Ne, ne, odradili su oni svoju funkciju, nema spora. Ali da su za rashod, jesu.
Topovi su ovo, no nisam ni obraca paznju.
Ide li plata ovim Crnogorskim vitezima koji su evo 2 nedelje na kampovanju ? Mozda i nije bitno, ali eto cisto mi pade na pamet, i ja bi kampovao po mjesec dana a da mi ide plata.
Da se razumijemo, pricam o poslanicima, ne o ovim drugim jadnicima koje oni(poslanici) vjerovatno placaju.
Ne, ne, odradili su oni svoju funkciju, nema spora. Ali da su za rashod, jesu.
Topovi su ovo, no nisam ni obraca paznju.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Banju napraviti animirani lik za South Park.
Last edited by Zedd; 11-10-15 at 09:07.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako? Molim? Zar ih nema svaku noc sve vise, zahuktava se atmosfera itd. Ovo je ultima, kraljica, zadnji level, mario oslobadja kraljicu situacija kad te vlast posere i pokaze koliko su protesti uspjeli..z bas povukli policiju.
f6
Posli su kuci da se okupaju, najedu, da se dobro ispr*e pa opet u sator kad neko bude gledao..
Kakva demagogija. Ovaj kao da je retardiran,
Milutin Đukanović: Povlačenje policije još jedna pobjeda DF-a
Last edited by McS; 11-10-15 at 13:49.
A ovo drugacije tvrdi,ova je prica za Djinu Vrbicu.
“Policija povukla oko četiri sati i 40 minuta i da su povučena borbena vozila”....dok njegov kolega Milutin Đukanović to povlačenje pripisuje neposlušnosti policije.
Đukanović je rekao da je očigledno da je Agencija za nacionalnu bezbjednost saznala da su policijaci koji su čuvali ove zgrade spremni da se priključe građanaima.
Kojim gradjanima?? To su 99% CETNICI !
zato nema demostranata: Uživo: Đoković - Nadal
Last edited by McS; 11-10-15 at 13:54.
Vijesti:
Pripadnici posebne i specijalne jedinice policije u vladinoj i skupštinskoj garaži
Čim sam pročitao ovo da je uklonjena policija, odma sam pomislio da su se samo pomjerili tu neđe blizu da mogu da reaguju po potrebi, ali da ih nema na vidjelu pa tako zadaju udarac "značaju" protesta.
Inače niko ne komentariše vojvodinu izjavu od juče (preskočite na 3:30) :
Mandić je zaprijetio da će ako bude policija pokušala da ih ukloni sa ulice onda demonstranti da se zauzmu zgradu parlamenta, i zgrade opština po drugim gradovima đe su organizovali protestne šetnje.
http://www.vijesti.me/vijesti/mandic...n-otpor-855242
Zbilja taj Milutin Đukanović je na teškim drogama.
Odista im ANB ne treba, sami su sebi dovoljno u drob skakali.
Last edited by Zedd; 11-10-15 at 14:51.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Auh jada. Ovi ne bi mogli zauzeti kokosar Masana iz Zete a ne neku ustanovu.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ima li neka granica do koje poslanici mogu lupetat bez posljedica ili moramo da čekamo da se bače na fiktivne bajonete ispred poslastičarnice.
Stvarno kad covjek vidi kakve budale predstavljaju narod u parlamentu i za to ih jos drzava placa, prosto ti zao bude da se covjek nada nekoj promjeni.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
U stvari ... Policija je bila tu da štiti demonstrante od samih sebe... Da ne učine što od sebe
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ovoga cetnika mandica bi za uvo do granice sa srbijom a onda nogu u prkno i MRSSS !!!
Ja bi ih pustio tamo da stoje dok se sami ne smore, ovako bilo kakvom intervencijom će ih rascerat ali će onda ovi drobit mjesecima kako im je milo oteo njihovu slobodnu teritoriju.
Da ih puste sada kad počnu kiše sami će otići
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ono sto je pokazao ovaj protest jeste cinjenica koja se vec duze pominje, a to je da je opozicija gora od vlasti.
Posto si dosao do zakljucka kojeg si izveo samo iz svog ubjedjenja i ni iz cega vise, koristim priliku napisem jos par stvari.
Retorika iz 90-tih i ta atmosfera koje se ti vjerovatno ne sjecas, vise se nece ponoviti. Ovo sto danas imamo je samo pobacaj nastao silovanjem istorije. Na ovom pobacaju ili ti izbljuvanom putu ponosno gazi Mandic sa svojim cetnicima. Ovamo imamo Meda koji je moralni kameleon. On je veliki borac za Crnogorsku nezavisnost, ali nikad nije svoje birace pozvao da glasaju za istu niti se pred referendum eksponirao.. Takodje, veliki je borac da CG udje u NATO, ali sve sto je do sad cinio ne razlikuje se od Mandiceve politike. Tako da kombinacija Medo-Mandic i ne postoji, to je samo Mandic cetnicki vojvoda koji je odrzao konferenciju za stampu na kojoj se javnost obavjestila da NOVA ne priznaje rezultate referenduma, takodje ne priznaje ni CG ustav, Crnogorsku naciju, jezik, crkvu, posebnost, na kraju ni Crnogorsku istoriju. A koristi priliku da se pozove na isti taj ustav... Zanci, za povratit od te moralne bljuvotine...
Sustina je da se ova druzina bori za cenzus i nista vise. Posto su dozivjeli fijasko, svaki incident bi im dobro dosao..
Na kraju, jedina stvar koja ce dati stabilnu promjenu vlasti je ulazak u NATO.. a to Srbi nikako da ukapiraju, kao sto i ne kapiraju da NATO nije bombardovao Srbiju i Crnu Goru zbog Mila Djukanovica vec iskljucivo i samo zbog politike Milosevica koja je utemeljena na Srpskom fundamentalizmu koji leti cetnickim krilima...
Nadam se da si nesto ukapirao,
pozdrav
Najjace kod ovih demonstracija je sto njihovi predstavnici pozivaju sve clanove i predstavnike svih religija i oni kao oce da donesu postenu i ravnopravnu vlast a na demonstracijama dolazi 'srbadija' 'cetnici' 'ortodox brothers'. Svim njihovim clanovima zelim sto brzi oporavak od mentalne bolesti i sto brze raseljenje u Srbiju posto im Crna Gora ne valja. Niko vas ne drzi ljudi, nit ste ikome bitni, to sto mislite da samo srbi zive u Crnoj Gori i to sto hocete da od Crne Gore napravite potrcka srbiji malo ste se zajebali.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Evo ja nisam. Sa kompletnim prvim dijelom cu da se slozim. I sa svim ispod recenice. Ali
Ajde molim te da meni objasnis kako ce to da ulazak u Nato utice na promjenu vlasti u cg. Istu si pricu imao i poslije referenduma, i evo deset godina kasnije ne da sve te price da samo da se odcijepimo i procvjetacemo, nego je ekonomsko stanje i stanje ljudskih sloboda i u sr i u cg gore nego sto je bilo pod milosevicem. Ne fataj se ostalog ludila, kao sto rekoh slazem se sa svim, ali daleko da smo procvjetali od tada
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks