http://www.vijesti.me/vijesti/df-nov...edjelju-856261
evo jednog od razloga zasto je za sjutra angazovano par hiljada policajaca....
covjek je evo konacno i jasno najavio nasilno padanje vlade i pozvao narod...
http://www.vijesti.me/vijesti/df-nov...edjelju-856261
evo jednog od razloga zasto je za sjutra angazovano par hiljada policajaca....
covjek je evo konacno i jasno najavio nasilno padanje vlade i pozvao narod...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nikad.
Medjunarodna zajednica svaki put posle izbora izadje sa velim ogorcenjem posto DPS namjesti izbore.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ali ista ta opozicija je sjedala u skupstini nakon izbora,primala platu i imala sve benefite,iako su tvrdili da su izbori bili nefer. I to godinama. Dje su do sad bili? Svima u parlamentu ovo stanje odgovara...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Opametila se policija, nema vise brutalnosti. Ai tako odgovara vlasti u ovom momemntu
A Marko i ekipa izgledaju presmijesno u ovim pokusajima da dokazu svoju nenasilnost, nevinost i ispravnost. Jebe ih pozicija. Na silu ne mozes odgovoriti rijecju. U svakom slucaju, drzavna sila je najjaca sila.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nova kategorija : Facebook demonstranti
U trenutku pendrekanja je na FB je bilo 20 statusa o protestima...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
O cemu ti pricas, kakve provokacije i prijetnje ?!?! Samo sam prokomentarisao ono sto je najavljeno, i to potpuno opravdano najavljeno jer vidite izjave vojvoda i ostalih koji najavljuju napad na vladu...
sta je tu lose da ja to prokomentarisem i kazem javno?![]()
oladite sa tom paranojom gospodjo![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ni govora o ikakvoj brutalnosti nije bilo, ni jutros ni večeras. Kad vidim ove naslove "policija brutalno prebila", da je sramota novinara koji to objavi.
Knežević se zalijeće kao vo na policajca, i odbija sa od njega kao da skače na kamen. U svakoj drugoj zemlji bi momentalno dobio pendrek preko njuške i bubrega, pa bi se posle utvrđivala nečija krivica...
Policija je čak prilično blago postupala čitavog dana, i ako su neki zazlužili dobre batine. Ali fala Bogu da je tako, jer krvi nam ne treba.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Pazim sta pisete, i Vi to znate odlicno.
Ja znam sta pisem, i to obektivno i u interesu racionalnosti. Vi citajte sta pisete, i da li to zvuci kao prijetnja od nekog ko se deklarisao kao blizak vrhu DPS-a koji ima moc u sistemu nad policijom, i shvaticete post koji ste napisali kako zvuci bilo kome.
Strah od balkanskog ludila nije paranoja, nego poznavanje cinjenica i iz tog razloga racionalan oprez.
Znam ja za price JNA 5-ta sila svijeta, ovo ono, pa puce neki ludak i bi sto bi.. Tako da.. Popricajte malo sa starijima u kuci, cisto radi odabira rijeci..
Mnogi ljudi samo citaju ovaj forum i ne ucestvuju u nasim diskusijama, ali sticu utiske kako god..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 17-10-15 at 22:26.
Nisu rekli sinemo, nego STAVIMO. Polako su ga prenijeli i spustili, ti si druze bas zatrovan izgleda...
Śednemo ja cujem
Tebi je DPS-ovac svako ko se ne slaze sa tobom. Jesi li jutros pricao da su tukli demonstrante i da su neki neonacisticki portali prenijeli najtacnije informacije za koje se odmah znalo da su gomila gluposti? Pokazao si da vjerujes samo u verziju price koja potvrdjuje tvoje zelje i predrasude. Bolje bi bilo umjesto sto na takav nacin razmisljas da lijepo odes na proteste i da snimas sve kako se odvija.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Tuga je sve ovo. Umjesto da ova policija hapsi lopove koji 25 godina pljackaju Crnu Goru oni su se okomili na djeda od sedamdeset godina.
Odmah sam naglasio da im ne vjerujem. Ali da im vise vjerujem nego portalima kao sto je CDM. Jer se vidi velika razlika. Vecina je ovdjee govorila da nikoga nisu takli, a na slikama modrice, nateceni. Sve je to fotomontaza. DPS-ovac mi je onaj koji ih brani i zastupa. Mnogi ovdje razmisljaju drugacije nego ja pa se ne prepiremo jer svako ima pravo na svoje misljenje. Ali podrzavanje nasilja, i degenek po sirotinji nikad necu prihvatiti i vazda cu se buniti po tom pitanju.
Ево их тих ``четнички`` покличи који руше државу.
Last edited by GrobarPodgorica; 17-10-15 at 22:48.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks