Quote Originally Posted by A+A View Post
Samo da te malo ispravim, Rusija je sekularna drzava.
Znam brate, to je jos uvijek jevrejska okupaciona zona sa simbolom koji je sifilicni preparirani Lenjin i satanski pergamski hram,
koji se opisuje u Jovanovom otkrovenju, kojeg su iz Pergama donijeli njemacki arheolozi za vrijeme GOSPODINA Adolfa Hitlera a kasnije
kada je zlocinacka crvena armija okupirala Berlin, taj satanski hram iz Pergama je prenijet u Kremlj i ugradjen u lenjinov mauzolej, gdje se kazu nalazi i glava zadnjeg ruskog cara SVETOG Nikolaja Romanova,
kojeg kabalisti ubise na ritualni kabalisticki nacin, zajdno sa njegovom zenom i petoro maloljetne djece.

Znam ja dobro cega sve ima u "Rusiji", ali ima tamo nagovestaja da ce se probuditi ruski narod, pa mozemo barem reci da je Rusija, ajde da kazemo potencionalno pravoslavna.
Ona je danas mnogo manje zlo od USA, ciju spoljnu politiku vode kabalisti, mada i spoljnu politiku Rusije vode takodje kabalisti, ali ne u tolikoj mjeri kao u USA, jer moraju mnogo vise da se foliraju zbog ruskog naroda.
Znam ja vrlo dobro ko danas vlada Rusijom, ali kao sto rekoh, ziv je ruski narod jos, pa se te dvije struje, ruski narod i kabalisti, rvaju a do kad ce ne znamo.

Meni je trenutno u interesu da danas vicem "zivjela pravoslavna Rusija" iako znam da ona nije pravoslavna.