incidenata, a ne isključuju se ni nemiri širih razmjera.
Za 19 sati zakazan je početak protesta Demokratskog fronta. Prema najavi organizatora, protest bi trebalo da traje do 6 sati u nedjelju ujutro.
Službenici Uprave policije su potpuno spremni da očuvaju i zaštite ustavom utvrđeni poredak države Crne Gore, saopštili su ranije čelni ljudi policije i MUP-a.
Podgorica, 18.10.2015.--------------------------------------------------------------------------
I nemojte se čuditi što RTCG (i još neki mediji) o ovome ovako pomno izvještava. Prvo, to je dogovoreno sa MUP-om kako bi se izbjegle dezinformacije koje su u prošlu subotu i nedjelju umalo skupo stajale vlast jer su zapadni mediji, vjerujući srpskim glasilima (iz zemlje i inostranstva) objavljivali gluposti poput one kako je Policija teško povrijedila Mandića, Medojevića, kako je potpredsjednik Skupštine Radulović sav krvav odnešen sa skupa i sl. gluposti, a koje u tom času niko nije demantovao.
Sada se mogu očekivati i uključenja iz Štaba MUP-a koji će rukovoditi obezbjeđenjem demonstracija.
Kao što rekoh, ovih 6 dana bilo je dovoljno da se nauče neke lekcije. Ali i opomena da MUP sebi nikada više ne dozvoli onakve propuste kao prošli put kada su u jednoj noći potpuno zanemarili snagu i moć medija.
Last edited by El Re; 24-10-15 at 15:57.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Vukmane, preskočio si u 3 termin za medikamente.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks