Nece ti dat to da igras. Probah ja na prvu utakmicu i vele "nesportska opklada"
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
U Meridian na slobodnu igru. vjerovatno ce i sami ponudit.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nece ti dat to da igras. Probah ja na prvu utakmicu i vele "nesportska opklada"
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Last edited by djuka_pv; 08-10-15 at 08:03.
Albanija bi trebala da bude kecina, samo sto u tom slucaju ima sve kladionice da im bankrotiraju. Koliko ih drma nacionalna histerija bice tu ogromne pare ulozene na pobedu Albanije pa sada da li ce kladionicarskom lobiju biti bitnije pare ili pobeda nad omrazenim Srbima ostaje da se vidi... Samo ne verujem da ce biti nekakvih nereda, prvo zato sto u tom slucaju ne mogu nikako krivicu da svale na Srbe a drugo cak i da mogu sumnjam da im se opet lobira i podmazuju parama kojekakvi svajcarski sudovi. A i oni ce sigurno hteti da se dokazu kao dobri domacini i sposobniji da organizuju utakmicu od Srba. Severna Irska je mnogo bolji izbor za singl, Grci se i tako raspadaju, davno eliminisani S. Irska vec dva kola nema pobedu kuci a kvota ista kao i na Albaniju, mada cu i Albance da forsiram keca.
Kako imam osjecaj da ce da proradi Srpski inat, dakle Albanija-Srbija 2![]()
carpe diem!!!
Dvojka, ali na poluvremenu ako opet odrade prelaz kao sa Jermenima. Jos Italijan sudi utakmicu a ovima selektor Italijan.
Jos mi kladionica preporucuje da igram na nase a oni mi sigurno zele najbolje
http://prntscr.com/8p0wcv
Mada mozda ih poslusam za 3+
Last edited by Severnjak; 08-10-15 at 09:55.
Skotska GG 1.95
Irska GG 1.8
Rumunija 1 1.7
Severna Irska 1X&0-2 2
11.93
Skote i Irce da ne objasnjavam, Rumuni mi je jako nerealno da sada 4 meca bude X a Finci prakticno nemaju vise nikakvih sansi, Sev. Irce sam prvo bio ubedjen kec ali brine sto im fali Lafferty a i ovi Grci bas skloni mrtvilu, 0:0 i sa Madjarima i sa Rumunima u gostima pa ako ovi dobiju bice to maksimum 1:0, 2:0. Albanija jeste kec favorit ali moze i tu svasta biti pa bolje da se ne preforsira. Dobar je i X2 ili bar GG na Dance.
Last edited by Severnjak; 08-10-15 at 11:09.
S obzirom na to da pratim situaciju u Albaniji evo 3,4 dana, ocekuje se vrela atmosfera. Tako da ako se desi 0-1 za Srbiju uvjeren sam 100% da ce navijaci ulaziti na teren i prekinuti mec, definitivno ne zele dopustiti da Srbija odnese pobjedu u sred Albanije, znaci to je skoro pa nemoguce. E sad postoji sansa da se utakmica zavrsi nerijesenim ishodom, sto znaci da bi navijaci ostali mirni, a i Srbi bi se doma vratili neporazeni, sto je donekle i najrealnije. Ali ako se desi da Albanija vodi 1-0 onda ce biti totalna ludnica, pjesma svih 90 min, i prava zurka, mada ja se iskreno bojim Matica i kompanije, imaju sjajnu repku, ipak Albanija nema kvalitet koliko Srbija, ali igraju timski sto je i rezultat svega do sad ucinjenog, ovog puta ocekujem isto zato moje licno misljenje.
ALBANIJA-SRBIJA 1 @ 2.50 (navijacki)
Srbija mozda ima bolje individualce koji ipak igraju u jacim klubovima nego albanski fudbaleri ali dzabe sve to kada kolektiv ne funkcionise. Ko je mogao ocekivati da ce Albanija biti u igri za BARAZ a kamoli direktan prolaz na EP pre nego sto su pocele kvalifikacije? Ovi nasi ce se verovatno usrati od atmosfere i pritiska sa tribina a verovatno ni oni ne bi imali nista protiv da puknu jer znaju da bi u slucaju da Srbija povede navijaci odma pomamili a da kojim cudom pobede pitanje je jel bi izvukli zive glave. A i ko da im se jebe za reprezentaciju i nekakav nacionalni ponos za razliku od Albanaca. E sada pobeda Albanije bi nanela veliki gubitak kladionicama a realno i sa X-om prolaze direktno, Jermene ce dobiti a nerealno je ocekivati da Danci bas dobiju Portugalce u gostima. Tako da od "utakmice veka" moze vrlo lako biti neka 0:0 mrtljavina. Mada vise vuce na to da se nece kockati sa mozda i jedinom prilikom da ikad zaigraju na EP i da ce dobiti.
Ovaj Milan je stvarno bezobrazno kriminalna ekipa. Imaju prijateljski mec sa Moncom i daju im tri gola u prvo... lagano. U drugo ni da krenu ka golu normalno!!
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Na Elbasanu muk...neprocenjivo...
Nikakvi rezultati, kvalifikacije definitivno za izbegavanje.
Cestitke za Srbiju, nema price...
Prije svega mi je drago i pohvale za navijace Albanije koji su ostali mirni i u par navrata pozdravili Ivanovica..
Svaka cast i igracima Albanije koji su cestitali pobjedu gostima...to se zove prava stvar, drago mi je sto je utakmica zavrsena bez prekida i bez gluposti...
Bio bih razocaran kad bi vidjeo nemile s cene ipak ja postujem ovaj ishod i cestitam, bolji je pobjedio ovaj put Srbija![]()
Moram neku gabeljicu da otresem...inace mi nema oporavka!
Svajcarci mladi 3+ (1,85)
Italijani mladi 2 (2,10)
Sj. irska da daje 2 gola (2,60)
Portugal 1 (1,75)
Madjari 3+(2,00)
I igram Boliviju protiv Urugvaja gg!!!
Supci sabili Urugvajce i nista. Urugvaj po gol u oba poluvremena... a ovi oce loptu i golmana da u gol ubace ...onako ko zagrljeni da udju. Sve im j....
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Ima li u nekoj zemaljskoj kladionici da se igra ABA liga strijelci?
Dje ima premier na zabjelo?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
e sad sam pola zabjela obisao da ga nadjem i odoh na kraj u lepu katu
makar dobra teta radjase![]()
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Uplata 50 centi![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
kako je sakrio uplatu a kvota 5![]()
067/852-466 & 068/405-403
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks