Svi vi koji ste protiv vlasti ali ne podržavate ovu lakrdiju od protesta u režiji Mandića, Bulatovića, Medojevića, Raičevića, itd. ste pizde.
Tako kaže Stari Liberal.
A on je naravno u pravu jer je on zajebani, super duhoviti, urbani, kritičar, intelektualac, satiričar bez tabua, koji se sprda i proziva svakoga: od DPS-ovaca, SDP-ovaca, Liberala (pravih i "starih"), SNP-a, komunista, partizana, komita, zelenaša, do Crnogoraca, Muslimana, Bošnjaka, Albanaca, javnih ličnosti, glumaca, pjevača i svih ostalih...
(samo da predmet sprdnje nisu Srbi, Amfilohije, Srpska pravoslavna crkva, Demokratski front, Nova srpska demokratija, četnici ili nešto slično, jer ko protiv njih šta progovori taj je "udbaš" i "Milogorac")
Last edited by ASC; 18-10-15 at 12:53.
Stari liberal ubo poentu.. Koliko je samo ovakvih odje na forumu....
Оно што се види из писанија по овом форуму, организатори и учесници протеста су у дослуху са властима, а прави опозиционари су на овом форуму, они руше режим писањем по интернету.
Last edited by vokoun; 18-10-15 at 12:55.
Ne znam koliko ih je ođe ali ih je u CG preko 600000 naspram vas 89 mudonjah. Ebi ga Kosovo nije Srbija, ne znam pratite li pa da vam javim što se dešava u matici.
"Neko mora da kaže narodu da Kosovo nije više u rukama Srbije" http://blic.rs/i/599233
Moram priznati da susjedi reagiraju dosta polagano, i samo sad su shvatili ono o cemu smo na forumu pricali vec nekoliko tjedna dana. Evo pogleda sa strane: Rusi placaju 25 eura prosvjednicima - Crna Gora ne smije u NATO
Ma nema od toga nikakve vajde... Dokle god je odan Zapadu moze Milo ostati na vlasti jos 20 godina a ova opozicija to su i tako predstavnici diskriminisane srpske manjine u CG. SAD i EU naravno cute, oni podrzavaju opoziciju samo kada je to u njihovom interesu a u skladu sa tim ni vlada Srbije se nije jednom recju oglasila povodom cele te situacije. Ali je lepo videti da bar medju Srbima u CG neko sme nesto konkretno da preduzme umesto da piskara po netu i glumi nekog revolucionara. Bez ulice nema nista ali treba imati i jaku zaledjinu.
’Ajde ti se šališ, nego, bi li Rusi tu malo finansijski pomogli”, pita me Marko.
http://www.politika.rs/pogledi/Miros...i-NATO.lt.html
Ha! Vi mislite da bi Milas dozvolio nekakvo vanredno stanje i gradjanski rat. Ili da se umijesaju strane agenture. Ajte molim vas. Mi kao nemamo kontraobavjestajne sluzbe koje su povezane sa svim zapadnim sluzbama. U drzavi dje se cio zivot kreira iz one dvije ''kucice'' sa Krusevca, da neko izazove nemire i sukobe. Ne pusta se vlast tako lako.
Jedini razlog za nemire bio bi da Milasu trenutno to tako odgovara. Sto izgleda suludo, ali znajuci njega nista nije nemoguce. Samo isto mislim da koliki god prevejani maher bio, ipak nije toliki lisac da se intezivno lize evo godinu dana sa cijelim Zapadom i taman kad treba da nas zovnu u zadni cas im umakne kao mlada sa oltara. Trebala bi mu muda ka odavde do Becica da udje u takvu igru s njima.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Njihov omiljeni Putin kaze da je to "uspostava pravnog poretka". Sto se mene tice, nisam u stanju finalizirati svoj stav, jer trenutno nisam u CG, ali meni se cini da svaki prosvjed sa sloganima "Ovo je Srbija" i "Nije ovo Montenegro ..." je pokusaj drzavnog udara.
Stari Liberal - žali bože prosutog talenta i smisla za humor na komplekse i mržnju. Bez potrebe. On je tipičan primjer opozicionara koji Mila i dps positovjećuje sa državom Crnom Gorom, a upravo opozicionari pjene kad gadluci iz dps-a napade na dps proglašavaju napadom na Crnu Goru.
Navodno je ovaj lijevi kolega lucke91. Od njegovog učinka na forumu najviše pamtim tako utemeljenu kritiku dps-a, na način na koji ja nikad nisam uspio da ga iskritikujem. Naravno, čovjek nije ni svjestan da je pljuvao po dps-u, ali valjda ih to ne uče u vicešampionskoj školi retorike.
Last edited by NHM; 18-10-15 at 13:14.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Evo kaze Sadikovic / protesti traju vise od 3nedelje zar nije skoro 3decenije..
Pricali su prvo Srpske zastave / cetnici trla vrla / posle kad su bile zastave cg / onda su pricali malo ih je trla vrla / sad pricaju napad na drzavu ovo ono....previse ste smijesni...
![]()
Nema sanse. Pozivnica je gotova. Ne bi dolazio Stoltenberg i 28 ministara iz NATO zemalja. Oni dolaze na gotovo. Kad se uvjere da je sve spremno i da recu momci to je to. Zvacemo vas za Novu Godinu. Jer vise oni oce nas no sto mi trcimo njima. Bajden je reka svoje, nastavite na dobrom ste putu. Kad su uveli Rumuniju i Bugarsku koje jesu vojno i ekonomski jaci od nas, ali su realno supak od svijeta u smislu standarda, nego imaju bitan polozaj, zasto ne bi zeljeli i jednu malu ali vaznu Crnu Goru. Tako da sto se njih tice oni nas jedva cekaju.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ne ynam samo đe su dfovci viđeli da se najavljuje obaranje vlade i premijera i da se očekuje da ih niko u tome ne spriječi. Obaranje diktatora i krađa izbora mogu biti razlog za masovne proteste odmah poslije pokradenih izbora. može li neko da zamisli da se 5. oktobar u Srbiji dešavao skoro 4 godine pošto je Slobo pokrao izbore? A i pomoglo bi da izađe 50 hiljada ljudi na ulice, to je malo teže iskontrolisat. Df sa par stotina ljudi može samo da pravi buku. Nezadovoljstvo u narodu postoji, ali Mandić i družina nemaju kapacitet ni svoje glasače da animiraju, a ne da povedu "sveopšte proteste".
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Какви коментара овдје има заиста жалост. Какви бре национални протести, зашто тражите непријатељ тамо ђе га нема. Па погледајте људе који тамо долазе то је буквално сиротиња и старији људи. Онај ђед што је лежао на улици сигурно је и он неки четник с ножем у зубима.
Нису непријатељи они коју су од свих нас украли 10 милиона, који краду од дјеце,нису непријатељи они који својој породици дају државне паре? А непријатељ гладан човјек, а па још ако се нађе тробојка онда су још четници.
Evo se milacic naostrio
![]()
Evo vlast dobila i zvanicnu podrsku SAD-a.
Pozivaju da se postupa po zakonu, i da budu mirni protesti.
Drugim rijecima ako budu pravili probleme, policija ima pravo da ih polomi.
SAD kao i EU ne vide nista lose u jucerasnjim akcijama policije sto i jeste tacno jer je sve po zakonu.
Ambasada SAD: Demonstracije treba da budu mirne
Američka ambasada pozvala je sve strane da pokažu suzdržanost i poštovanje vladavine prava.
„Uvažavajući princip slobode okupljanja, demonstracije treba da budu mirne“,*
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
DPS nije u pitanju ovaj put. Svatko zna tko su i sto su. Nego su u pitanju placeni "prosvjedi" cetnika i "srbadije". Njihovi su propagandisti uradili sve da bi taj prosvjed svatko normalan u inozemstvu interpretirao kao mononacionalni i revansisticki pokusaj drzavnog udara.
PS Naravno, da ne zelim generalizirati. Naravno, ovo sve sto tu pisem je samo i iskljucivo moj osobni stav.
Last edited by A+A; 18-10-15 at 13:45.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks