Za fiksne servise je danas iskljucenje (ko nije platio racun za avgust), a danas je 20.10. Iskljucenja su se cekala punih 50 (!) dana. To je ja mislim vise nego korektno.
Znam da ću navući gnjev većine vas na sebe ovom izjavom, ali me živo zanima, šta ćete tražiti ako nekad stvarno SK kanali uđu u ovu platformu???
Šta će vam biti argument da pljujete po njima?
Ja imam i Total u kući, SK mi je tamo, tako da meni jedino SMETA cijena usluga kod Telekoma, koja je astronomska.
Inače, onaj novi sistem koji su uvodili ovih dana, isključuje vas čim prođe 15-ti u mjesecu, ako niste platili.
Meni je na mobilnom suspendovana usluga odlaznih poziva (za sad), a i dolazne će ubrzo. A samo prethodni račun imam neplaćen.
Da su tako ažurni da poprave kvalitet usluge kao što su da naplate i ugase istu... Ccccc.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Za fiksne servise je danas iskljucenje (ko nije platio racun za avgust), a danas je 20.10. Iskljucenja su se cekala punih 50 (!) dana. To je ja mislim vise nego korektno.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
50 dana?? Ada "budjavi Telekom" spamerima gasi servise vec "posle 2 dana".... A i pride im jos da ne plate racune, kad vec "nemaju" usluge... :lolblue:
@ donni, Pogodio si sustinu, ovdje iskljucivo komentarisu oni sto na ovom topicu nude "all in 1 za 0€" konkurentske ponude... Kao da nemaju svoje topice...![]()
Ponekad se i ti poneses pa stajes na stranu onih koji kritikuju Telekom zbog nemogucnosti da SK uvrsti u ponudi ETV-a zbog monopola SBB-a...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
@Prezla, @Emill
ono sto je jos bitnije od ponude, oce li se spustat skoro cijena usluga servisa ?
Isteko mi je ugovor na dvije lokacije sa Telekomom, ne znam sto mi je radit'![]()
Who let the dogs out
Znam da je bilo da se iskljucuje za dva ne placena racuna. Znaci sad ako ne platis do 15 iskljucuju iako imas samo dug za prosli mjesec?
Meni nije tako bilo juce sam tek platio za septembar.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Ja sve mislim da je do mog tv-a.
http://www.tehnomax.me/TELEVIZORI/LED/LG_42LF561V.php
Ovi domaci kanali pocev od rtcg su uzasni za gledanje.
Ad astra.
Zna li neko zasto je ukinuta domaca sinhronizacija na kanalu Nickelodeon djeca su mi stalno partila taj kanal. Jel to neka prisila da uzmem paket crtaci. Dobice samo otkaz ugovora ako je tako
Ukinuli su domacu sihronizaciju jos odavno, moja djeca takodje prate Nickelodeon i kazu da ne vole ovu sihronizaciju
Last edited by vaxi; 25-10-15 at 19:41.
Da, mislim da je sinhronizacija na htvatskom odnosno bosanskom.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Imal neka akcija, promotivne cijene....istekao mi ugovor za extra trio, pa da vidim sta cu dalje?!
Vidji imas li mogucnost drugog operatora u tvom naselju.
Uskoro ne, osim total tv. S'ever je ovoo
do 01.11.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Lonstatno mi iskace ovo.
Gledam normalno sve ajde da kazem pola sata. I odjednom iskoci ova poruka.
A reciver kad radi kao da je cikular neko upalio u kucu. Toliko je bucan da je to smijesno.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Kontakt ti je los na HDMI izlazu iz receivera. Common issue kod smeće TV-a. Probaj sa novim kablom
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Ko ti drma kavez?
Smece TV-smeće kvalitet receivera! Siguran sam da je do HDMI izlaza na smeće TV-u!
S M E Ć E!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
James Tiberius Kirk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks