Nema veze, dovesce drugog minivana pa ce drito kod tebe na prevod.
imao je sreće a vjerovatno umoran s puta, samo da zaraste to pa drugi put pamet u glavu (btw ode mi 15e)
She is only here to annoy herself!
Nema veze, dovesce drugog minivana pa ce drito kod tebe na prevod.
TAKUMI
Zamalo pa mu je motor uzduzno postavio.
Učenik kolašinske srednje škole Nemanja Radmanović 18g teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi, koja se desila jutros u 8:40h*u *prigradskom naselju Smajlagića Polje.
Radmanović je upravljao "Audijem A6" ( HN AZ*054) i*krećući se od grada prema Ski centru, izgubio kontrolu nad vozilom, koje je sletjelo s puta i*udarilo u stablo šljive.
Na mjestu suvozača bio je Radmanovićev školski drug Miloš Vuković 18g koji je zadobio lakše povrede.
Teže povrijeđeni mladić je u nesvjesnom stanju prebačen u Klinički centar Crne Gore.
Uzroci nezgode još nijesu poznati.
![]()
ovo a6? /2
Valjda bude sve ok.Ovaj 'a6' se u a2 pretvorio
Uh, udar direktno u vozačeva vrata.
Da je nišanio nebi potrefio bolje.
Valjda prođe sve bez većih posledica po momka, a ovo vam je copy paste novinarstvo Vijesti.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Nije ovo A6,ovo je A3.
Samo da momak bude dobro.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Lapsus, a mozda i greska u pisanju od strane policije, znamo dobro kako oni uzimaju cinjenice sa lica mjesta.Nego to je sad najmanje bitno, jer po izgledu auta, ovaj momak sto je vozio sigurno je povrijedjen ozbiljno i najbitnije je da prodje bez ozbiljnih posledica za zivot, jer je tek poceo da ga zivi .....
bio sam danas u osmanagic, policijskih auta dva bijahu jedan totalno naprijed razvaljen. Preko 20 su ih do sad polomili, plakao sam od smijeha.
Valjda lovcen osiguranje pokusava da raskine ugovor sa njima, omrcise ih![]()
E osiguranje mi je posebno zao u toj kombinaciji.
taj je dobro znao sto radi i kako radi pa je znao dje je, no bi fino suspendovao takve i ove sto ih masakriraju pa bi drugi malo bolje pazili ...
nego briga ih, osigurana su kasko , osiguranje placa a usput i mi gradjani i briga ih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/sa...la-jedna-osoba
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Meni se cuju dizne - odoh da ih iscupam. Da sam siguran.
Je li bilo sto kome? Ovo je da te jeza dohvati...
![]()
A ne sto bi mu bilo, ovo je sve normalnom voznjom zavrsio ovako.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Celestone + akvaplaning
kad sam se vraca sa faksa crvena zastava na kruzni kod statue petra popela se na onu travu i hitna pomoc dosla da reanimira vozaca, autu nije bilo skoro nista ali ko zna sto se desilo vozacu.. naravno nisam htio da slikam jer mislim da bi to bilo "disrespectful". Takođe ispred gintaša lik se okrenuo sa bijelim audijem direktno na sred ulice, i zamalo ga jedan skucao odpozadi, znači ne mogu da vjerujem da se lik na 2 metra od raskrsnice okreće na sred ulice, e pa.. na ovu kišu ne dolazi do saobraćajnih nesreca samo zbog proklizavanja nego kao da malo polude ljudi po kiši, ili mi se čini, volio bi da me neko demantuje.....................................
istrajan budi.
kisa celestonke pg asfalt i pg vozaci
TAKUMI
Kad pane kiša auta sa prednjim pogonom kao nekakvom magijom dobiju moć driftinga, onda svi podgorički Šumaheri posjete najbliži parking...i ja shutra ujutro nađem razbijen štop.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Na dnevniku prije neki dan cuh da su nam putevi medju bezbjednijima u Evropi, pa stoga pomislih kako su brdsko planinski predjeli u vecini da nema dje voda da stoji, pa da je prema tome akvaplaning misaona imenica. Pomislih nakon toga, kako lude svabe i francuzi samo mogu da imaju akvaplaning ....
![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Tezak udes kod Celuge.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks