Samo se nemojte uznemiravati...Oni koji idu nek se toplo obuku. Preporučujem duboku obuću, nikako krutu odjeću, naravno, šubara glavu čuva, i vrlo je umjesno ponijeti malo deblju kabanicu. Vrijeme se naglo može pokvariti...
Eh da, da ne zaboravim - na protest nije zgoreg ponijeti ni četkicu za zube...Staviti je negdje u džep. Da se nađe...Nikad se ne zna... Valja čuvati zube. Može se nešto na skupu popiti i pojesti, jelte...Može zapasti komad prasetine..
Ovo ispod su slike iz jedne države koja je odavno članica NATO, Anhela Merkel je ovih dana pošla na noge njihovom predsjedniku da mu obeća ekspresni put u EU i 3 milijarde eura mita da im zaštiti granice.
Zemlja pod njegovim rukobodstvom nikada nije bila moćnija još od vremena XVI vijeka...
Prilog je jako inspirativan za razmišljanje...
Last edited by El Re; 22-10-15 at 17:25.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Jako inspirativan mozda za zivotinje koje se obucavaju u kampovima na Zlatici a jako uznemirujuc i tuzan za iole normalnog covjeka.
Ja prekinuo cim ponese djavo onog nesretnika.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Eto tako. Ja se izvinjavam.
Tako to ide, ako se maknemo sa Rusija, Srbija, Crna Gora, Nato retorike malo sta ima da se kaze.
Srecno svakom u subotu. Mene ANB-ovci nece izvlaciti na "protest". A ova trojica samo da su i oni zdravo. Ako se misli da se sa Djukanovicem moze razgovorom nesto rijesti, zajebao je taj i opasnije igrace iz svog okruzenja a ne njih.
Kad ova zurka ANB-a prodje imaju samo jednu opciju. Izlazak iz svih institucija i pozivanje naroda na vanparlamentarnu borbu i proteste oko konkretnih ekonomskih pitanja. Sve ostalo je samo zanosenje u svoju licnu velicinu i zelje crnogoraca da se opet tamo nedje pobune
Last edited by Hell Raiser; 22-10-15 at 17:13.
Istina.Nikad necu zaboravit scenu iz klipa ispod koja je itekako bila osudjivana.Prebijanje demonstranta u Beograd od strane Miloseviceve policije.Strasno potresno,ne mogu da pohvatam kad je u medjuvremenu doslo do promjene stavova i od kad su ove zvjerske scene postale pozeljne.
noćas na rtcg1 u centar ,takodje sada vijesti na tv vijesti na prva cg i dnevnik2 do tada
gledajte na youtube kanal MontenegrOnline Politika
https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live
Last edited by Montenegrino-CT; 22-10-15 at 17:43.
То је то дакле, РТЦГ је постао главно црногорско средство информисања.
ukljucite chat opciju..
edit: Hvala
Fino rece g. Markovic, da CG ima mogucnosti za dijalog, a na insistiranje voditelja TV Vijesti da li ce u slucaju ako CG ne nadje dijalog da li ce medjunarodna zajednica biti potrebna za resavanje.. G. Markovic je odgovorio da imamo i u komsiluku poziciju medj. zajednice u Bosni, i da 20 god pokusavaju da rijese stanje u Bosni..
Ispada da se tezi onda Guverneru iz inoostranstva jer CG parlamentarci "principjelno" se dogovaraju samo kad treba sebi da povecaju plate.. Za ostalo jok..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 22-10-15 at 17:55.
Daa,..nije više kao nekad,..a nekada je sve bilo drugačije..Kada ono? Pa nikada...
Ali, dobri stari Đole bi rekao "i led se prospe pred zetvu, al' led je led, a red je red"...
Dok čekate da vidite obraćanje Gospodara na TV-u (kome se većina "revolucionara" zapravo potajno divi), evo i jedan "klipić" iz Grčke. Ovako to kod njih rade...Treba li podsjetiti da je Grčka kolijevka demokratije? Ne?...
Ehh, ovdje smo mi pobrkali neke stvari, ali vrijeme je da se malo obnovi gradivo...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Овдје су поједини видим не само остварили успјешне парт тајм каријере у службама за шпијунирање, рекетирање и батињање грађана, него су чак и врхунски психоаналитичари-аматери и продрли су у најдубље менталне димензије грађана ЦГ.
Vidim niko ne slusa Dritana na AtlasTV. Lijepo on objasni problem sa NATO. Histerijom se pokusava da nesto sto je mali problem predstavi kao jedini problem. NATO prima jednu drzavu i jedan narod u svoje redove, a ne jednu politicku grupaciju ili pojedince is vlasti
Ne znam ko bi me moga naćerat da gledam tv ovih dana, i inače ga ne gledam a sad bi to već bio mazohizam.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
A može i da se pogleda, ali da se ne unosi previše.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Otvorio se posebni krug pakla za one koji ozbiljno shvataju El Re-a.
Meni su najsmjesniji ovi sto pustaju klipove dje policajci biju narod.
Neka radi policija sto oce / ovo je gladna drzava tako da ce im dzaba biti koliko god pol. da bude.
Za manje od 48hDako se maknu vise ovi posteni sa vlasti.
Kao sto rekoh ranije, na ANB zurke kod "kumova" ne praktikujem da idem. Nekako se ne uklapam, a ni njima nije prijatno kada me vide
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks