Page 104 of 373 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... LastLast
Results 2,576 to 2,600 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,800
    Thanked in
    1,604 Posts

Bajceticu su bila zamaglila stakla na megana, bio je krenuo put kuce ali je promasio
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E vidje li onu grupu kako lome auto ,a ovaj vec uhapsen . Tacno ka da biraju za specijalce one najtupavije sirovine bez mozga kojima se upravlja ka igrackama. Bas cudno i neshvatljivo ,koja je to vrsta ljudi ? Ne moze svako bit specijalac ,e ne da j ebe oca , izgleda da treba posebna inteligencija da bi obuka ono odijelo

Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by guest View Post
    Posto je cijela opozicija osudila postupak policije ispada da su na forumu gotovo svi za vlast. Pozitivna nije osudila postupak policije ali njih vise niko normalan ne smatra opozicijom.
    Covjek ne treba da ima svoj mozak nego treba da bude uklopljenu bilo koju partiju? Je li to?

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,498
    Thanks Thanks Received 
    1,202
    Thanked in
    597 Posts

Позитивна нема људи у оквиру своје партије а не што

Sent from my HTC One_M8
    Last edited by nimfa; 17-10-15 at 18:53.
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Davno im Slavko rekao kako ce i sto ce,ko je ko i ko je ciji. Naravno, za Slavkom se vazda minimum 10 godina kasnilo. Nesto me strecnulo kad vidjeh njegov poster na protestima...
    Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Какви су то дивљаци.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Ima li ih 100 ili su ih pocerali sve?
    Moze li se izaci put centra
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
    Значи сви који су против НАТО-а угрожавају државу?
    Угрожавањем система одбране једне земље, као виталног система угрожава се и Држава.Но и многи од ових који се залажу за НАТО угрожавају државу јер стављају партијске и приватне интересе испред интереса Државе.

А нелегални су сви са тробојкама?
    Нешто су мијењали закон поводом тога али мислим да тробојка никад није била нелегална.За заставе страних држава је било потребно тражити дозволу.

И да ко нас то са стране угрожава?
    Систем одбране се гради у миру да би ваљао кад мира не буде.Ја сам нашироко објаснио у мојим писањима какве су то пријетње које нам пријете како из сусједства тако и изнутра.
    Рецимо од 2006. до 2012. Србија и Црна Гора су водиле сукоб који се слободно може третирати као специјални рат, а то је финансирање опозиције у држави која би у погодном моменту дошла на власт и тиме радила за корист власти оне друге државе.
    Имали смо проблем Суторине, проблем Чакора још није ријешен јер као што видиш скупштина Косова због тога и још неких питања не функционише.

У самој Црној Гори имамо од 5-15% становништва које би најрађе вољели да Црне Горе не буде.Нису то само Срби, ево видиш како је Зукорлић послао делегацију на ове протесте рачунајучи на дестабилизацију, погледај какве мајице носе гимназијалци у Тузима.

Имамо ми још много пријетњи и безбједносних изазова.Слично би било као да те ја сад питам ко пријети Србији и што ће Србији систем одбране?
    Last edited by BAR; 17-10-15 at 18:56.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    1,498
    Thanks Thanks Received 
    1,202
    Thanked in
    597 Posts

Ене лобира за НАТО, немој образа ти, заради дневницу неђе друго

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Posto je cijela opozicija osudila postupak policije ispada da su na forumu gotovo svi za vlast. Pozitivna nije osudila postupak policije ali njih vise niko normalan ne smatra opozicijom.
    Politicari ce da daju izjave shodno datom momentu i procjeni sta je za njih isplativije. Ukoliko nadje da je to za njih korisno i Milo Djukanovic ce osuditi upotrebu sile i reci da je sve to Rasko Konjevic organizovao. Mani me izjava politicara, pogotovo crnogorskih. Ko oce da je u mentalitetu stada eto mu ih tamo pa nek bleji sa njima.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Brate nosite zastave i trobojke i sve kad ocete(imate Albance eno ih u tuzi,niko ih ne dira,ali ne dolaze pred vladu sa njima),ali donositi zastave da rusis vlast,je atak na drzavu,na njenu suvjerenost i sve njene gradjane.Prakticno ja to gledam kao objavu rata...
    Svi ovi koji pokusavaju nesto ovim protestima su doveli ovu vlast i drzali je sve ove godine.A znam i dosta ljudi koji su sad protiv vlast zato sto nisu uspjeli da se ogrebu kao ostali iz vlasti....Parodija
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    1,728
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

Bez zajebancije sad, meni ovaj telefon koji Sam platio vise no neki kompjuter (ili 2) ne bi bilo svejedno da mi uzmu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Bez zajebancije sad, meni ovaj telefon koji Sam platio vise no neki kompjuter (ili 2) ne bi bilo svejedno da mi uzmu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kako bi ga ja branio kunem ti se.Da mi ga neki bravuljan iz interventne skrsi

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    54 Posts

Ne vjerujem da su svi za vlast ali ljudi gledaju realno.
    1. Proglasili su drzavnu imovinu za slobodnu teritoriju...ako to kome ista znaci bez njima, opet je drzavna.
    2. Dobili su pristanak na okupljanje na odredjeni vremenski rok koji je istekao.
    3. Par puta su im slati inspektorke da ih lijepo zamole da se uklone, a oni se bukali nad 3 zene koje su bile bez pratnje milicije. Posto su demonstranti samo cekali sukob sa milicijom, nijesu uvidjeli da vlast crpi legalna sredstva prije upotrebe sile. Domonstracije se ne prave usijane glave.
    4. Protest je licio na okupaciju Srbije i izgledalo je kao da Srbi pokusavaju drzavni udar, a ne gradjani CG.
    5. Predvece se okupljalo 2-3 hiljade ljudi a uvece dezuralo 20-30 ljudi. Kakvi su to protesti dje se dezura?? Podju ljudi da veceraju i prespavaju u toplo pa sjutra na proteste punog stomaka...
    6. Na video snimcima se vidi da protestanti prvi napadaju policajce. Novinar koji je snimao telefonom bez vidljive legitimacije, odbijajuci da se pomjeri na zapovijest policajca i dajuci otpor...Ne znam ima li pravne osnove da se zali. Ima dosta snimaka pa ih nijesu sve uhapsili. To se zove ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti.
    7. Slika covjeka dje su ga ispeglali u maricu. Peglali su i mene nekad pa mi nidje ne izadje slika. Desava se...
    8. Lose odradjene demostracije, los plan, losa primjena.
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by JungleBoy View Post
    Ne vjerujem da su svi za vlast ali ljudi gledaju realno.
    1. Proglasili su drzavnu imovinu za slobodnu teritoriju...ako to kome ista znaci bez njima, opet je drzavna.
    2. Dobili su pristanak na okupljanje na odredjeni vremenski rok koji je istekao.
    3. Par puta su im slati inspektorke da ih lijepo zamole da se uklone, a oni se bukali nad 3 zene koje su bile bez pratnje milicije. Posto su demonstranti samo cekali sukob sa milicijom, nijesu uvidjeli da vlast crpi legalna sredstva prije upotrebe sile. Domonstracije se ne prave usijane glave.
    4. Protest je licio na okupaciju Srbije i izgledalo je kao da Srbi pokusavaju drzavni udar, a ne gradjani CG.
    5. Predvece se okupljalo 2-3 hiljade ljudi a uvece dezuralo 20-30 ljudi. Kakvi su to protesti dje se dezura?? Podju ljudi da veceraju i prespavaju u toplo pa sjutra na proteste punog stomaka...
    6. Na video snimcima se vidi da protestanti prvi napadaju policajce. Novinar koji je snimao telefonom bez vidljive legitimacije, odbijajuci da se pomjeri na zapovijest policajca i dajuci otpor...Ne znam ima li pravne osnove da se zali. Ima dosta snimaka pa ih nijesu sve uhapsili. To se zove ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti.
    7. Slika covjeka dje su ga ispeglali u maricu. Peglali su i mene nekad pa mi nidje ne izadje slika. Desava se...
    8. Lose odradjene demostracije, los plan, losa primjena.
    Covjek je ukratko hronoloski opisao sustinu.

To je to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Мени су ово комплекси заиста јесу, напад на државу ако народ носи своји симболе, да није трагично било смијешно. На овим протестима су биле и заставе других земаља јесу и оне напале ЦГ?

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Ja ne mogu ici u NATO koji nas je bombardovao, koji druge zemlje bombarduje, koji izaziva nemire i prijeti. Ja ne zelim u takvu grupu, niti u bilo kuju drugu. Smatram da cemo kad udjemo u NATO biti meta svih onih kojima je taj savez naudio. Sto ce nam to? Zato treba referendum, da se narod pita ali fer ne kao izbori koje DPS namjesta!!!! Pa ako je vecina za, onda nemam nista protiv.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Novica View Post
    Ja ne mogu ici u NATO koji nas je bombardovao, koji druge zemlje bombarduje, koji izaziva nemire i prijeti. Ja ne zelim u takvu grupu, niti u bilo kuju drugu. Smatram da cemo kad udjemo u NATO biti meta svih onih kojima je taj savez naudio. Sto ce nam to? Zato treba referendum, da se narod pita ali fer ne kao izbori koje DPS namjesta!!!! Pa ako je vecina za, onda nemam nista protiv.
    За ово сам и ја, али Пронатовци нису.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Pa dobro, dogurasmo od tobosnjeg premlacivanja do toga da nisu trazili legitimaciju i razbijanja stakala i usput osudi i odbornika koji ulijece autom u policiju i poslanika koji drmusa policajce pa se poziva na imunitet i slazem se sa tobom kakva drzava i narod takvi i poslanici
    Hapsiti poslanika nije mali prekrsaj. Nije ni hapsenje novinara. Nije ni demoliranje kola. To navijaci kad rade hapse ih. Ovo bi trebala da bude nekakava vajna profesionalna policija, silne pare dajemo na njih.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Tesko da su sa sto bi Śata reka izdajnicom Liberalnog Saveza prskotinom Mirom Kuljak.

Thanks Thanks Given 
    86
    Thanks Thanks Received 
    98
    Thanked in
    54 Posts

Nikad mi nije bilo jasno kako ni jedna televizija NIKAD uzivo ne prenosi desavanja ovakvog tipa..
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Page 104 of 373 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114154204 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)