Sjutra dopunska nastava..
Prvi čas / Da vidimo koja vam dioptrija treba.
Dje ćeš botas? Pomjeri se kimi da prodje idi pravo jesi ti normalan.
Bravo za video Nikola.
Mnogo dobro se vidi da Botas nije kapi gledao dje mu je Kimi i da ovaj nije imao kud da se skloni kad ga je Botas zatvorio.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sjutra dopunska nastava..
Prvi čas / Da vidimo koja vam dioptrija treba.
Dje ćeš botas? Pomjeri se kimi da prodje idi pravo jesi ti normalan.
ne kapiram foru sa ovim videom koji si postavio?
E овако треба да гледате на ово.
Која је идеална путања за ону кривину?
Ко је био за ауто испред?
Ко је тај који има право да брани позицију?
А ко је тај који се јасно види иде право , значи не покушава да ухвати кривину већ је на силу онако хвата ради претицања. Е сад није Ботас ни паметан био јер је избачио и себе самим тим што је дозволио до дође до контакта.
Кими као без мозга онђе.
Има ли ко званичне информације шта су ови из комисије одлучили?
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Ljudi, kako ste? Kriv je Botas jer ovaj 150 metara o njega pokušavao da pretekne, keeeeako je momci? Može biti Raikonen drag, da se navija, ali malo objektivnosti ne bi smetalo. I Raikonen je ajvan, mogao je da ga prati pa u nekoj narednoj da ga odere.
Last edited by Antikvarnica1; 11-10-15 at 16:23.
Dobio je kaznu od 30sec (osmo mjesto) i mercedes je proglasen za sampiona konstruktora.
Sent from Nokia 3310![]()
Kimi +30s na vrijeme
Alonso +5s
@Nikola PG, pretekao si me upravo sam to htio da postavim. Eto čija je krivica.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kimijeva greska ocigledna. Koliko god ga mi voljeli i simpatisali onaj potez se gleda u WTC i GP2 serijama gdje se onako cuskaju.
Ali dobro razumljivo je, zadnji krug da onamo nije probao ne bi imao gdje drugo ocigledno.
Mercedes malo malo pa neki problem iskoci. Ali evo se Rozberg i definitivno oprostio od titule. Ali zato Mercedes kad radi, prosetaju se do cilja.
Vettel odlican i pored loseg starta. Milo mi je zbog Pereza.
Imamo jos USA, Mexico, Brasil & Abu Dhabi. Jedva cekam da vidim Mexico.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kimi je imao idealnu putanju,u ovom slucaju. Botas je,da bu ostao u trci trebao da se skloni,a ne da zadere ko sivonja(isto ko pojedini odje).
Kimiju su blokirali tockovi,i zato nije mogao da uhvati krivinu kako treba. Da je Botas imalo koristio retrovizore,nista od ovoga ne bi bilo.
Poslato sa Garret turbine.
James Tiberius Kirk
Кими ми је генерално гледано аматерски изгледао, као да не умије да претиче и напада, не само због последњег инцидента
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Kimi je bio sve samo ne amater. Kasno je kočio i promašio krivinu. Prosto.
James Tiberius Kirk
Po snimcima koje sam vidio,cista botasova greska.Nije ostavio mjesta i kimi nije imao dje.A to da ga botas nije vidio ne pije vodu
P.S. Propalo se kad je Biznismen poceo i ovdje da nas sve uci![]()
Ne bi da pametujem, ali mislim da ova slika najbolje pokazuje da je Kimi, nažalost, kriv. Botas ima idealnu putanju, Kimi nema. Botas je ispred, Kimi iza. Botas bi normalno uhvatio krivinu, Kimi sumnjam.
![]()
Oces da kazes da u ovakvim napadima uvijek izadju "normalno" iz krivine? Tu se ide na kasno kocenje i obicno oboje produze malo vise ali ovdje botas nije ostavio milimetar prostora a kimi je bio na pola bolida.Treba li da vas podsjetim sta pravila kazu kad se pretice a suparnik je na pola bolida?
Hoću da kažem da sama činjenica da Botas hvata idealnu putanju i pritom je prilično (preko pola bolida) ispred Kimija, a Kimi nijedno od ta dva je meni dovoljna. Ne želim da se ubjeđujemo jer si očigledno pristrasan.
Last edited by Lackie; 11-10-15 at 20:10.
Nisan pristrasan jer jedina 2 vozaca koja volim u F1 su upravo Kimi i Botas,ali treba biti realan.Da je srece ovo bi bio samo "trkacki" incident,ali cinjenica je da je Botas morao ostaviti prostora a ne uz ivicnjak da ide,posebno kad mu je kimi bio na pola bolida(sto se upravo vidi na sliku koju si postavio).Ali nasa prica ne moze nista promijeniti...
Nego,dje pogledat online trku a da je ne skidam?
ljudi, stjuarti su utvrdili da je Kimi pogrijesio...dakle, prcamo o ljudima kojima je to posao i za sto su placeni.
ako oni kazu da je kriv, ja ne vidim svrhu ovog polemisanja odje. osim ako ne misliteda da znate bolje posao od njih, onda na sve nacine gledajte da kontaktirate Bernija i aplicirate za taj posao!
![]()
Oces da kazes da su oni svaki put donijeli ispravne odluke?Posebno ove sezone?
Nije ovo ničija greška...
Shit happens...
Tamo su da se trkaju a ne da poštuju saobraćajne propise
Bolje imat no' nemat....
pa moguce da je bilo nekih gresaka, al je ove danas evidentno bila greska Kimija.
pricam ovo kao navijac Ferrarija.
Botas se drzao idealne putanje, ovaj se zapucao u njega. ne vidim sta ima da se tu vise polemise.
e sad, ako je neko ocekivao da Botas gleda sto radi Kimi i da u momentu kad vidi da ce ovaj da se zakuca u njega bjezi van staze da bi ovaj prosao, onda je to druga prica...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks