Iluzorno je ocekivati da ce oni da prepuste ovaj momenat bilo kome drugom.Pa ljudi, ovo njihov minut slave, oni dozivljavaju potpunu ekstazu jer su po prvi put u centru paznje na politickoj sceni CG.
Oni sebe definitivno sada zamisljaju u blindiranim vozilima, ministarskim foteljama i svim ostalim privilegijama i pogodnostima koje ima trenutna vlast.Medojevic i Mandic godinama zive za to.
Zbog toga, siguran sam da ce oni za ovaj momenat žrtvovati sve i svakoga i da ga se nece odreci lako, a posebno da nekome, pa bio to i obican gradjanin, predaju tu tzv. slobodarsku štafetu.Nikad i nikome.
Ad astra.
Да је заиста био четнички скуп, да ли би било званичних ЦГ застава, бошњачких застава итд.? Такође протресту је присуствовала странка иза које стоји Муфтија Зукорлић које баш воли четнике.
Last edited by GrobarPodgorica; 22-10-15 at 14:24.
Misljenja sam da su organizatori protesta stvarno mislili da imaju neku kriticnu masu naroda iza njih ne bi cekali od nedjelje do subote da nastave. Ovako, vidimo se u subotu i 6 dana da se naprave raznorazni dilovi ispod stola, itd itd..
Last edited by avet; 22-10-15 at 14:22.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ahahahahhaahhaahahahha da nije i mikica na forum?
Jer ovdje pisu da protestima pomazu Rusija/Gadafi/ ne znam ni ja sto pricaju..Milosevic izgleda...
A dzaba vise ove fore gladnom narodu ne prolazi ovo vise.
Ja sam mislio da je on pametan covjek a on samo kikseve pravi iz dana u dan.
![]()
No comment...
PS: Za sve vas koji mi šaljete pitanja u inbox...neizmerno sam zahvalan na interesovanju, ali vas sada moram zamoliti da se za neko vrijeme uzdržite od toga jer prosto od obaveza ne mogu postići, te je već jedan broj ljudi, iako to nije moj manir, prosto ostao bez odgovora.
Hvala svima.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Aooo, kolko pricate o demonstracijama, dosadni ste...
jeste primijetili kako je Milo osijedio... gledam ga na onaj bilbord za NATO, bas mi je nesto propa...
http://www.vijesti.me/vijesti/df-pro...-odobri-856972„Na kraju, pored Đukanovića postoje i parlamentarni i drugi subjekti koji, pod pritiskom demonstranata, mogu da objave da Vlada nema većinu i da to konstatujemo na protestima“, dodao je Bulatović.
Podgorica Podgoricanima!
И шта је четничко на овој слици?
Оно што је мене занимљиво нисам пријетио да неко из СДП-а говори да је ово напад на ЦГ,на све њено итд., већ само ови блиски ДПС-у.
Evo parola Maśe Milacica za subotu (sa FB):
Odjevni predmet bijele boje, inače svima dostupan: majica, kapa, šal, marama oko vrata ili ruke mogu postati simbol aktivnog građanina.
Građanina koji nije obojen, ali jeste svoj. Kojeg ne intresuju partijske podjele. Kojega intresuje samo jedno: budućnost ove zemlje.
Možda san da Podgorica u subotu u 19h ima “bijeli trg” nije nestvaran i možda ima dovoljno onih koji ne dozvoljavaju da ih drugi farbaju!
Ja ću biti u bijeloj majici ili košulji: niko ne stoji iza nas, ovo nije obojena revolucija, niko nas ne farba, čistog smo obraza!
Zato bijelo.
Ako želite za profilnu ili cover, evo fotografije wink emoticon
Vidimo se u subotu, dobri ljudi!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Грађани ЦГ су и Срби. Па онда је нормално ако су грађански протести да буду заставе и народа који живи у ЦГ.
Опет питам на овој слици који је четнички симбол? Ја видим тробојке и једну царску заставу Русије.
Last edited by GrobarPodgorica; 22-10-15 at 14:49.
DEMOS, Demokrate i URA traže formiranje prelazne Vlade, ali neće zvanično učestvovati u protestima
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nema cetnickih simbola, sve su to vijernu gradjani Crne Gore. Inače Baraka Srbihada je nastala kao navihacja grupa da bi navijala protiv Crne Gore.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
https://blogslavkaperovica.wordpress.com/
Mnogo korisnog se moze procitati...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Pa ja sam ti odgovorio, nema cetnickih simbola sve su to lojalni gradjani Crne Gore
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Што неби били лојални? Мада би држава морала бити лојална и према грађанима.
Država i Demokratija
Ima li ko Premium da postira novi clanak Miska Perovica "Subotnji protesti"?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks