Ne bez da sjedis u kladionicu I cekas
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ostalo mi je na tiket da cekam Poljska-Republika Irska 1X&2+,dobitak 90 eura...imam li se sto tu gradit i kako?
Ne bez da sjedis u kladionicu I cekas
BIGa cestitke od srca ja I dalje kurate srece :-)
Ova Njemacka ima zestok problem. Kako dati gol, pored 12 golmana na golu. A ja cekam to 4+
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Reusu treba glavu otkinuti
1.34 meridian. Na druge sajtove i po 1.40.
Albanija X2&2+
Portugal X2&2+
Rumunija SP (sigurna pobjeda)
Finska PK X
Grcka PK X
Poljska 1X&2+
Oleee!
Izdimio sam na Njemce. Sramota kako su igrali. Kobalice sa Gruzijom i nece gol da postignu. Jednostavno su bili ko na treningu. Ozil je usrao cijeli mec. Miler se vidio nije. Rojs je smecar koji je promasio deset sansi sto bi ovi nasi fudbaleri iz CG lige zmure dali
Sent from my MI 3 using Tapatalk
I ja mislio da ce biti vise golova, pa zatrazih turbo isplatu, a sve dosle na kraju. Mogao sam 3 puta vise para uzeti da sam cekao, nego sam mislio da ce njemci da se razigraju ..
Ko ce ga znati..eto sjutra opet prilika za malo para.
Ne treba se mozda previse zaletati protiv ovih malih bivsih Sovjeta, to su sve bunkeraske ekipe. Lako to moze iz nekog X-a ko i Nemci veceras. Slovacka 2&3+ 2.25 dobra kvota, Slovaci 3 meca nisu gol dali a moraju da pobede Luks. da u najgorem slucaju odrze isti broj bodova kao i Ukrajinci a oni bi mogli neki GG sa Spancima 1.95.
Last edited by Severnjak; 11-10-15 at 22:32.
Rusija 1-1,2+
Svedska 1-1,2+
Svajcarska 2
Odigrah austriju i svedsku 1-1 i 3+ i eo svedjani zajebavaju ....
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks