Crna Gora nikada nije bila manje samostalna nego sto je sad. Crna Gora danas nije nikakva nezavisna drzava nego privatni posjed mafijasa.
Kada bi usli u nato pakt onda bi bili bukvalno robovi globalistickog kabalistickog podzemlja, koji je izrazito antihriscanski nastrojen i koji je u paktu sa judeiziranim Vatikanom.
U tom slucaju nasa Crkva bi bila potpuno unistena i privedena u uniju sa judeiziranim Vatikanom, mada je i sada zbog ekumenizma i globalizma u njoj na izdisaju.
Nas nacionalni identitet bi bio samljeven. Vidis da se vec potpuno izbacila cirilica iz Crne Gore i ja ne znam od kada su to Crnogorci pisali cirilicom.
Kreirali bi nam neku savim novu istoriju, novi moral, nove obicaje, za kratko vrijem se ovaj narod ne bi mogao vise prepoznati.
A ako udjemo u nekakvu zajednicu sa Rusijom, onda necemo ni tu biti bas u nekoj poziciji, koja se moze nazvati potpuna samostalnost, ali ta vrsta zavisnosti ce nam biti mnogo laksa, jer su nam Rusi braca i po krvi i po vjeri, nikada nas
narod i vjeru nisu mrzeli niti gonili, nikada nas nisu bombardovali niti decenijama satanizovali.
Ne meni se u Rusiji mnogo toga ne svidja, ima jos ona lenjinova sifilicna lesina u Kremlju, jos tamo sija zvijezda petokraka, jos uvijek hiljade ulica nose imena najvecih zlikovaca u istoriji covjecanstva, ali i taj komunizam u Rusiji
je manji od komunizma kabalistickih levicara-trockista iz USA i EU.
Nije ni Rusija garancije, ali je veca sansa sa njima nego sa nato.
I u Rusiji se sjutra moze pojaviti neki Horodokovski ili Kasparov i zavesti ko zna kakvu diktaturu, ali moze se pojaviti i ruski car.
Tako, ja navijam za Rusiju.

Bookmarks