Dje ima(a da radi) kompresor na ove benzinske?Jer na svaku zalijepljen papiric ne radi.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
zna li neko nekog jeftinog limara, nego me na parkingu na cosak klepio, malo se udubio lim pa bih to da mi ispravi a da me ne odere ?
Vratnica.
TAKUMI
Nisam obratio paznju jer ima ista i sa androidom
Android 4.4.4 Quad core RK3188 cpu car dvd player For Alfa Romeo Spider Alfa Romeo 159 Brera 159 Sportwagon with GPS WIFI 3G BT
http://www.aliexpress.com/item/Andro...356661302.html
Stavio bih felne koje imaju veci Center Bore od auta, felne su 57.1 a auto ima 54.1. Igra li kakvu ulogu i jeli to rizicno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Naprave se adapteri, plasticni prstenovi da bi to leglo kako treba. To rade uglavnom ovi sa dreblangom.
Prsteni se pravi - hub centric rings, koji popunjavaju tu razliku u širini. Ali to se često gubi a i nikad ne može bit kao fabrički tako da ti je bolje odustat od točka
Tesko je naci dobar tocak a da je 54.1 tako da narucih prstenove 4kom, 11e sa postarinom
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Pravi se piksna kod Ferida.
TAKUMI
Posto imam privatno parking mjesto ispred zgrade koje se nalazi ispod prokletog drveta i osudjen sam na njega (ima prednosti lada tokom ljeta) ali zato tokom cijele godine je staniste svakojakih ptica koje se seru na auto po citav dan. Desi se da moram hitno nedje, ne mogu vas isran, pa su mi jedino resenje ozloglasene "četke" po gradu...
Je li mit ili istina da zaista unistavaju farbu i da grebu povrsinu? Koja je najbolja u grad? Ja pitah ove na Lukoil, rekose mi da su mijenjali skoro i da ne grebe sigurno, e sad...
kako pitati nekog ko radi u samousluznu perionicu da ti opere auto a da ne ispadnes totalni arogantni seronja?
zeleni da treba ....medjunarodnu daj klincima da se igraju...
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks