U toku je otvoreno prvenstvo Crne Gore između dvije opcije o tome koja je od njih sj***nija u mozak.
Haahhahah je li moguce ovo,za 4 sata ispisaste 6 strana o nekom ratu,zato sto je knezevic maltretirao policajca i ovaj mu isprskao sprej....E pa,nidje nikoga sa teskim povredama vec se prica o nekoj frci...e ako bude preko 1000 ljudi u subotu neka pucaju.A sto vam ucinje El Re...
Hahah a vidji ovog volontera policije,sto je sa ovim narodom
Podgorica Podgoricanima!
U toku je otvoreno prvenstvo Crne Gore između dvije opcije o tome koja je od njih sj***nija u mozak.
Lukas,raspitaj se za Biznismena,pa ga sminaj nedje u mrak do subote
hahahaahhahaha
1908.
U Neđelju ćemo odahnut spram ovih predviđanja, i biti ćemo srećni, i sve ćemo se korzom šetat i mislit - - - al nas napališe . . .
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
hihihiiii
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Donosim odluku da se Prijeki Lijek preimenuje u Prijeki sud. Za petokolonase.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Da se malo uozbiljimo-kad smo vec kod bezbjednosnih izazova, misllim da je migrantska kriza i mogucnost dolaska velikog broja izbjeglica u CG ukoliko se zbog zatvaranja i sporova na granicama migrantska ruta prebaci na pravac Grchka Albanija Crna Gora Hrvatska Slovenija mnogo veci potencijalni bezbjednosni a i ekonomski problem nego subotnje okupljanje.
Ridin' on the black train
Evo su objavili da je neki civil napao ono knezevica ujutro,neki mma borac...A i vidi se izgleda na video da nema uniformu
Podgorica Podgoricanima!
Jarani moji, posto Zapad vise nije u mogucnosti da nas finansira, odoh da uplatim nesto u Meridian, valjace za subotu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Pa to i jeste genijalni plan Putina, da ovom nezapamcenom migracijom stanovnistva (koju je kreirao zajedno sa Asadom) poobara sve nelojalne rezime u drzavama koje su u ruskoj interesnoj zoni. Prvi talas izbjeglica kad "probije" u Crnu Goru, eto ti demonstracija sa 50 hiljada CrnoSrba![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dajte neki tiket, da se može sa tim otići van.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Мислим да си нписао одличан пост, али овдје ти нико не вјерује.Јединствен примјер у свијету, још увијек се балави на друга Тилета и комунизам, а прижељкује се ЕУ и НАТО.
Ови људи не воле конкуренцију, не воле посао, такви смо ! Са већином се слажем, да треба... Али ми имао проблем - ЕВРО. Црна Гора док год буде имала евро убијат ће сама себе.
Ja se ipak vishe bojim da od recimo 10 hiljada izbjeglica koje dodju u CG jedno 100-200 budu ubacheni elementi ali ne Mila Srbije ili Putina nego raznoraznih teroristichkih organizacija jer im je to idealna shansa da dodju u Evropu a to i rade trenutno samo srecom kroz druge drzhave trenutno.
Ridin' on the black train
Ovo tek sad vidim kako ga je ovaj udario.
Prvo da vidim kako izgleda uniforma cdm vojske i grb pa da razmislim da vam se pridruzim sa svojom saborcimado konacne pobjede, nece ga se na milenijum viorit srbijanska zastava !
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Barem iskustva toga imamo!
Sent from my Samsung Galaxy S3
Momci, vi ratujte ali ja idem u ratne profitere![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks