Page 197 of 373 FirstFirst ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... LastLast
Results 4,901 to 4,925 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Dje ako su tacne ove brojke na rtcg,ovi protesti ce biti isti kao oni prije mjesec dana...S tim sto sad nose mnogo vecu tezinu za DF
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Separatista View Post

Shto se tiche Slavka Perovica to je chovjek chiji je politichki potencijal toliko precijenjen da je to nevjerovatno. Za njim nije spremno ni hiljadu ljudi ukupno u CG da krene u bilo shto.
    Ako meni kao Srbinu mnoge stvari kod njega imponuju, onda budi siguran da imponuje i drugima u mnogo cemu.
    Ja sam se sa njim zestoko prepucavao na njegovom forumu, gdje sam pisao kao: asistent, Dr.Zak Bulatovic, Rajka Samurajka, Samanta, Stojanka majka Knezopolja.
    Banovao me covjek sto puta kao notornog cetnika. Bilo je vrlo uzbudljivo, ali Slavko ima potencijala, samo da smanji srbofobiju.

Uz sve njegove mane, ona bi mogao da odigra veoma pozitivnu ulogu, ali samo u saradnji sa Srbima.
    Tacka!
    Sve ostalo ce propasti, jedino savez Srba i Crnogoraca moze ovu zemlju izvuci iz krize.
    Sjetite se "narodne sloge" kako je ta koalicija bila uzdrmala Djukanovica.
    Tu je bio najblizi padu.

Ali, kako rece jedan forumas sa in4s, ako mnogima u Crnoj Gori bude svejedno sto ce jesti luka i leba, samo da Srbi ne budu u vlasti, onda ce nam ga biti veoma lose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Dje ako su tacne ove brojke na rtcg,ovi protesti ce biti isti kao oni prije mjesec dana...S tim sto sad nose mnogo vecu tezinu za DF
    Ove brojke sa RTCG su za njih katastrofalne ali pretpostavljam da oni ipak umanjuju a ja sam koristio one sa Vijesti a ni te nijesu povoljne vjerovatno je istina negdje izmedju.
    Ridin' on the black train

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Placem na komentare na tviter,kolko se stvorilo profila sinoc ,kakvi botovi,hahahaah.Covjece da mi je znati te ljudi kojima je ovo posao,ko su ti ljudi?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisu botovi, osim mozda nmalog broja, nego se ljudi zabrinuli.
    Uzbudjeni, vide da se nesto muva.
    Da Djukanovic ima trunke odgovornosti on ne bi dozvolio da zbog njegove vlasti narod bude doveden na ivici gradjanskogv rata.

Bez ikakve sumnje SVU odgovornost za sve sto se desi ce snositi on i njegovo okruzenje.
    On demokratskim putem ne zeli da ide, to je ocigledno.

Time stvara milion mogucnosti za manupulacije.
    Manipulacije sa njegove strane, manipulacije sa strane opozicije, manipulacije stranih sluzbi.
    Ali, za sve je kriv Djukanovic!

I ako dodje do nekih opasnijih nemira, platice za to sto ih je prouzrokovao.
    Platice kad tad.
    Bog zna kako, ali platice.

Nema veceg grijeha od prosipanja bratske krvi.
    Tu su crvendaci eksperti.
    Izvjezbani da prosipaju bratsku krv.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ne bih se ovim bavio ni za dobre pare, bas dobre pare.

Nekako mi nikad nije blisko to bukanje po ulica, vristanje i ostala sranja. Nikako ne osjecam ovu ideologiju opozicije i ako sam bio za zajednicku drzavu. Ali se saosjecam sa narodom koji zeli promjene. Jer imaju sve razloge za to. Evo vise od 25 godina nas jebu, ne vade. Samo jos vise tonemo.
    Sve se svodi na to ''kako se ko snadje''. Perspektiva nam je losa.

Ja sam ubijedjen, sa ekonomske strane gledano, da Crna Gora moze jako lijepo da zivi. Malo nas je, kada bi se neke stvari ispravile bilo bi ''hrane'' za svakoga. Imamo takvu geografsku poziciju u Evropi, ali eto ne zelimo da je iskoristimo. Svako gleda sopstvene interese.

Sto se ovih protesta tice, meni je receno da pajkani imaju odrijesene ruke. Vidjecemo na sta ce to sve da izadje.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    Eto ti materijala za paljenje "roditeljskih" večeras
    Prije sam bio sa novinarom vijesti na autobusku odakle je krenulo 4-5 auta full tipova u 50tim 60tim od kojih je vecina bila vidno pijana. Iz auta deru gusle, 5-6 njih u JNA maskirne uniforme i novinar govori, nema sanse da ovo slikam I onda smo posli na izlaz odakle su isli ovi umjereniji

Da mi je neko rekao da ce mi drzavu od Mila braniti cetnici... E pa...

Ali nekada se saveznici ne mogu birati
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Zanima me, pitam forumaše koji nisu u PG, odakle se informišu što se dešava i kakvo je stanje?

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Prije sam bio sa novinarom vijesti na autobusku odakle je krenulo 4-5 auta full tipova u 50tim 60tim od kojih je vecina bila vidno pijana. Iz auta deru gusle, 5-6 njih u JNA maskirne uniforme i novinar govori, nema sanse da ovo slikam I onda smo posli na izlaz odakle su isli ovi umjereniji

Da mi je neko rekao da ce mi drzavu od Mila braniti cetnici... E pa...

Ali nekada se saveznici ne mogu birati
    Hahaha je li to veliki obrad pjesivac sa tobom bio.Stari policajac...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja bijah da ispostujem ove engleze u 4. Kroz grad sve normalno, nikakvo ne vidjeh ogranicavanje slobode. Cak ove njuske sa protesta sjedjahu lagano po kafica u centru.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Gandu zena nije dala da ode na proteste
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nekima ce biti prelose veceras.

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,716
    Thanked in
    3,205 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Zanima me, pitam forumaše koji nisu u PG, odakle se informišu što se dešava i kakvo je stanje?
    Right here.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rizicno je, veoma je rizicno, mogla je opozicija ovo mnogo pametnije odraditi, ali izbora nema.
    Ne moze se vise biti rob, treba izaci, protestvovati, srusiti diktatora, pa sta nam Bog da.

Svako od nas pojedinacno ima odgovornost pred Bogom. Bog sve vidi, vidi nase zelje i vidi spremnost za pozrtvovanje.
    Neka bude kako bude, ali buniti se moramo.
    Nema nam druge.

A oni, oni znaju ako odu sa vlasti ode glava.
    Oni ne mogu otici tek tako, jer su ogrezli u kriminalu.
    Zato ce biti vjerovatno bolno, ali mora to tako.

Ne moze se 25 godina sjediti i cutati i onda cekati da nam neko drugi donese slobodu.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Odlicni su posao sluzbe uradile rekao bih...
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Hahaha je li to veliki obrad pjesivac sa tobom bio.Stari policajac...
    Jes, stari nacelnik

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Gandu zena nije dala da ode na proteste

Bolje ti znas sta mi se radi u kucu od mene

Da se podsjetimo kako su to komsije rijesile prije nekih 15ak godina

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Mislim da je interesatno ova relacija ura-vijesti-amerika-njemacka .Jer druga familija je uprla sve u ove proteste.Dok URA kao da se cijepa,svako svakoga demantuje.Ameri podrzavaju mila.
    Ovdje neko ne slusa direktive..
    Safra?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rodjaci mu neki izgleda?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    19
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Sa Zhb-a je otislo jedno 40ak Hardcore cetnika... Ali onih najgorih, sto guslaju i drze sliku Seselja u kuci...
    Evo materijala za Max Bunker-a (Luciano Secchi) ako krene da objavljuje nove epizode Alan Ford-a...

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

Quote Originally Posted by zzzolla View Post
    Nece biti nikog nocas..

100 Ljudi sa juga

70 Ljudi sa sjevera

oko 250 iz Podgorice

i evo kako rekose 25 ljudi iz Nk

Sve cetnici...
    To sto neko dolazi u jna maskirnu uniformu sa zastavom 4s na retrovizor iz auta iz kojeg sibaju gusle boj na kosovo ne znaci da je ******... One ide na mirne demonstracije da makne mila , da spasi mene i tebe prodane duse
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da je samo u Podgorici izaslo barem 20000 ljudi, da su izasli studenti, da su izasli radnici, sve bi bilo neuporedivo lakse, on bi pao veoma lako.
    Ali izlaze babe i djedovi i onda tu i tamo neki zapaljeni covjek, koji voli eto cetnicke pjesme (strasan grijeh), ili koji voli prasetinu (uh bre, ovaj se grijeh ne oprasta ni u ovom ni u onom zivotu),
    ili ima srpsku zastavu (STRASNOI NEOPROSTIVO) i mnogi onda to uzmu kao razlog i pokrice za svoj kukavicluk.

I ako se nesto desi, ako pukne, ako bude vanredno stanje, ako bude podijeljena drzava, znajte, SVI KOJI SU CUTALI I TIME PRISTAJALI NA UGNJETAVANJE SU ODGOVORNI, taman kao Milo Djukanovic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    To sto neko dolazi u jna maskirnu uniformu sa zastavom 4s na retrovizor iz auta iz kojeg sibaju gusle boj na kosovo ne znaci da je ******... One ide na mirne demonstracije da makne mila , da spasi mene i tebe prodane duse
    Tako je brate!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by guest View Post
    Sa ili bez protesta znalo se da se ulazi u novu ERU (ojdanića) jer se bliži poziv za pristupanje NATO-u. To su veliki politički koraci i istorijski zaokreti Crne Gore i često su propraćeni velikim dešavanjima I turbulencijama. Ja sam svakako očekivao tako nešto, ali moram biti iskren i reći ne u ovolikoj mjeri.

Ono što je važno reći jeste da se zaista pojavila jedna nova energija i mnogo veći bunt, za razliku od pređašnjih, međutim ne slažem se da je isti pozitivno kanalisan i usmjeren, i da namjerno nije prilagođen dobrom dijelu građana koji se takođe žele pobuniti protiv ove vlasti. I to je velika ŠTETA!!! To je pokazatelj iskrenih namjera I demokratskih principa iz kojih počiva ideja svrgavanja vlasti.

Ovaj bunt je neorganizovan, neusklađen, manipulativan, kontradiktoran i najvažnije - sebičan! Sveopšti građanski bunt mora biti zajednički a to se ne čini na način kako ga kanališe DF, sebično - izbacujući sebe i svoje ciljeve kao jedine u pokušaju da ih prišiju svim ostalim subjektima koji se sa istim ciljevima ne slažu. Ako će nekog da utješi, slično misle Lekić, Bečić i Rakčević naravno. Nije to mišljenje safre ili nekog drugog. Izuzev URE koja se jasno odredila (što je korektno i u politici rijetkost), nastup ostalih je tipično politikanstvo prepredeno kalkulisanjem i nejasnim stavovima jer ne žele da budu gubitnici neizvjesnog ishoda protesta.

Uvažavajući sve stavove slobodnih građana koji noćas odlaze na protest I ne obazirući se iz kojih uvjerenja tamo idu, moram da kažem da će biti izmanipulisani kakav god ishod protesta bio, miran ili nasilan.
    Dok god je tako za mene su ti protesti, sa pozitivnim ili negativnim ishodom, propali, jer uvode društvo u konfliktno doba.

U svakom protestu u kojem se nije integrisala neka manjina ili onaj dio suverenističkog naroda, predstavlja grešku. Jasno je svima kolike je korijene puštila ova vlast u ovu zemlju I potrebno je da se vodimo pričom o “Đedu I repi” jer samo tako možemo ugasiti postojanje treće strane.

Samo tada na liniji borbe za slobodu biće građani I vlast. Samo tada možemo pobijediti bez većih posljedica I samo na osnovu toga možemo graditi dalji prosperitet I mir. Ja sam borac za to. I ja ću prvi podržati to I ispred toga neću staviti ni NATO ni EU. Poštovaću ono za šta se bore SVI građani.

Samo neupućeni I neobrazovani ljudi koji nikad ništa pročitali nijesu mogu reći da se NE MOŽE desiti ništa spektakularno noćas. Mnogo je primjera đe se I najmanji incident koristio za nasilnu ili još gore oružanu pobunu I sukob.
    Iako držim do zadnjeg stava da je sve vrsta igre glavih aktera, ostavljam ovu opciju o kojoj pričam kao primjer onoga čovjeka koji se igra sa vatrom pa ga vatra neočekivano uhvati za rukav. Ako tu igru igraju DF I DPS, ne bih volio da taj rukav koji gori budu građani.

Samo pametno na obje strane, to je ono što ja želim. To podrazumijeva apsolutni MIR. Za ostalo me boli uvo.
    Svaka čast. Odavno nijesam pročitao ovdje nešto zrelije od ovog.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post

Ja bih isto auto u garazhu nocas parkirao ...

Page 197 of 373 FirstFirst ... 97147187193194195196197198199200201207247297 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)