mozda nije pravo mjesto al eto da pitam, da nema neko Novakovu knjigu "serviraj za pobedu" u pdf da mi posalje na mejl? neda mi antivirus da je skinem
hvala...
Cjelokupna teniska javnost sad prica o tome kako je Fedexov rekord vec ugrozen, a Nadal i Sampras sa njihovih 14 gs su vec prezaljeni, heh..
Mnogo je 7-8 grend slemova, ljudi, neki veliki teniseri za cijelu karijeru nisu mogli da preguraju ukupno toliko, a ne jos da ih nanizu nakon svoje 28. godine. Ali vrlo je specificna Djokaseva situacija: malo koji igrac je morao da se "izlakta" u tako ljutoj konkurenciji kao sto je on morao; malo koji teniser je bio tako spreman i fit u svojoj 28. godini kao on; malo kom teniseru se otvorio ovakav prostor kao sto je njemu, mislim na neubjedljivu konkurenciju. A i ta godina je nekako prelomna, ta 29-a.. u njoj je Fedex posle vrlo dobre sezone imao grub pad, takodje i Nadal.. vidjecemo kako ce Novak da pregura 2016-u, kljucnu godinu koja ce, mislim, dati jasan odgovr da li su zaista toliki Novakovi dometi realni ili ce ipak morati da se zadovolji jurisom na Nadala i Samprasa.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
mozda nije pravo mjesto al eto da pitam, da nema neko Novakovu knjigu "serviraj za pobedu" u pdf da mi posalje na mejl? neda mi antivirus da je skinem
hvala...
Imam ti ja u epub, mobi i pdf formatu, daj mail u pm da ti pošaljem
Sent from my MX4 using Tapatalk
Poredak prvih 10 tenisera na ATP listi:
1. (1) Novak Đoković (Srbija) – 16.145 bodova
2. (2) Rodžer Federer (Švajcarska) – 9.420
3. (3) Endi MarI (V. Britanija) – 8.800
4. (4) Stan Vavrinka (Švajcarska) – 6.005
5. (5) Tomaš Berdih (Češka) – 5.050
6. (6) Kei Nišikori (Japan) – 5.015
7. (7) Rafael Nadal (Španija) – 3.770
8. ( David Ferer (Španija) – 3.695
9. (9) Miloš Raonić (Kanada) – 2.790
10. (10) Žil Simon (Francuska) – 2.560
Last edited by Limun; 21-09-15 at 10:42.
Zastrasujuce na kojem je Djokovic nivou, podize ljestvicu sve vise i vise. Danas je razbio Iznera 6:2 6:2, nevjerovatno riternirajuci, najbolje u karijeri. Jos Izner fantasticno ubacao prvi servis, 78%, a od 36 prvih servisa osvojio je samo 18.
Sjutra Nadal protiv Fonjinija, pere ga Fabio ove godine, i Rafa opet ne izgleda dobro jer se danas zestoko mucio sa Sokom, izgubio prvi set, a Novak u polufinalu protiv Ferera.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kladionice daju prednost Nadalu oko 1.5 : 2.5 sto je po meni lijepa kvota za pobjedu Fonjinija.
Mislim prizeljkujem Novaka i Nadala u finalu ali to je kako se sad cini malo vjerovatno.
Novak stvarno briljira, protiv Iznera koji je ponajbolji server na svijetu, ritern je bio savrsen.
Jos kad te pohvali legenda Sir Aleks Ferguson onda sigurno vrijedis:
http://www.cdm.me/sport/tenis/fergus...li-kao-dokovic
Nadalu nece biti lako sa Fonjinijem, ove godine su igrali cetri puta - Italijan je dobio tri meca..
Sta je sa Federerom, dje je on?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ada tu je:
![]()
koja je ovo krava po redu sto je dobio? je li ovo ona krava sto je krepala?
I eto ga - Novak u 12 uzastopnom finalu
Sa Rafom, ceka nas jos jedan mec za uzivanje.
Uzivanje za Novakove navijace, katastrofa za Nadalove. Dodje li do tri gema u setu kao da je osvojio titulu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kvota na pobjedu Djokovica se krece od 1.11 do 1.15 maksimalno
Skoro pa da prizeljkujem da Nadal pobijedi jer je prilicno dosadno od kad ga nema u vrhu.
Dvadeset i trece finale ce im biti ovo sjutra,nevjerovatno!
Last edited by kurogane; 10-10-15 at 16:53.
kvota je premala ali bi rekao i ocekivana s obzirom da ce ga otrest ko malo djete![]()
dooobar tenis...
mogu zamislit kakav je nadalu crnjak da igra sa djokovicem
Ne igra uopšte loše ali Novak gazi![]()
Kad se igra finale, u koliko sati?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
evo jos malo kraj odra ga Novak6:2,4:1 trenutno
U obrnutoj situaciji,prije X godina,Djokovic bi predao mec.
1908.
Demoliranje od strane Djokovica sasvim ocekivano..
Како га је искројио
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks