Ja jesam, al si mi ti Biznismene na vrh glave, pitaj trebaju li im kamermani u onaj paparazo lov na Pink, da pocinemo
Niko ovdje nije ljubitelj Mercedesa.
TAKUMI
Ja jesam, al si mi ti Biznismene na vrh glave, pitaj trebaju li im kamermani u onaj paparazo lov na Pink, da pocinemo
Ajmo nesto konkretno koliko kosta provjera i pregled auta u ljetopis da li je moguce neopazeno vracati kilometrazu na mercedesovim vozilima kao na vw ?
Satelitski resiveri/oprema
Provjera i dijagnostika koštaju 50 eura.
Moguće je vraćat kilometražu normalno i oni ne mogu otkriti jel vraćana ili ne. Najbolji uvid u kilometražu su im podaci od ovlaštenog servisera.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Evo i merc poceo da ugradjuje simakoku-noku volan
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/488956
Najbolje bi bilo da ovlasceni ne moze da vidi kilometrazu
f6
ako nisam ljubitelj zasto sam onda bacio pare na gomilu opreme i na jos toliko alata,radapcigera,setova za dizne,set kojim se mijenja zalomljeni grijac u glavi motora i sl. a pritom u porodici imamo 4 mb....mislim da nije prica na mestu no ajde ponuda jos vazi da nas Bisnizmen dobavi meni HMS990 mototester kojim bi mogao da radim placam posteno...prije godinu i vise jedan je umakao sa oglasa a bio je sa tablet mb dijagnozom prodavan za 2500e skupa sve....
Potpuno kontra od onoga što je rečeno meni.
Bio sam tamo u junu za C klasu, kao što rekoh, rekli su mi 50 eura kompletna dijagnostika i pregled vozila, sa spiskom prioriteta što zamijeniti, i pomenu mi neki popust.
Razgovarao sam sa šefom njihove radionice, srednjih godina, mada zaboravih kako se zove.
Što se tiče kilometraže tu je bio izričit, ne mogu da utvrde da li je kompjuterski mijenjana, i da ne mogu da izdaju nikakve potvrde u vezi toga ukoliko bi mi trebala.
Jedini validni dokument je stanje kilometraže kod poslednje posjete ovlaštenom servisu, i to je nedvosmisleno sigurno.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
MOZDA jer sam imao "vezu" a ovako MOZDA nece da komentarisu km.... Pojma nemam
Inace drug u skodu kad je poveo auto, kaze zabranjeno nam je da pricamo bilo sta o km..... Znaci i da vide da je vracana, ne smiju da kazu ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Obzirom na stanje u zemlji, i kakvi tipovi se pretežno kolima bave. Ti iz Škode su najpametnije odlučili.
Nedje sam to pisao, a vezano za ovu pricu o provjeri km.
Poslah mail Audijevom predstavniku u Italiji, isto mi je rekao da ne daju nikakve informacije vezano za kilometrazu i da im ti podaci sluze iskljucivo za njihove "unutrasnje potrebe"..
Welt ne treba niko da provali, dovoljno je da znaš da Roksped stoji iza toga i prevare ne fali! Oni da mogu u minus bi gurali kilometrazu kakvi su.
Sramota ovo da radi na suv asfalt
Stamota. A kazu, Hybrid? LOL
TAKUMI
Kao kobila neka. Pa ovo je pravo za enzionera nekog sto u grad ne prolazi 30 a do bd putuje 4 sata pi
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Jeep je posebna prica,uh
Svaki Mercedes zadnjih godina je "vidimose" sto se
tice voznih karakteristika i podesenosti menjaca i motora, pa novu S klasu je stara BMW sedmica pobijedila na testu.
Naravno, jer ima onaj sistem za podesavanje tvrdoce, momentalno podesavanje tvrdoce koji je smece od sistema jer ne funkcionise kako treba i vjesanje nikada nije spremno za reakciju.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks