http://live.shwidget.com/static/free...406909640.html
Kako divlje igramo
Uh ovo je debakl u najavi... Ja se iskreno nadam de ce ovoga Dzozefa pozdravit brzo...Ja ne znam je li bilo goreg crnca u istoriji kosarke...
Last edited by BiTrAtE; 21-10-15 at 17:28.
http://live.shwidget.com/static/free...406909640.html
Kako divlje igramo
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Deset sutnutih trojki za cetvrtinu ipo?Sto bi sa onom pricom tanki su na centarskim pozicijama probacemo to da iskoristimo?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sad sam htio to da recem, veli li ono Jovovic da su tanki na centrima, 8 skokova vise imaju...
Dodje se do -10 i nekoliko napada da se spusti na jednocifrenu razliku, ali se onda ziceri promasuju...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Svake sezone ista priča - kući i može da se odigra dobro,al' čim se pođe u goste, kod osrednje EC ekipe, skinu se gaće i pukne dvocifrena razlika.
Ne smeta meni poraz nego način na koji gubimo.
Inače, Josepha treba otjerat' go*njivom metlom, čo'ek konstantno nema pojma.
Shit has hit the fan !
Ovo je sramota da se ovako predaju mecevi poslije prve cetvrtine, aj da kazemo druge (mada nije ni toliko). Ali aj da ih ne kudim, samo nekako ovu Olimpiju da dobijemo tamo. Ne bi smijeli gore da se izgubimo.
Nije mi jasno kako oni planiraju da ako se nekim slucajem plasiraju u EL preko ABA, da igraju ovako u gostima i u EL.Da se svaki put kad se ode u goste, ode cisto turisticki i rekreativno, bez ikakve zelje da se nekim slucajem pobjeda tu izvuce.Jednostavno ostavljaju utisak neozbiljne ekipe, a takve je tesko podrzati, narocito kad ovako igraju.
pala i olimpija u goste.
dosta oscilacija u igri tokom cijelog mega standardno cook sehovic dragicevic 30+min.
mladi ni ulazili ga nisu u igru.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
je li realno da je odradio utakmicu sa 7 igrača
http://www.aba-liga.com/League/Match..._FullStatistic
pocece ovo da se osjeca u narednim utakmicama.
al najace cook 8 izgubljenih lopti a ne izlazi ga iz igre a svaki poen od 5 sa penala dao.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ova Aba je nenormalna skroz ove sezone. Mislis da su ekipe lose, a onda se dese porazi Zvezde i Cedevite. I to po dva u prvih nekoliko kola.
Za Buducnost je najbitnije da ostvari prednost domaceg terena, ali stvarno ne vidim kako bi to mogla sa ovim rosterom. Obzirom da su potrebna bar dva igraca.
Čeka nas iskusan rival, ali od ekipe očekujem da odigra kvalitetnu odbranu i da ostane što duže "živa" u tom meču.
Evo što naš stručnjak kaže o današnjoj utakmici. A doktorira je vala ove bezmude izjave, mada je ima i učitelja dobroga (Radonjića), pa je ima od koga naučit.
Mi na koje god malo jače gostovanje podjemo još u avion skidamo gaće. A ako u tu halu zagraje dvades ljudi e onda stvarno nemamo nikakvih šansi. Graju, svašta rade, pa ometaju našega maga Tadiju u njegovom prelijepom šutu za tri. I kako onda da igra. Ometaju ga brate.
Postojaće Crna Gora...
Zabraniop bih mu da upotrebljava riječ "kvalitetno" - kvalitetna odbrana, kvalitetan napad, kvalitetni rezultati, kvalitetan rad...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Hehe još je i dodao - ukoliko uspijemo da slavimo to bi bila prvorazredna senzacija... Čovjek da ne zna s kim igramo, pomislio bi da je protivnik u najmanju ruku Real Madrid. Stvarno iz izjava pred gostovanje u Evropi (bilo kome i bilo gdje) ne da ne provejava optimizam nikad, nego kao da se unaprijed, što kažeš ti u avionu predaju i onda, naravno, ekipa izgleda onako kako je izgledala protiv Arisa. Nadam se ipak da to neće biti i noćas slučaj, mada čisto sumnjam.
Buuuucaj
Je li ovo budućnost ili dinamo sasari
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Last edited by glup_ka_t0cak; 28-10-15 at 16:30.
Kako se sipaju trojke, samo da se ne zanesu
Zajeba se budućnost, dade jaramaz dvojku, a htio tri
Sto se to desava sa njima na poluvrijeme da se ovako SVAKA treca cetvrtina zavrsi...
Odma bolja odbrana sa rikićem, just sayin
Dobro je, vratise se, dako se smogne snaga za preokret. Kako bi nam valjala ova pobjeda...
Ima li linka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na rtcg2 je prenos
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks