Moze li prevod / nista mila ne razumijem?
koji je br rtcg'a da stave prevod ispod.
Moze li prevod / nista mila ne razumijem?
koji je br rtcg'a da stave prevod ispod.
Milo Britva se bogme dobro naostrio.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Gandalf u top formi na chatu :lolblue::lolblue:
hahaha sto cine ljudi sa kostunicom....
Podgorica Podgoricanima!
Dobar bi plejmejker bio ovaj novinar, namjesta Lomiju zicere, a on ih kao iskusni krilni centar rutinski pretvara u poene.
Sto mu lijepo ne daju 90 minuta medijskog prostora da isprica sto ima, a ne da ovaj pokusaj od voditelja zaradjuje dnevnicu.
Al ce sad bit aktivnog forumisanja nakon ovog gostovanja.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
64 users a niko nista ne pishe. Dakle svi upereni u Sefa. :highly_amused:
ovaj kratak klip iz psihopatologije je jeftino montiranje u movie maker programu, sa kompjuterskim znanjem na nivou djeteta predskolskog uzrasta. uostalom takvi IT strucnjaci su danas IN4S hakeri, istrazitelji isl. klip je sastavljan od isječaka i izjava u raznim kontekstima i kao napravljene nelogicnosti u govorima Djukanovica. i najjace od svega je akcentiranje trobojke, kao iza ledja premijeru.. a ustvari se radi o tada republickoj zastavi sa bojama "plavetna, crvena, bijela". Takva je formulacija bila u Ustavu. Sve u svemu, jedno primitivno sklapanje i video montaža koja je do te mjere dugatantna da imam nagon za povraćanje. :burp:
Evo mikica kaze da cg ne trci / pogotovo za bilo kim ili čim.
Oni odma roknuse Rusiji sankcije.
A citavo vrijeme prica o natou nezavisnosti i nekakvim nepostojecim uspjesima cg.
To je kao ono sto kazu vise turista nego prosle god.
naravno da nista od toga nije istina, jer nije to kontekst price. kao sto bi tebi ispred podgorica trebalo da stoji buducnost, mladost, zeta.. a ne grobar. meni je to vise za psihopatoloska istrazivanja. sorry, ne poznajem te, nista licno.. ali ja tako gledam stvari.
A to vise turista mislim da je svima jasno da je zato sto su ljudi privatno poceli da prijavljuju,jer su se plasili kazni
Podgorica Podgoricanima!
znaci definitivno je Pozitivna usla u koaliciju za sledece izbore,evo rece sad
Podgorica Podgoricanima!
a vidji voditelju ona narandzasta hemijska iz kladionice hhahahahaha
Исто је тако више незапослених него прошле године.
Kako?
Pa evo sto mikica samo ne kaze da smo bolji u svemu od svajcarske.
Svakog 30og se dobija posao / ovo se izrekao kad dijelo poslove..
1 zaposleni 4glasa?
Kako prepade narod da ce biti haosa ako ovi sto krenu da rade...Bogomi po njemu se vidi da mu nije svejedno od danas,na sve nacine pokusava da opozove narod koji ce u subotu put podgorice
Podgorica Podgoricanima!
Lagan bio?
On nije znao sto prica.
Veli svakog 30og dobija se posao ovaj voditelj kaze platu?
A mikica platu a sto sam ja rekao?
Nocas se vidjelo da mu nije sve;jedno jer su mu fore ocajne.
Lagano batice, ionako vi vidite neku desetu stvarnost...
Sent from tapatalk
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks