Zašto se uvijek sve svodi na Srbi-Crnogorci?
Mene strašno nervira kad se pljuje po Crnoj Gori i to ne mogu da slušam. Da je malo više volimo, sve bi drugacije bilo.
Ajte sad zdravo!
nerviram se. nerviram se sto svaku mogucu promijenu uzimate za sprdnju a znate i VI sami da nije to OK! nije. Kad ides za neki dokument nedje, ne znaju ni da te upute, salju te svudje kroz grad da bi se ispostavilo da se vadi taj dokument ipak kod njih, a cijelu PG si zaobisao! nije normalno! i ko kaze da je to normalno, ON nije normalan. tacka.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Zašto se uvijek sve svodi na Srbi-Crnogorci?
Mene strašno nervira kad se pljuje po Crnoj Gori i to ne mogu da slušam. Da je malo više volimo, sve bi drugacije bilo.
Ajte sad zdravo!
Potpuno si u pravu druze. A zapita li se ikad zasto je to tako? Dobro je da ista imamo. Miliji je Beograd nekima bio nego ulicu asfaltirati u svome gradu. I vise ne mogu slusati "argumente"..."crknucemo od gladi bez srbije"...i "lijecenje u Beograd". Kao da smo debili jbt.
Always,forever and beyond ...
Sva tvoja prica stoji ali nažalost protesti su projekat ANB-a i DPS-a.DPS postoji i zivi na podjelama i zbog toga su tu i gdje su.Gradjanski protesti i sami oni koji ih org znaju ne prave se sa zastavama SRB,CG,Bosne,Kosova vec sa nekim svojim simbolom i nekom svojom pricom.Odje je sve to zanemareno i taj nacionalizam se istice od prvog dana.Iz tog razloga danas imamo proteste koje org DF i na njima 1000-2000 ljudi a prije nekoliko godina smo imali gradjanske proteste od 10000-20000 ljudi.Jednostavno je sve je pvo igra DPS a vecini nas je dosadilo da ucestvujemo u tim igrama.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ја имам Србе и својој породици, Србе који живе у Београду, и ја волим Србе, и вјеруј ми да би им ја у часу потребе прије помогао но многи из ове политичке катогорије.
Однос према властима, црквеним и академским круговима је нешто сасвим друго.
Све то лијечење се уредно плаћа.И то је на корист и Црној Гори и Србији.
Last edited by BAR; 13-10-15 at 21:33.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Protesti mansa.Vidi se zdrava i pozitivna atmosfera sa puno mladih ljudi zeljnih promjena.
DF protesti sa puno nekih duhova prošlosti.
Sent from my Samsung Galaxy S3
Pronadji slicnosti. Dara je i gore i dolje. hahahahahaha
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Pa đe su sad ti ljudi?
Dara Madafaka neuništiva![]()
Biće da su i onaj nestanak struje u skupštini na Cetinju pripisali kao još jednu "pobjedu".
Baš nižu uspjehe.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa i Slobo je pobijedio nato.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Buđenje će zbilja biti teško.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako je omladino?Ide li se na to kampovanje na bulevar? Dnevnica (tojest za noc) 30 eura plus 3 obroka, nego nesto oslabili prilivi zadnjih dana
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
luckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
vratio se tacno na vrijeme....
BIGa, Phenix i Boginja, sjajni agrumenti...Ubijedili ste me da glasam za BRIKS. Na referendumu naravno.
:lolblue:
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
LP: MUP i Glavni grad da kažu ko je nadležan za odobravanje skupa DF
Poslanik Liberalne partije Andrija Popović zahtijevaće da mu se dostavi rješenje kojim su odobreni protesti DF bez vremenskog organičenja.17
Objavljeno: 13. 10. 2015 - 14:35Promjenite veličinu teksta:
Komentari (2)
Kako je saopšteno iz PR službe te stranke, Popović će to zahtijevati na sjednici Skupštine "u skladu sa Poslovnikom i članom 50. prema kojem poslanik ima pravo pristupa svim dokumentima, odlukama i rješenjima Skupštine, Vlade i drugih državnih organa".
- Popović će ovakav zahtjev uputiti ministru unutrašnjih poslova i Glavnom gradu, ne bi li se građanima konačno predočilo i razjasnilo ko je to odgovoran za pokušaj destabilizacije političke situacije, ali i svakodnevnog funkcionisanja Glavnog grada Podgorica. Ovo je naročito važno zbog postojanja negativnog sukoba nadležnosti, kada i gradska i državna vlast poriču odgovornost i nadležnost za paradoksalnu situaciju koja traje već pola mjeseca. Juče je čak i ministar Konjević kazao, suprotno dotadašnjim izjavama, da on nema veze sa odobravanjem skupa koji se održava na najaktivnijoj saobraćajnici, uz zgrade najviših državnih organa, protivno Zakonu o javnim okupljanjima. Postavlja se pitanje da li je, u cilju jačanja ovlašćenja lokalne uprave, ovakvu potvrdu organizatorima protesta možda izdala Mjesna zajednica Nova varoš ili se cijeli skup već danima odvija bez ikakvog zvaničnog akta nadležnog organa - navodi se u saopštenju PR službe Liberalne partije.
Poslije Farme i Parova na red je stigao i CG rijaliti - Satori .
Bice izjutra komentara uz kafu : gleda li satore sinoc ,a znasli sto je Medo reka ?a da Vidis Radulovica...
A znas li sto je bilo tek pod sator...
Last edited by podgor; 13-10-15 at 22:18.
Јесу ли одобрили Гнојку, односно Новој, антиНАТО скуп поводом посјете делегације?
Last edited by BAR; 13-10-15 at 22:19.
Црногорце је одржало црногорско срце.
A banovali me bili, zaboravio sam na forum bio sram me bilo nego kako me odblokirase poludje mi od notifikacija tapatalk pa reko da vidim sta ima novomuka mi da citam sve sta ste pisali ali sigurno vam je bilo zanimljivo
Nazalost ne mogu vam reci nista posebno a da vec to ne znate, osim da je jedno definitivno a to je da imamo rezisere kakve niko u holivud nema
![]()
Pozdrav za sve forumase !
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
![]()
Noćas ih je nešto više čini mi se..
Knežević u prvom planu, viđeh ga prije neki dan u majicu Zvezde, luckeov pobratim![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks