Pročitaj još jednom post, Rakune![]()
O čemu ti to !!!!!!!!!!!! Dal' je đavo, dal su mađije
Kako može stop-motion biti preqal live action filma !???!!!!!!!!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pročitaj još jednom post, Rakune![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Hype hype hype hype!
Mislim da je preveliki hype oko filma, ne vjerujem da ce film biti los ali sanse da opravda sva ocekivanja su zaista male. I ja koji nisam neki fan Star Wars nakon ovog trailera ne mogu iscekat da vidim film jer sigurno jos od LOTR trilogije nismo imali film ove velicine.
Mene samo brine sto ga Disney radi njihova politka pravljenja ozbiljnih filmova bez krvi,golotinje psovki me strasno nervira.
Niko i nista ne moze da opravda sva ocekivanja. Hejters gona hejt.
Star Wars ne treba da uradi puno da bi bio uspjesan. Nije Star Wars mnogo komplikovan. Cim je Lucas pokusao da ga zakomplikuje haos je napravio. Prica treba da bude jednostavna, likovi da ne budu iritantni i akcione scene da su dobro uradjene. Mislim da toliko smijemo da ocekujemo. A cini mi se i da Disney ima dugogodisnji plan kao sa Marvelovim filmovima. I Marvel filmovi su u sustini vrlo jednostavni. Uzmeli su najbolje iz originalnog materijala i nisu mnogo komplikovali. Novi Star Wars mi po trejlerima djeluje kao da prati slicnu formulu.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja ne bih ziv vise odgledao trejler nekog ovako velikog filma, potpuno mi ili digne ili spusti ocekivanja. No ce se vala sacekati ta 2 mjeseca
E moz mislit kakav je film ako je ovakav finalni trailer.., (sto nije narochito iznenadjenje, ako cemo prao).
Prva dva filma su bila nesto, iz mnogo razloga, povratak butka dijelom, nazalost usran sa onim nesretnim medjedima (kome ono pade nam, ne znam koja mu bila). Ono sto je doslo posle ima jako malo toga iole vrijednog spomena, (to malo je uglavnom pokojni Christopher Lee naravno).
Ako bi ovaj film, u ovo drkoshko-reciklatorsko vrijeme, bio makar snosljiv za gledanje, sve nogama u tranje.
><
znaci poceli smo i po SW fransizi da pljujemo a?
posto vam nista sveto nije, da kazem i ja onda da Godfather trilogija ku*ca ne valja...
Pa ljudi su pametno odradili trailer nece da ga nabudze svim znacajnim scenama i posle da dodjes u bioskop i vidis da si sve sto valja od filma pogledao kroz trejler.
Haha, zrelo zrelo, nego obzirom na ukus u pojedinim trenucima, bas neochekivano.
Btw, Kum nije trilogija, u pitanju su dva filma i to je sve. Trilogija je za ove sa jeftinijim kartama.
Last edited by NexusVI; 22-10-15 at 10:41.
><
zrelo koliko i tvoj komentar gorenecemo o ukusima vise, pogotovo ne sa ljudima koji bolje poznaju neki film od samog rezisera...
samo je cinjenica da je potpuno lose i nepotrebno pljuvati po nekim masovno obozavanim kultnim ostvarenjima, pogotovo ne po SW.
nikad nisam volio tematiku Godfathera i mnogih slicnih kultnih ostvarenja, ali mi ne pada na pamet da pljujem po njemu i pricam gluposti, jednostavno ne svidja mi se i kraj.
Je li moguce da se neko ranije nije sjetio da hejterima ovo postavi
![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja nidje nisam naisao na negativne reakcije na trailer osim ovde, eto ja nisam neki Star Wars zaludjenik ali mi se bas svidio ovaj trailer i ne mogu docekati film.
Svakako, bespredmetna pricha.
Jedna stvar i necemo vise, (makar ja),
-Ono sto su odredjena ostvarenja spawn-ovala i napravila u kulturi, govori bolje i rechitije od bilo chijeg komentara. Kako vidim da ne znas previse o teoriji umjetnosti i da odredjena djela, igrom sluchaja, prevazidju tvorca, tj. inicijalnu namjeru, (sto je "hm afirmativno" za samog stvaraoca), da ti ne uzimam za zlo, to je ipak nesto za sta treba malo struchne obuke/skole.
Uostalom, vidjecemo sto ce spawnovat ovi tvoji favoriti, vrijeme kao ulty majstrosko reseto reci ce svoje, bez sumnje. A sto ko drobi, (ja prvi), ne da nije narichito bitno, nego.. pff.
Sto se tiche SW, ili bilo chega, svejedno skroz, naravno da treba reci, ovo je dobro ili ono je fukin Epic. Dok opet, ovo ili ono je smece. (Isto kao sto je Kum 3 (u poredjenju sa prva 2) smece nad smecem!)
So plz, chitaj malo pazljivije nego sto pochnes s (skoro pa) mindless-fanovskim komentarima (generalizacijama) "o pljuvanju", jer takvog necheg nema, naprotiv. Relativno precizno i sasvim objektivno je recheno sta je WoW, a sta nije.
Btw, ako "predmet obozavanja" ne moze da podnese iole ne-idolopoklonichki osvrt, -Kamen je to "predmet"..
><
nemam niti vremena niti toliko interesovanja da tako duboko kao ti ulazim u neki film, raslojavam ga i sagledavam iz toliko uglova, jeste, neka bude da sam ogranicen. dosadni sam pravnik po struci, a sto se tice umjetnosti, muzika je ipak vise moje polje i prva ljubav. tako da svaka tebi cast sto imas takva interesovanja ili sto mozda studiras/studirao si neku reziju/glumu/dramu, ali mislim da nema potrebe za ovolikim filozofiranjem kad se radi o filmovima koji nesumnjivo imaju kultni status i kojima je prvi cilj prije svega da zabave.
poenta mojeg komentara je, ako cemo sad da nalazimo mane u SW fransizi (koje nesumnjivo postoje i cega su brojni fanovi svjesni, pogotovo kad je u pitanju nova trilogija), gdje bi nam onda kraj bio? mozemo onda da pljujemo po svemu i svacemu, ukljucujuci i eto, "nedodirljivog" Godfathera i jos dosta ostvarenja sa vrha imdb liste i oskarovaca (ne kazem da su sad ni imdb ni oskar neki nedodirljivi pokazatelji kvaliteta) tako da ne znam uopste cemu tvoj komentar pogotovo na temi gdje je postavljen trailer za dugoocekivani nastavak kultne fransize kojem se ogromna vecina raduje i nestrpljivo ga iscekuje...svi su mahom odusevljeni trejlerom, ali ti kao da ne bi ziv ostao da nisi malo iskontrirao.
inace, na SW fransizu sam uvijek gledao kao na jednu nevinu zabavu, prepunu zanimljivih likova, lokacija, cak family friendly fransizu s jedne strane, koja je tad napravila boom sa efektima, kostimima, dizajnom raznih svemirskih brodova, akcionim sekvencama i cime sve ne...ne pokusavam da joj budem advokat ali cinjenica je da ima ogromnu fan bazu i kultni status, a to nije tako bez razloga. upravo zbog toga, ponekad je pametnije ne napisati nista i "ostaviti djecu da se igraju" nego postovati svasta, samo radi postovanja ili cak mozda "prosipanja" znanja
Mislim da će ovaj Revenant sa Lekom bit odličan.
Jel ko gledao ovaj Everest, 7.4 ocijenjen ?
I zna li ko što je sa Yify torentima, ne mogu da pristupim sajtu evo par dana... https://yts.to/
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nešto im je sajt krepao.
Nego, što se tiče Star Wars-a, hype is real, trejler sam upravo pogledao na RTCG-u, što ne pamtim odavno da su oni prikazali neki trejler.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Slatka bebo isuse na kreku i metadonima.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks