Ako na mene misliš, ja te ne napadam što ti ne odgovaraš, nego samo podsjećam da nisi odgovarao ...i ja ti nisam odgovorio jer si odgovor tražio od nekog ko će ići na protest, a ja neću ...i ne kukam što mi drugi ne odgovara nego sam konkretno napisao da se zbog toga ne śekiram.
...a imam pravo da toliko napišem, što je svakako manje (i više na temu) od uobičajenih mutiforumaša koji razvodnjavaju i obesmišljavaju priču sa čatovanjem o cipelama, solarijumu i sličnim zanimacijama.
Ranije im je zanimacija bila sa prognozama i sprdanjem o broju prisutnih, a od neđelje, kad su se malo iznenadili, prešli su na drugu taktiku zanimacije sa piskaranjem.
Ako je direktno proporcionalno s frekvencijom koriscenja rijeci "dakle", onda mora da je zbog emocija. Da smo malo manje ozbiljni, idealna drinking game (svaki put kad g. Konjevic kaze "dakle", zviznut po viski/votku/rakiju, kako ko voli).
@Montenegrino-CT - hvala, spasis svaki put
Oće li biti na YT emisija ili zna neko kad je repriza?
Zanima me kako je raškec odgovarao.
Ja sam vise gledala nego slusala posle prvih 10tak minuta, jer sam vidjela da on o svemu hipoteticki... Kao o trecoj drzavi nekoj tamo, sta bi bilo kad bi bilo, ako bi bilo.. itd..
To me gnjavi, pa sam samo posmatrala gestikulaciju, mimiku, i ovo o cemu smo g. Raquela i ja diskutovale..
Kako mi zenske gledamo na suptilniji nacin na politiku, senzibilitet i dodje do izrazaja..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 23-10-15 at 20:23.
Nije nista posebno bilo...Mada Lekovci se ponasao sasvim dobro kako treba da se ponasa objektivno novinar,mada izgleda da SDP nema isti hospitalitet u RTCG
Podgorica Podgoricanima!
Biće postavljena za gledanje za sve i banovane i one koji nijesu![]()
Не кажем да си ти застрашивао, него да застрашују тебе и остале. Ево полицајац Ел Ре данима прича како ће бити батина, туче, сузаваца, сламања протеста, марице. То је тај менталитет ситних сводника при институцијама ђукановске управе, дртхи марво.
Ситни нео-бољшевички апаратчици имају тај карактеристичан потпис - увијек застрашују својим божанством - државом и њеним батинашима. Никад лично.
Mene samo zanima oce li se pridruziti normalni narod ovim sto ce sjutra pokusati neki incident da naprave i navuku policiju?
Posto je ocigledno da jedino incidente mogu napraviti,jer milo nece davati ostavku
Podgorica Podgoricanima!
Valjda je svakom normalnom čoeku jasno da policija neće prva reagovati silom, jer bi to bilo ravno samoubistvu (političkom)...
#fakenews
Ако буде нереда само је власт одговорна јер само она најављује нереде.
Last edited by GrobarPodgorica; 23-10-15 at 21:06.
Ah da "ubačeni elementi"... :lolblue:
#fakenews
Naravno, evo npr na jutub ima snimak pravi od one noci. Odbornik sa kolima je bio parkiran a zgrada i policija se pomjerila ka njemu i ispada da kao on prolazi kroz njih. Nesto kao dzeksonov moonwalk
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Za dva sata dolazi i ta subota...
Oće li se za godinu slavit ili proklinjat, još malo ostaje da se vidi.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Velika ocekovanja za subotu... Opet... Po 100ti put u zadnje 20godina.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Gandalfe ocekujem da nam das neki live prenos
Podgorica Podgoricanima!
Mislim da je ono odbronik PzP-a
Podgorica Podgoricanima!
RTCG/okvir - gost: Raško Konjević (23/10/2015) www.rtcg.me
Vrana Vrani oci ne vadi
Jedna drugu krilom gladi
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks