Page 79 of 373 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179 ... LastLast
Results 1,951 to 1,975 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,880
    Thanked in
    5,265 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Danas prolazim kroz SAO Satori krajinu i vidim sindikalac Janko igra saha a Medo i zena se suncaju 20-30 ljudi se onuda mota a muziku nagnali koliko idje mogu, samo je neka gandza falila i Dzon Lenon.
    A plata poslanička ide ka da svaki dan na posa dolaze... E moja DRZAVO...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Citam evo nekoliko stranica a svi se zale na tu demonstraciju, cak i sprdate se. Pa ne razumijem, nece te promijenu? Dobro vam je tako (ima i gore a?), a te srpske zastave i pominjanje cetnika, ja mislim da su to ubaceni DPS "demonstranti" da vas odbiju od tog eventualnog pada Mila the Kralj. Ipak je zalosno, ali mozda vam je bolje tako, ljudi se boje promijena. Ipak nas je Milo spasio.
    A stvarno ne vidim i ne kontam toliku ogorcenost prema srbima. Oni imaju ipak tu prednost da su se oslobodili Slobodana. A koliko vidim, Milo & Co ce vladati joooos duuuugo,pa posle sinovi itd.

Ne mogu da razumijem zasto ljudi su kontra promijena, pa kazu ima gore, ok ako bude gore opet demonstracija dok se ne nadje neko ok itd. Jacina je u ljudima a ne u jednog glavonju koji je toliko para uzeo i nista nije (i ne namjerava) srediti.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno smetaju, nemogu na kafu poci bez zaobilaska a vjerujem da i do kladionice stici je veliki napor.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by Phénix View Post
    A stvarno ne vidim i ne kontam toliku ogorcenost prema srbima. Oni imaju ipak tu prednost da su se oslobodili Slobodana.
    Mala ispravka, Srbi iz Srbije su se oslobodili Slobodana a šatorska ekipa im to ne može oprostiti. Teško je shvatljivo ali je tako.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Citam evo nekoliko stranica a svi se zale na tu demonstraciju, cak i sprdate se. Pa ne razumijem, nece te promijenu? Dobro vam je tako (ima i gore a?), a te srpske zastave i pominjanje cetnika, ja mislim da su to ubaceni DPS "demonstranti" da vas odbiju od tog eventualnog pada Mila the Kralj. Ipak je zalosno, ali mozda vam je bolje tako, ljudi se boje promijena. Ipak nas je Milo spasio.
    A stvarno ne vidim i ne kontam toliku ogorcenost prema srbima. Oni imaju ipak tu prednost da su se oslobodili Slobodana. A koliko vidim, Milo & Co ce vladati joooos duuuugo,pa posle sinovi itd.

Ne mogu da razumijem zasto ljudi su kontra promijena, pa kazu ima gore, ok ako bude gore opet demonstracija dok se ne nadje neko ok itd. Jacina je u ljudima a ne u jednog glavonju koji je toliko para uzeo i nista nije (i ne namjerava) srediti.
    Mnogi pljuju i pricaju protiv njegovog visocanstva dok sjede i ispijaju kafu, a kad im pokucaju na vrata mahinalno vade licnu kartu i govore daj sto das, tako da o ubacenim elementima je suvisno pricati kad se to zna, oni 50 ljudi tu ubace za 1000e, e sad zamisli kad za 1000e zavrsis da ti je vladavina osigurana, to samo kod nas moze.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by BIGa View Post
    Mnogi pljuju i pricaju protiv njegovog visocanstva dok sjede i ispijaju kafu, a kad im pokucaju na vrata mahinalno vade licnu kartu i govore daj sto das, tako da o ubacenim elementima je suvisno pricati kad se to zna, oni 50 ljudi tu ubace za 1000e, e sad zamisli kad za 1000e zavrsis da ti je vladavina osigurana, to samo kod nas moze.
    Znaci polovina okupljenih su ubaceni elementi, tako nekako ispada...

Thanks Thanks Given 
    2,104
    Thanks Thanks Received 
    3,769
    Thanked in
    1,589 Posts

Fakticki ono je protest dps sa zalutalim srbima...
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vec ovo "Srbi iz Srbije" mi smeta, Srbi ... znamo da su iz srbije mada jes ima puno ljudih iz CG koji imaju nekoga u Srbiju (medju njih sam i ja) ipak smo bili jednom jedan narod i stvaaaaarno cisto sumnjam da ce srbi iz Srbije ili srbi u CG napasti crnogorce i napraviti neki genocid. Budimo realni. Masu ljudi iz CG ima familiju u Srbiju, i zasto se nebi slagali? zbog zastava? Zastava, sta je zastava, vama smeta jedna zastava a u CH na svaki cosak na balkone imas zastave /Portugala/Chili/Maroco/Italije/Cube itd...i nikome ne smeta. Vi trazite samo jedan izgovor koji je svaki put isti na svakim izborima, ovaj ne valja on je ******, ovaj nidje veze, ovaj muca itd...svaki izgovor vam je dobar. Pa ja mislim da vam nije toliko lose tako da ovakve teme nemaju nikakvu svrhu. Uzivajte u trenutnom stanju i ne zamarajte nas sa poskupljenima goriva, struje, niske plate itd.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Fakticki ono je protest dps sa zalutalim srbima...
    I nikako drugacije.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Dobro vam je tako (ima i gore a?),
    upravo to...

jes, to mijenjanje obicno tako ide... sto neko napisa- evo pada Milo, sjutra ili preksjutra...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Znaci polovina okupljenih su ubaceni elementi, tako nekako ispada...
    Ako prodjes slucajno pored, lako ces primijetiti kajlase sa cetnickim majcama ( na celo pise 50e) i radnike od kojih ce tuga da te uhvati kad ih vidis.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

vec ovo "Srbi iz Srbije" mi smeta, Srbi ... znamo da su iz srbije mada jes ima puno ljudih iz CG koji imaju nekoga u Srbiju (medju njih sam i ja) ipak smo bili jednom jedan narod i stvaaaaarno cisto sumnjam da ce srbi iz Srbije ili srbi u CG napasti crnogorce i napraviti neki genocid. Budimo realni. Masu ljudi iz CG ima familiju u Srbiju, i zasto se nebi slagali? zbog zastava? Zastava, sta je zastava, vama smeta jedna zastava a u CH na svaki cosak na balkone imas zastave /Portugala/Chili/Maroco/Italije/Cube itd...i nikome ne smeta. Vi trazite samo jedan izgovor koji je svaki put isti na svakim izborima, ovaj ne valja on je ******, ovaj nidje veze, ovaj muca itd...svaki izgovor vam je dobar. Pa ja mislim da vam nije toliko lose tako da ovakve teme nemaju nikakvu svrhu. Uzivajte u trenutnom stanju i ne zamarajte nas sa poskupljenima goriva, struje, niske plate itd.
    Davno je jedan Srbin na forumu b92 napisa, Srbi se najbolje bore kad prdde iz dijaspore.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

znamo da su iz srbije mada jes ima puno ljudih iz CG koji imaju nekoga u Srbiju (medju njih sam i ja) ipak smo bili jednom jedan narod i stvaaaaarno cisto sumnjam da ce srbi iz Srbije ili srbi u CG napasti crnogorce i napraviti neki genocid. Budimo realni. Masu ljudi iz CG ima familiju u Srbiju, i zasto se nebi slagali? .
    slazem se sa tobom... desavalo se to ranije, sto jes,jes, ali heeeelou, ovo je 21 vijek...

Thanks Thanks Given 
    1,024
    Thanks Thanks Received 
    4,117
    Thanked in
    2,319 Posts

Ја никад нисам био огорчен Србима, већ Београдом и њиховом политиком према Црној Гори.Сада се та политика промијенила и осим одређених великосрпских академских кругова од њих нема неке пријетње и добро је што су односи између Србије и Црне Горе сваким даном све бољи иако су засновани на личном и партијском интересу владајућих структура.

Срби у Црној Гори су политичка категорија, јер бити Србин у ЦГ, (уз пуно уважавање оних правих Срба који живе у ЦГ) значи припадати одређеном политичком правцу који је дијаметрално супротан тековинама 21. маја.
    А то значи да је независност ЦГ несрећна околност, да не призанју ЦГ језик, оштро су против ЦГ цркве, против западних интеграција, и за неке имагинарне источне интеграције.
    Већина тих људи још увјек са сјетом гледа на владавину брачног пара са Дедиња.

Та политичка категорија као своју циљну групу гледа комплетно православно становништво Црне Горе или 75% (мање-више), и има тенденцију да сатре црногорски индетитет, као што је то радила деведесетих, као и на пописима 2003. и 2011. када је чињено све да се Црногорци статистички угуше.

Више бих волио ногу да сломим него да идем се борим да таква политика буде власт у ЦГ, макар и прелазна.
    Last edited by BAR; 13-10-15 at 20:54.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uzivaj onda sta da ti kazem. Cus nisi ogorcen Srbima nego Beogradu xD. A svi vi idete da se lijecite u BG. I srecom jer lijecenje u CG za ozbiljne slucajeve je smrt zagarantovana. Tako da ako slomis nogu imas vece sanse u BG da to sredis lol.

Thanks Thanks Given 
    246
    Thanks Thanks Received 
    1,837
    Thanked in
    929 Posts

naravno smetaju, nemogu na kafu poci bez zaobilaska a vjerujem da i do kladionice stici je veliki napor.
    Jeste, i ako ko umre dok se hitna probije kroz guzvu do KBC ili do pacijenta i to nema veze vazno je da stotinak ljudi i desetak poslanika zajebavaju grad od 180.000 stanovnika ali neka tako nam treba kad se odobravaju skupovi propalim opozicionarima koji ne mogu skupiti ni rodbinu da ih podrzi.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2,104
    Thanks Thanks Received 
    3,769
    Thanked in
    1,589 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Jeste, i ako ko umre dok se hitna probije kroz guzvu do KBC ili do pacijenta i to nema veze vazno je da stotinak ljudi i desetak poslanika zajebavaju grad od 180.000 stanovnika ali neka tako nam treba kad se odobravaju skupovi propalim opozicionarima koji ne mogu skupiti ni rodbinu da ih podrzi.
    E kad su ovi krali 25godina moze i cojek umrijet zbog kasnjenja hitne

f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hitna kod vas se zaustavlja na semafor ako je crveno. Jedini koji u CG prolaze na crveno su diplomatske tablice. A to je sramota. A to sam vidjela samo u CG. I? i dalje ne zelite promijene?

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Zaustavlja se na crveno?!
    Živiš li ti u Crnoj Gori?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by remark View Post
    Davno je jedan Srbin na forumu b92 napisa, Srbi se najbolje bore kad prdde iz dijaspore.
    Srbi su ugrozeni samo tamo gdje nijesu vecina.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Phenix, ne nerviraj se zbog nas. Mi ovdje smo svjesni da nam jedino multikulturalnost valja, ostalo ništa.
    I da su promjene utoliko sporije, i zbog ovog što valja i zbog ovog što ne valja.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aLaPaCha View Post
    Zaustavlja se na crveno?!
    Živiš li ti u Crnoj Gori?
    Zivijela 12 godina i vidjela to svojim ocima. Cak sam i vodila jednu tetku u hitnu i nisu hteli da je prime jer su svi doktori bili zauzeti. Provirila na vratima i svi su pljuckali kafu i pufkali cigar ali naravno nisu imali vremena. Tako da ZNAM DOBRO ocemu pricam!
    Last edited by Phénix; 13-10-15 at 21:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kao crnogorski nacionalista, ne volim nikog drugog osim nas. Druga prica je sto sam sve vise i vise razcoaran u nas. Ali kao nacionalista volim samo svoj narod i nijedan drugi. Evo recimo Srbi.
    Svaki normalan Srbin, koji uvazava mene i moju naciju je moj iskreni prijatelj kome bih uvijek priskocio da pomognem.
    Svaki onaj Srbin koji bi pokorio Crnu Goru, za mene je krvni neprijatelj, kojega bih u nekoj hipotetickoj situaciji stani pani, da ne trepnem.

Problem sa Srbima je u tome sto su ih decennijama trovali da su oni super mocni izabrani narod kojem pripada da sve druge oko sebe tlaci. Nisu Srbi cetnici i ostali koljaci. Pravi Srbi su nedje tamo u zapecku i ne dolaze do izrazaja od ovih fasistickih propalih mitomana. A ima ih itekako ih ima.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,880
    Thanked in
    5,265 Posts

Zivijela 12 godina i vidjela to svojim ocima. Cak sam i vodila jednu tetku u hitnu i nisu hteli da je prime jer su svi doktori bili zauzeti. Provirila na vratima i svi su pljuckali kafu i pufkali cigar ali naravno nisu imali vremena. Tako da ZNAM DOBRO ocemu pricam!
    Odavno ti ne zivis odje, sad je mali broj onih koji na crveno staju.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    35 Posts

Prijatno sam iznenadjen sa kolicinom zdravorazumskih postova na ovom threadu. Veoma prijatno osvjezenje u odnosu na standardnu atmosferu koja vlada na cdm forumima.

Page 79 of 373 FirstFirst ... 296975767778798081828389129179 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)