Evo neki novi na most,ne vidjeh dobro transparent,ali procitah "neutralnost"
kakva scena :lolblue:
Zaboravio sam jaknu...
Hahahha marko milacic.
Sad prodjoh tuda,bijase 20 ljudi kod spomenika i marko cegevara milacic sa 40 ljudi krece put spomenika....
Policija se pregrupise na mostu i kod skupstine,vec polako zaustavljaju saobracaj,moguce da vec i jesu
Podgorica Podgoricanima!
Sta se desilo sa Putinovom slikom? Da od ovoga ne ispadne medjunarodni dzumbus i onaj Nastrasenko ne organizuje protest Rusa.
ja i dalje ne znam, je li bilo 1000 ili 100 policajaca?
http://www.vijesti.me/vijesti/prista...olicija-856231
Meni je ovo smijesno,zalosno mi je ovog naroda sto rade ljudi,sav narod sa svih strana vrte
Izgleda da je jutros policija blaga bila,jer se evo 100 ljudi opet pojavilo i leglo na bulevar
Podgorica Podgoricanima!
U 20h su najavili proteste kod skupštine..
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Strasni protesti 100 ljudi ima samoo...
Cuh da ovom bajceticu vise zivot ne valja 5 para,kako su njega i kola razmontirali.Objasnite taj mentalni sklop.
Sto je ocekivao,odbornik je?Pa trebaju da mu mirno stoje dok ih gazi
Podgorica Podgoricanima!
Opet su gradjani na ulice.
Od 20h protest ispred skupstine..
A zbog cega? Oce narod tuda do delte da proseta i na kafu ovo stvarno nema smisla.
Sad je milacic iskrostio priliku da ne prijavi protest,da ga ne hapse ponovo,pa organizovao grupicu anti nato
Podgorica Podgoricanima!
Samo ti nemoj s tim promjenom teme. Nitko ama bas nitko u Moskvi ne izlazi na prosvjed s barjacima tudje drzave i sa sloganima ukidanja ruske neovisnosti i pripajanja drugoj zemlji. NITKO I NIKAD. Vjeruj mi. Uvijek protestiramo ispod barjaka VLASTITE ZEMLJE i nitkome od nas nebi nikad palo na pamet da setamo s ikonografijom nacistickih kvislinga iz II sv.rata.
Last edited by A+A; 17-10-15 at 17:50.
Brzo...Redovni gost Marko Milacic
Ispred Skupštine Crne Gore večeras je uhapšeno više osoba, a kako nezvanično saznajemo među njima su pripadnici Pokreta za neutralnost Marko Milačić i Vladislav Dajković.
Podgorica Podgoricanima!
Nije Milačićeva NVO blokirala bulevar, mada je on među njima valjda
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Mislim da je Bajcetic onaj mladji sto je cesto vodio program,student neki ima dobre pare od politike.Sto ce mu ovo?
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks