Hehehe, ja tek sad vidim da je stvarno poslao sina.
http://www.vijesti.me/caffe/highway-...rosongu-854063
Gledam kanal Vijesti... Sto me razocaralo poiticko pravno neznanje simpaticnog mladog gosta g. Abazovica...Izgleda da to nisu ucili u SA... "Spanska Sela"...
Ne cudi me izjava nekog profesora Vujicica kad kaze da se cesto pita "gdje on to zivi"... zalud objasnjava, crta, slika odgovore... Kad neko ne kapira i ne zna o cemu on prica..eto...
On o zakonu koji postoji i nudi objasnjenje i opcije za promjene, g. Abazovic "o situaciji u Grckoj"... Zalud..
Partije u CG imaju legitimitet a poslanici legalitet.. i tocka.. Legitimna partija svojim demokratskim izborom od strane naroda postavlja svoje kandidate kao legalne poslanike. Izborni sistem CG.. Ko to ne zeli i nece da postuje .. khm..
Ako hoce po FPTP sistemu da poslanici imaju legitimitet (da im je poslanicka funkcija dodijeljena neposrednim izborom od strane naroda - a ne kao do sada sto partija nosi legitimitet izbora) onda promjena zakona - neposredni izbori i gotovo..
Da li ovi danasnji poslanici ne zele da dovedu do toga jer znaju da nikad ne bi mogli biti poslanici/izabrani po tom sistemu, da li znaju sta hoce uopste, ili se prave blesavi pa nezakonski da izvrcu "neznanje" na vodenicu koja im kad "pase"...Vrijeme prolazi i diskutuju radi diskusije.. Boo.. Gnjavaza i tumaciti..
Dalje od politikantsva - nista..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 02-10-15 at 21:00.
Hehehe, ja tek sad vidim da je stvarno poslao sina.
http://www.vijesti.me/caffe/highway-...rosongu-854063
Shit has hit the fan !
Kad je Sabro mogao šćer može i ovaj sina, na veću je f-ju.Zadužio je narod, RTCG konačno posluje pozitivno makar u jednom kvartalu![]()
Овај геј фестивал нас кошта барем 100.000 еура сваки пут, а телевизија производи програм са аналогном технологијом из осамдесетих...
Црногорце је одржало црногорско срце.
knez je sam sebi platio pjesmu...
Last edited by goozica; 02-10-15 at 22:46.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa na taj festival često idu mladi, a još češće ne previše afirmisani muzičari. Nemamo mi u CG prevelik izbor, a ovi momci su se sasvim dobro predstavili u onom takmičenju "Ja imam talenat" ili kako se već zvaše. Pratio sam portale i forume u okruženju i komentari na njihove nastupe su bili jako, jako dobri.
Naravno da su OK, x faktor ih preporučuje.
Sa druge strane i Who see je dominirao domaćicom pa se nisu baš proslavili...
Jednostavno ono što nama leži ne leži Evropi..
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Mislim da smo zbog Evrovizije ispušili za prenos ABA lige. Ima se za Evroviziju a nema za ABA-u.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
hoce li iko platiti vijestima za premijum sadrzaj![]()
One Ring to Rule them all...
Kako to radi g. Vucic...Kazu dao 'zeleno' svjetlo...
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/5...do-15-decembraDAN D ZA DRŽAVNI SEKTOR Vlada dala rok za otpuštanja, otkrivamo ko sve dobija OTKAZ do 15. decembra
Gordana Bulatović | 03. 10. 2015. - 21:57h | Komentara: 4
Državni sektor će do sredine decembra imati oko 30.000 manje zaposlenih nego na kraju 2014. godine.
..........................
Hvala Lepo
Kako li spavaju ovi iz KBC-a poslije ovakvih slučajeva, dok razmišljaju kako da zataškaju slučaj.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/na...nasilnim-putem
http://www.srbijadanas.com/clanak/pu...u-19-09-2015-0
PUTIN ĆE VLADATI EVROPOM: Rusija će razbiti Evropsku uniju!
U novoj geopolitičkoj realnosti, Rusija prestaje da bude istočno krilo neuspele Velike Evrope i pretvara se u zapadno krilo Velike Evroazije u formiranju.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
da nije žalosno bilo bi smiješno
http://www.vijesti.me/tv/bojanic-pok...ejovica-854917
4313 1 1 Društvena stambena zgrada 10.08.2015 Hipoteka II REDA UZZ 588/15 OD 04.08.2015.POVJERILAC ZAPAD BANKA DUŽNIK UNIPROM DUG 15.430.000.00USD ROK 12 MJESECI + ZABRANA PROMETA NEPOKRETNOSTI BEZ SAGLASNOSTI. 4313 1 2 Društvena stambena zgrada 10.08.2015 Hipoteka II REDA UZZ 588/15 OD 04.08.2015.POVJERILAC ZAPAD BANKA DUŽNIK UNIPROM DUG 15.430.000.00USD ROK 12 MJESECI + ZABRANA PROMETA NEPOKRETNOSTI BEZ SAGLASNOSTI. 4313 1 3 Društvena stambena zgrada 10.08.2015 Hipoteka III REDA UZZ 589/15 OD 04.08.2015.POVJERILAC LIYA MOROKHOVSKA DUŽNIK UNIPROM DUG 15.430.000.00USD ROK 12 MJESECI + ZABRANA PROMETA BEZ SAGLASNOSTI POVJERIOCA.
Ako umijes da citas list nepokretnosti shvatices da je ovo glupost.
Apsolutno nisam u toku sa tim sta su radili Uniprom i Zapad banka ali ako udje na sajt katastra, kao sto sam ja uradio poslije tvog posta, i ukucas ovaj list nepokretnosi (katastarska opstina je Podgorica III) vidjeces da je hipoteka uspostavljena na zemljistu, objektu i 10 posebnih djelova PD-ova i to su poslovni prostori koji se vode na Uniprom i oznacenu su brojevima od 414 do 423. Na ovaj nacin, mada je i to ovoj banci glupost, se banka zastitila da ako Uniprom napravi jos neku nepokretnost na ovom listu nepokrentosti, automatski ce ista podpasti pod hiptoeku te banke (ekstenzivnost hipoteke koja je predvidjena zakonom o obligacionim odnosima).
Apsolutno ni na jednom posebnom dijelu koji se vodi kao vlasnistvo svih drugih lica, sto pravnih sto fizickih, nema tereta upisanih u korist Zapad banke, odnosno nema ove hipoteke. Tako da prica Bojanica da je neko stavio pod hipoteku tudjih 400 stanova je apsolutna laz i prepadanje neznavenog naroda, ili je pak covjek toliko neuk pa da ne zna da cita list nepokretnosti i to svoje neznanje iznosi u javnost. Ne znam sto je gore od to dvoje.
Tako da ako ima neko od kolega forumasa da zivi u Lepoj Kati, neka se slobodno opusti i mirno spava jer na njihovim stanovima nema nikakve hipoteke.
Da bi priblizio, mozda znate da su na 90% listova nepokretnosti na zemljistu i zgradama, koje su gradjene prije 20 i vise godina preko Morace, upisani tereti restitucije u korist porodica Markus i Boljevic, ali ti tereti ne tangiraju vlasnike stanova u tim zgradama jer na njihovim stanovima nisu upisani ti tereti, niti mogu biti upisani.
Pretpostavljam da je Zapad banka stavila hipoteku na svom imovinom koja se vodi na Uniprom i to je i uradila, ovo sve gore se vodi na Uniprom i to je to.
Niko ne moze, niti je to moguce, upisati hipoteku u korist treceg lica na tudjem vlasnistvu a bez saglasnosti tog vlasnika u formi notarskog zapisa.
Izuzetak je upis hipoteke na osnovu presude suda, npr. ako tuzite nekoga ko ima nepokretnost i trazite u izvrsnom postupku da se prodaje imovina duznika jer isti nema para da vam vrati dug, i mislim da drzava moze da upise hipoteku za svoje potrazivanje na primjer po osnovu duga za porez na nepokretnostima.
Last edited by kimmi; 08-10-15 at 20:55.
Ne umijem da čitam list nepokretnosti to priznajem, pročitao sam stambena zgrada i hipoteka. Izvinjavam se ovim putem svim učesnicima ovog posla, zdravo ih trošili.
Vidji, apsolutno mi je nebitan ugled Zapad banke ili Uniproma, ali ovo prepadanje naroda od strane Bojanica, a na osnovu iznosenja apsolutno netacnih tvrdnji, cisti je nesojluk.
Slažem se u potpunosti, ne vjerujem da nije moga to provjerit prije iznošenja u javnost.
Kako se čovjek obrukao, pa je li moguće :lolblue:
URA, bješe li
Last edited by Markys; 08-10-15 at 22:09.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ako je zemlja u pitanju, cudno je sto pri dobijanju katastarskog lista, na svaki stan zakace da postoji problem "potrazivanje" itd...
Do momenta "potrazivanja" te stavke na KL nije bilo...
Znaci nesto nije ok...ili ovako ili onako, ali to ne bi trebalo da obavezuje ni zgradu ni vlasnike stanova - ni u naznakama, a kamoli da se dopisuje u katastru tako nesto na stan..
Neko tu pravi debelu gresku, ili real namjeru, a zasto, hmm ne zna se?
Kao "stranac" shvatam da je i imovina stana pod velikim znakom pitanja ako tako pise u izvodu iz katastra, da nije - ne bi se ni zavodilo na stanove i zgrade vec samo na teren. Bar na zapadu znaci to sto pise.. A "tumacenje" ovako je ali tako samo eto pise... odmah se opovrgava sa tim - zasto onda ukucavaju tu info regularnim vlasnicima stanova ako se ne nabacuje taj problem kao njihov teret?Dakle, Iz nekog razloga - da.
Nije ok..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-10-15 at 22:31.
Јесте да се ради о кадру Друге Фамилије, али није ушао у УРА-у већ је остао независни посланик и сад се придружио протестима и антиНАТО кампањи.
Мало ми јесте било чудно што га нису примилу у УРА-у и дали му неку високу позицију обзиром да је посланик, али изгледа да човјек не дијели идеолошке ставове са њима.
Могуће да су ову глупост, ако се покаже да је глупост, пласирали из ДФ-а да привуку протестанте.Лепа Ката је за наше услове велики комплекс зграда и ту живи много људи, а дављеник се и за сламку хвата.
Црногорце је одржало црногорско срце.
@kimmi Nisam ukapirao ono nad zemljistem i objektom. Jer ono sto covjek pokazuje je da je uz svaki stan upisano da je pod hipotekom, pa mi malo nejasno na sta se odnosi pojam objekat. I zar zgrada nije na opstinskom zemljistu
Ovo, kao obicnom gradjaninu, moze samo da mi znaci da su zgrada/e u pitanju a ne teren..(sta znaci drustvena stambena zgrada ako je to vec odavno otkupljeno valjda i ne potpada pod drustvenu, vec pod privatnu svojinu?
4313 1 1 Društvena stambena zgrada 10.08.2015 Hipoteka II REDA UZZ 588/15 OD 04.08.2015.POVJERILAC ZAPAD BANKA DUŽNIK UNIPROM DUG 15.430.000.00USD ROK 12 MJESECI + ZABRANA PROMETA NEPOKRETNOSTI BEZ SAGLASNOSTI. 4313 1 2 Društvena stambena zgrada 10.08.2015 Hipoteka II REDA UZZ 588/15 OD 04.08.2015.POVJERILAC ZAPAD BANKA DUŽNIK UNIPROM DUG 15.430.000.00USD ROK 12 MJESECI + ZABRANA PROMETA NEPOKRETNOSTI BEZ SAGLASNOSTI. 4313 1 3 Društvena stambena zgrada 10.08.2015 Hipoteka III REDA UZZ 589/15 OD 04.08.2015.POVJERILAC LIYA MOROKHOVSKA DUŽNIK UNIPROM DUG 15.430.000.00USD ROK 12 MJESECI + ZABRANA PROMETA BEZ SAGLASNOSTI POVJERIOCA. ) Drustvena svojina je koncept koji je valjda davno odbacen?
A nek vlasnici stanova podignu list nepokretnosti ili kako vec to zovete, i vidjece sta tamo pise.
Za neke zgrade u BLOK5 sam cula da na svakom KL pojedinacno po stanu stoji da je pod teretom zbog tuzbe o potrazivanju od strane bla bla, a stanovi regularno dobijeni, otkupljeni itd.. ... Zasto bi to pisali ako nema veze sa zgradama i stanovima?
Tumacili vako ili nako... Oni valjda pisu kako hoce i kako misle da treba.
p.s.I Viktor Lustig je prodao Ajfelov toranj ... ali to Francuzi ne zavedose u drzavni katastar, u CG nesto khm...i to bi proslo....![]()
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-10-15 at 22:59.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks