Dako ovo više prođe pa da prestanu pojedini maloumni komentari. Kao da nismo na istoj planeti... ima ljudi sa sviješću koje je vladala za vrijeme Vizantije.. ti komentari su baš... lijepi za pročitat.
Imam osjećaj da su ovi protesti u korist NATO podrške.
Rusi i Srbi su organizatori protesta i nereda da bi veći dio Crnogoraca shvatio da moraju dati veću podršku miroljubivom NATO-u.
Dako ovo više prođe pa da prestanu pojedini maloumni komentari. Kao da nismo na istoj planeti... ima ljudi sa sviješću koje je vladala za vrijeme Vizantije.. ti komentari su baš... lijepi za pročitat.
Protest DF-a bez podrške sindikata
Predstavnici Saveza sindikata Crne Gore i Udruženih sindikata državnih institucija neće prisustvovati današnjim protestima u Podgorici, jer su oni prvenstveno političkog karaktera, saopšteno je Pobjedi iz te dvije radničke organizacije.
Sa druge strane, Unija slobodnih sindikata Srđana Kekovića nije se precizno izjasnila da li će ili ne podržati proteste DF-a.
U saopštenju koje su juče dostavili medijima, USSCG navodi da daje punu podršku stavovima značajnog broja parlamentarnih stranaka, koje se zalažu za hitno otpočinjanje političkog dijaloga na nacionalnom nivou radi prevazilaženja nastale političke krize.
Predsjednik Udruženih sindikata državnih institucija Crne Gore Veselin Vujanović ističe da ta sindikalna organizacija više od godinu dana upozorava da sindikati gube bitku sa političkim partijama.
- Kad to kažem, mislim na to da se socijalni dijalog među socijalnim partnerima bukvalno sa određenih adresa institucija prenio na parlament. Na skupštinskim odborima se više govorilo o radničkim pravima, a kad poslanici nijesu mogli da se dogovore oko nečeg bitnog za radnike, oni su čak posezali i za izmjenama zakona. Ulazak u socijalnu, ekonomsku i radničku problematiku, političke partije su preuzele od sindikata u najvećoj mogućoj mjeri, i naravno, to koriste u svrhu svoje političke borbe - zaključuje Vujanović.
Znam brate, to je jos uvijek jevrejska okupaciona zona sa simbolom koji je sifilicni preparirani Lenjin i satanski pergamski hram,
koji se opisuje u Jovanovom otkrovenju, kojeg su iz Pergama donijeli njemacki arheolozi za vrijeme GOSPODINA Adolfa Hitlera a kasnije
kada je zlocinacka crvena armija okupirala Berlin, taj satanski hram iz Pergama je prenijet u Kremlj i ugradjen u lenjinov mauzolej, gdje se kazu nalazi i glava zadnjeg ruskog cara SVETOG Nikolaja Romanova,
kojeg kabalisti ubise na ritualni kabalisticki nacin, zajdno sa njegovom zenom i petoro maloljetne djece.
Znam ja dobro cega sve ima u "Rusiji", ali ima tamo nagovestaja da ce se probuditi ruski narod, pa mozemo barem reci da je Rusija, ajde da kazemo potencionalno pravoslavna.
Ona je danas mnogo manje zlo od USA, ciju spoljnu politiku vode kabalisti, mada i spoljnu politiku Rusije vode takodje kabalisti, ali ne u tolikoj mjeri kao u USA, jer moraju mnogo vise da se foliraju zbog ruskog naroda.
Znam ja vrlo dobro ko danas vlada Rusijom, ali kao sto rekoh, ziv je ruski narod jos, pa se te dvije struje, ruski narod i kabalisti, rvaju a do kad ce ne znamo.
Meni je trenutno u interesu da danas vicem "zivjela pravoslavna Rusija" iako znam da ona nije pravoslavna.
http://m.cdm.me/#/article/384135
Evo, ko ovo poveže sa Dritanom i njegovim stavom, svaka mu čast.
Sad smo poceli da nabrajamo ciju podrsku protesti nemaju :-)
Sledece vijesti na Portalu Analitika - Protest DF bez podrske NASA-e i Malteske akademije nauka i umjetnosti...
Da im hoce ko platit' jedan trening kod profesionalnih propagandista u nekoj agenciji u Vasingtonu pa da se ne brukaju ovako.
Only in Montenegro
Drugdje profesori brane studente od policije, ovdje zovu policiju da ih uhapse
Članovi OSA pozivali studente na protest, uprava pozvala policiju
http://www.vijesti.me/vijesti/clanov...oliciju-857218
Članovi Omladinske studentske asocijacije (OSA) juče su na Filozofskom fakultetu u Nikšiću dijelili političko-propagandni materijal sa pozivom na protest na današnji protest u Podgorici.
Uprava pomenutog fakulteta je o tome obavijestila policiju čiji službenici su legitimisali članove OSA-e i nakon konsultacije sa Osnovnim državnim tužiocem napustili su fakultet jer su procijemili da u djelovanju članova Omladinske studentske asocijacije nema elemenata krivične odgovornosti.
Abazovic nije moj politicki istomisljenik, ali djeluje kao posten covjek.
I Rakcevic djeluje kao posten covjek.
I Slavko Perovic djeluje kao posten covjek, iako nismo uopste politicki istomisljenici.
Sa ovim ljudima bi mogli oko mnogo cega da se dogovorimo.
Naprimjer da se na referendumu odluci oko ulaska u nato pakt.
Pa ako vecina hoce u nato, onda da se to postuje.
A to ce biti kad na vrbi rodi grozdje.
I jednima i drugima je agitprop na nivou najsvjetlijih dana socrealistickog udarnistva. Prosto me sramota od kolicine neistina i diletantizma sa obije strane i plasiranja poluinformacija sa infantilnim uoblicavanjem koja govore da ti u stvari svoje pristalice, citaoce etc. smatras ovcama.
Tako ne zanosite se ni jedni ni drugi da ste sta bolji u toj bici. Vjerujte da ste posmatracu sa strane jednako smijesni.
Crna Gora je zemlja cuda. Ima opozicionih lidera kao da ima 80 miliona stanovnika. Ovde i opozicija ima svoju opoziciju...
KURIR
"Pala I Milova vlada konacno"
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ocekujem od Vukomana da izadje sa najsirom familijom.. Bice mu srce puno, pa neka nam napise utiske od veceras..ako ne bude mogao da pise, neka pise neko iz familije...
Montenegronline Politika
Program za danas
rtcg1: 15 i 30 dnevnik kao i 19 i 30 dnevnik
tv vijesti: 16 i 30 vijesti kao i 18 i 30
tv prva cg: vijesti u 19 00
https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live
Last edited by Montenegrino-CT; 24-10-15 at 13:11.
Covjece ja zivim u Njemackoj.
I nemoj misliti da je Vukman toliko naivan.
Ovdje iza ovoga neko stoji.
Ja bih izasao da vidim ko stoji, pa onda vidio sto dalje.
A do tada vodis propagandni rat, onoliko koliko mozes.
Propagiras srpstvo, pravoslavlje, anti kabalizam i antio masonstvo (ovo se moze nazvati i drugim imenima), antikomunizam.
U svako vrijeme se moze vrsiti propagandni rad.
Opozicija sve radi, ali ne radi ideoloski.
Zato jer nemaju nikakvu odeologiju osim vlasti i svoje zadnjice.
Zato se danas jos uvijek citiraju borci NOB-a, zato jos uvijek crvedaci kolo vode.
Nije tu srpska opozicija nista bolja od drugih.
Ako nemas crvendacki pedigre, nema ti mjesta ni u jednoj "pro srpskoj" stranci.
To su sve same komunjare, taman kao i kod dukljana. Doduse, pjevaju "sprem te se sprete cetnici", ali sve su to komunjare.
Dakle, Vukman je u Njemackoj i doci ce za jedno pet godina da se kandiduje za gradonacelnika Podgorice.
Ako budem gradonacelnikm Podgorice, po citavoj Podgorici bih napravio staze za trcanje i posadio mnogo sume.
El Re bih postavio za nacelnika bezbednosti i nabavio bih mu najbolji suzavac na planeti, sa ukusom jagode.
I konstruisao bih mu najaci vodeni top na Balkanu.
Tako da znate. kad dodje vrijeme glasajte za mene.
Do tada cu se valjda izlijeciti od sizofrenije.
I mnogo je interesantnije baviti se politikom u Njemackoj.
Ovdje se desavaju mnogo interesantne stvari.
I mnogo je lakse postati predsjednik Njemacke, nego potpredsjednik bilo koje mjesne zajednice u Crnoj Gori.
Ovo sto se sada desava su GRUBI RADOVI.
To neka rade amateri.
Mi cemo da navijamo, barem iz daljine, kad ne mozemo iz blizine.
Samo se bojim da ovi amateri ne pocnu da se igraju kauboja i indijanaca.
Svudje su patrole po ulica svakoga zaustavljaju i legitimisu i upisaju.Ovo je stvarno nerealno,cak i ljude koji na protest ne idu.
Podgorica Podgoricanima!
Što i nije daleko od istine budući da svako bira (ne)istinu koja odgovara njegovom političkom ukusu, pritom ubjeđujući sebe u istinitost (dez)informacije medija koji preferira. Trenutna polarizacija je ogolila koliko je, zapravo, crnogorsko novinarstvo dotaklo dno. Tako je godinama unazad, samo se čekao sličan događaj da padnu sve maske.
Sasvim logichno obzirom da je skup proglashen visokog rizika a ochekuje se i da pojedini pokushaju prokrijumchariti molotovljeve koktele suzavce ili chak i vatreno oruzhje na protest. Kad je dolazio Donald Ramsfeld tadashnji SAD sekretar za odbranu u CG bilo je 2x vece obezbjedjenje nego danas.
Ridin' on the black train
Ne pustise ovoga sa bagerom.Stvarno koliko policije ima,i onda se zapitas sto je ovo,ovo je stvarno ogranicavanje slobode
![]()
Podgorica Podgoricanima!
Last edited by .Bole; 24-10-15 at 13:10.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks