MoNci su dali maximum. Ne moze se ici na veliku Rusiju bez 3 najbolja igraca. Sreca nas nije pogledala. Ako mi date jos jednu priljiku ispunicu ocekivanja. Sto ja znam tako mi kazu.
pih.
Rekoh ja na kraj proslih kvalifikacija. Doci ce Crna Gora da igra ka Sanderlend. Evo nisam pogrijesio.
Ne sutnusmo u okvir.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
MoNci su dali maximum. Ne moze se ici na veliku Rusiju bez 3 najbolja igraca. Sreca nas nije pogledala. Ako mi date jos jednu priljiku ispunicu ocekivanja. Sto ja znam tako mi kazu.
pih.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
veli danas ili juče kad li već da nijesmo otišli na evropsko zbog lihtenštajna i publike![]()
Nama fali simon fukčević, on bi se sigurno pobio sa sa ovim rušnjama. Ličimo na lihtenštajn, jebben ti
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Ali kad cujem nas je 600 000 ospice dobijam.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Mislio sam da neve Mikasa bit ovaj ciklus... Demantovao me i odigrao neka tri meca preko k., nestao par puta bez objasnjenja...
Obe kvale su iznjedrile mnogo iznenadjenja. Holandija, Grcka, Crna Gora... Bas uzas sto CG nije mogla pored Risije,Svedske i Austrije. Not.
Da smo mi svi zdravo i da se napravi fabrika cokolade, zaposle oni ljudi iz satora, pa ce biti igre.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
"Jedini bod protiv rivala za plasman na EP naš nacionalni tim je uknjižio u duelu sa Švedskom pod Goricom..."
Krivi su navijači i Lihtenštajn.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ako FSCG poslije ovoga ne angažuje trenera, ne poćera više od pola igrača slobodno se može reći da je naš fudbal i zvanično ugašen. Uz pjesmu Dejoo Dejoo majstore pa ti si Bog, do sledećeg okupljanja.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Kad se pogleda koje sve reprezentacije idu u baraz onda sva sreća sto ova nasa avetinja neće tamo voditi ekipu. Vjerovatno bi se zaboravila ona Moldavija. Njegova najava da se "dostojno oprostimo" bilo je dostojno taman kao sto je on trener, da ne kazem co'jek. Jedna jedina sansa Mandića na cijeloj utakmici i igra bez ikakvog plana i ideje je samo slika i prilika taktickih dometa Brnovića i ekipe strucnjaka oko njega. Golman Mijatović i Saveljić su odigrali dobro, ali to je znak da ih ovaj genije vise nikad ne stavi u ekupu jer će mu pokvariti posjek. Iz nase grupe za kvalifikacije na SP svi nekud odose samo mi na zli put jer će ova avetinja garant i dalje nastaviti.
Jel moguce da je coek rekao da su navijaci i Lihtenstajn krivi ??? :lolblue:
Koga da očekujemo za novog selektora?
Ja mislim da nije nemoguce da nas dejo iznenadi sa brninim ostankom.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ne bi me iznenadilo da nam bude isti covjek predsjednik saveza i selektor reprezentacije.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nesto sam svrljao po netu evo npr Piksi nema angazman,Paunovic nema angazman iako ima neku izmisljenu funkcijuu FSS,Pamic,Tudor,Vulic, iz hrvatske , Susic iz Bosne itd moglo bi se naci pitanje je sto nas vrli predsjednik zeli?Nekog lokalca kojeg ce moci da kontrolise pa koga briga za rezultate ili da proba sa nekim sa strane ko nece biti toliko pod njegovim uticajem
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mene piksi djeluje interesantno. Ovaj tudor veze nema, prije nego što je preuzeo hajduka, redovno su bili prvi iza dinama. Njegovim dolaskom hajduk je izgubio i to nezavidno mjesto. I on ti je trenutno trener paoka. Pamić nemam pojma ko je, a ni vulić. Sušić ti je bosanski brna, sklon je čudnim formacijama, a niti mu jedan igrač ne igra na prirodnoj poziciji. Uglavnom si pomenuo jedno dobro ime. Siper za početak
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
A neki Dejov pajtaš nam ne gine.
Sigurno neće rizikovat da dovede čoeka od autoriteta poput suludnoga Ćira Blaževića ili Kataneca, ili Bore Milutinovića ako je živ
Mada čini se da je ovome prvome istekao rok trajanja, ali i takav bi bio odličan da barem posloži ekipu kroz sledeće kvalifikacije, kako bi one za Euro 2020 (kako ovo grozno zvuči, ali to nam je najrealnije čemu se možemo nadat, s obzirom da Poljaci teško mogu ispustit prvo mjesto u ovoj grupi. Mi preko disciplinovane Danske teško da možemo primać i baražu gdje bi nam trebalo baš mnogo sreće da dobijemo protivnika sa kojim se možemo klat).
Uglavnom u najboljem slučaju će nas zapanut neki njegov brat iz ex yu reprezentacije, u rasponu između Anta Drobnjaka do Miroslava Đukića...
U najgorem - zna se, kumara Dulence.
Već čujem objašnjenje: "Radio je već sa ovom generacijom, dobro ih poznaje, dobar je čoek, ne pije itd itd".
Da je sreće zvao bi Grofa Božovića, ali on neće micat iz zvijezde sigurno još godinu dana.
Ali ko god da dođe imaće težak zadatak, da opet od CG pravi tim iz nule. Igrački fond nam je manje više uvijek isti... sasvim dovoljno ima talenta i prosječnih igrača koji mogu da se bore skoro sa svim reprezentacijama. Jedino što bi, da je sreće, postojalo pravilo da od 11 na terenu ne smijemo sebi dozvolit da imamo preko 2 naturalizovana igrača. Ovakve postavke kao večeras (Simić - Esteban - Marušić - Rodić - Bećiraj) će sahranit duh reprezentacije. Od ove grupacije, meni ima smisla zadržat Estebana i Rodića jer pokrivaju pozicije gdje smo uvijek tanki. Za druge pozicije, bolje razigravat omladinu koju imamo. Kakvu takvu.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Promašio je Brna taktiku, trebalo je da postavi šatore ispred šesnaesterca i da brani slobodnu teritoriju.
Maktese tamo, trebalo bi promijenit i korner zastavice na stadionu, a ne samo Savićevića, Brnovića i ostale Čileance i Liliputance.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vama ženama je samo jedno na misliD
Niko je isto išćeran na zadnja vrata, a miim da nam je svima dosta pripravnika. Bitno je da dođe neko ko umije da postavi taktiku i da se prilagodi protivniku, a ne da unaprijed zamisli izmjene i da ih sprovodi bez obzira što se dešava na terenu. Od domaćih bih volio da vidim deja vukićevića ili mija radulovića
Peco Rakojevic.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks