Нереда није било,а после ударани,хапшени посланици и новинари ко зна коме то одговара?
Нереда није било,а после ударани,хапшени посланици и новинари ко зна коме то одговара?
DF se sam ugasio, sad da se dobije poziv za NATO pa da Lucke-a prebacimo u opoziciju...![]()
#fakenews
Viđećemo oće li noćas biti što...
A nerealni su mi ljudi koji podržavaju pendrečenjePa sve da su mi najveći neprijatelji, ne mogu podržat pendrečenje ovih neiživljenih mozgova, siguran sam da bi im se El Re rado pridružio
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ajde navedite jednu ozbiljnu drzavu dje bi neko samoinicijativno zatvorio glavnu saobracajnicu 20 dana sa 30 ljudi i 300 satora?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
E ali sad slijede bombastične izjave poput "biće građanskog rata".
Kakva komedija. Sad svim sredstvima treba opravdati sveopšti debakl protesta. Ču građanski rat, radi koga?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Takoe, izlazna stategija.
A zna li se što je uhapšen novinar Dana?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Koliko sam ja cuo do nekih ljudi koji su bili prisutni Knezevic je digao ruku na policajca i zato dobio batine po prici niko ko nije probao da krene fizicki na policiju nije mu dlaka falila sa glave.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koji novinar Dana?
Snimci pokazuju nesto nevjerovatno:
100 policajaca se izvinjava 15-tak gradjana zato sto treba da prestanu da kampuju na bulevaru
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Al najaca mi je ova prica u 5 ujutro su dosli policajci da rasceruju.Kad su trebali da dodju? U podne sa zamolnicom da se svi protestanti skupe? A i svi koji se ovdje toboz sabalznjavaju primjene sile policije svrnite malo do Francuske, Njemacke pa probajte tamo da se naguravate sa policijom da vidite kako ce demokratski bubrege da vam odvale.
Meni zanimljivo kako g. Krivokapic cuti... Nije odavLe..
Hvala Lepo
Kažite mi dje ima da se blokira glavna saobraćajnica, a imaš alternativu 50 m dalje u park. Pa protestvuju do mile volje, da im je to bio cilj da protestuju samo to bi uradili. Ovo im je bila izlazna strategija
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ovako ce nam DPS vladati 100 godina! A jadni smo bili i ostali . . . . . .
Samo me zanima dje se izgubi famozni Milutin Djukanovic koji je prije pricao da su policiju sklonili jer je planirala da se pridruzi protestantima? Pa ono u neku ruku se i jesu pridruzili.
Data im je mogucnost da protestvuju u parku samo da oslobode bulevar da vozila mogu da prolaze nisu htjeli stvarno ne znam koliko demokratije treba da se dozvoli necijem bezobrazluku nevezano koji je razlog.
Last edited by goldfinger; 17-10-15 at 12:05.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks