Page 71 of 655 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171571 ... LastLast
Results 1,751 to 1,775 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dajte nama Suada,da vas dobijemo 20 razlike ��
    1908.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Jel' bilo ikad idje grdje kosarke u Evropi nego u ova tri kola u ABA ligi?

Maric se na racun pola sezone u Partizanu naplati se kao da je i to pola odigrao kao Lebron, a ne tek ono standarno. Misterija ko gura Rikica i u njemu vidi neki potencijal i korist. Dzozef im je uvaljen, ne vjeruem ni da su ga skautirali uopste. Jaramaz nemam pojma sta ce im. Tadija i da proigra nece vrijediti para koje su dali za njega.

Milije mi je kad pare idu nasim kosarkasima pa i da su duplo gori nego bijelom svijetu zato mi je odvratno kad placamo strance a imamo kod nas i kvalitetnije igrace.

Bice ove godine treci ili cetvrti, proce mozda grupu u eurokupu i ispasti odmah poslije toga i sto to sveukupno koristi CG kosarci? Samo bezvezno trosenje para na legionare umjesto na razvoj mladih koje su potpuno zapostavili. Bolje da se dovede skolovan i kreativan trener da po CG trazi i radi sa talentima a ne da ih ovi nasi ubijaju u pojam.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Prećeraste ga za Rikića, momak ove sezone za svoju minutažu odrađuje dobar posa, dok je on igra u prvom pol. Mega nije 4 poena postigla.

Dovoljno je da se pogleda +/- stavka, i u napadu je je par puta stvorio prostor, tipa u poslednjoj čini mi se četvrtini zagradio dvojicu i Subotić se ušetao pod koš

Last edited by chucknorris; 07-10-15 at 22:45.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

on je igrac koji ne napreduje. za 5 god ce biti na istom nivou kao sad. umjesto sto je visok covjek da se malo popravi...
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kuk odlican,vec trecu utakmicu ne moze da da poen iz igre..

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by dr hellfire View Post
    on je igrac koji ne napreduje. za 5 god ce biti na istom nivou kao sad. umjesto sto je visok covjek da se malo popravi...
    Što će on kukavac, prošle godine i kad se desi da odigra dobro, drugo poluvrijeme presjedi na klupi. A i došao je u tim poznat po stručnom radu i đe se napreduje. Đaletić će mu razviti centarsku tehniku. Pošto sebi nije umio. Inače, kao drugi centar mislim da može da prođe. A tek ako pogledamo ko nam je prvi, zlatan je Rikić kao drugi.

Sreća što je liga ovako pala, pa će se svakako i ovakva Budućnost boriti za plej of, ali ovaj tim je fušerajski sklepan i odmah je jasno da nema šanse da napravi nešto više. Cook je očigledno preko one rabote ostao i ove sezone. Joseph, drastičan pad kvaliteta u odnosu na Reynoldsa. Suad, konstantno najbolji šraf u ovoj ekipi. Sead, ipak upgrade u odnosu na Aleksu. Marić, gori od lošeg Planinića. Dragićević,po meni gori i od prošlogodišnjeg Vitkovca. Trom jednako kao on,ima bolji šut sa distance ali skok, igru u odbrani i pod košem nula. Čovjek igra četvorku i već drugu utakmicu za redom nema jednog jedinog skoka. Totalna kurcobolja. Jaramaz, kao i Paunić, čist uvaljeni višak koji nema nikakvu predodređenu ulogu niti imaju namjeru da mu je nađu,nego eto da uđe u igru i što manje da smeta i da Miško bude happy što ga je udomio. Žalosno što ovih par mlađih naših igrača ne dobija šansu, a vidimo da Sutjeska pokazuje da u ovakvoj ligi sa neiskusnijim i slabijim timom može da igra sa svakim. Potpuno promašena koncepcija tima, pravljenje plaćeničke ekipe,ubijanje atmosfere i borbenog duha i najbitnije, odvraćanje publike. Da mi je samo da vidim koliko primaju igrači pa da se definitivno prešaltam u navijače Sutjeske,mada i ovako ću navijati da nas klepe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E kako je ono losa kosarkaaa...koliko izgubljenih lopti, nerealno. Shvatam da je pocetak sezone i da je zgusnut raspored, ali neki igraci se toliko raspadaju...bojim se da cemo plakat za Aleksom.
    E sto bi proslogodisnji tim napravio ovome...pf

Sent from my D6503 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

**** ga,sasvim ocekivana sezona po meni nakon "neuspjeha" prosle godine
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Prećeraste ga za Rikića, momak ove sezone za svoju minutažu odrađuje dobar posa, dok je on igra u prvom pol. Mega nije 4 poena postigla.

Dovoljno je da se pogleda +/- stavka, i u napadu je je par puta stvorio prostor, tipa u poslednjoj čini mi se četvrtini zagradio dvojicu i Subotić se ušetao pod koš

džabe im to pričaš, likovi gledaju samo koliko je ko dao koševa

Thanks Thanks Given 
    936
    Thanks Thanks Received 
    108
    Thanked in
    78 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    džabe im to pričaš, likovi gledaju samo koliko je ko dao koševa
    steta sto ljudi dobre igrace nazivaju samo one koji daju dosta poena, asistencija, golova, itd. ni + / - faktor nije toliko dobar pokazatelj.

Thanks Thanks Given 
    9,336
    Thanks Thanks Received 
    6,818
    Thanked in
    2,685 Posts

evo ovaj dzozef i tadija ce imat meceva i sa po 30 poena ali ce za svakog ko imalo gleda basket bit rupe nevidjene mozda je bolje rec prevare,
    no dobro treba pofalit i malog rikica koji je apsolutno najgori centar kojeg smo ikad imali a u paru sa beskorisnim maricem bojan subotic nam dodje kao milojevic svojevremeno.

Vrtim pricu ali ne mogu da vjerujem da ljudi koji vode KK buducnost ne vide ono sto mi vidimo koji smo vecinom amateri i da nisu mogli naslutit da je dolazak
    marica, dragicevica, dzozefa umjesto rejnoldsa i ko zna zbog cega jaramaza, totalni downgrade u odnosu na proslu sezonu

cinjenica je da samo potpuni nekvalitet lige moze da nas ugura u cetiri tima a i tu kad su ovakve okolnosti uvjek ima iznenadjenja

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Stvarno je ekipa nekako trula, u svakom momentu moze da pukne na vise mjesta...kad pricamo o Misku Raznatovicu i o tome da se samo njegovi igraci dovode, mogao se i pored toga odraditi dobar posao u prelaznom roku. Evo, u ovoj njegovoj Megi su se mogla uzeti 2 odlicna igraca koja su sigurno u domasaju Buducnosti i koji bi nam valjali samo tako i koji bi bili zeljni dokazivanja. Miljenovic bi bio savrseno resenje umjesto Cooka, a Zagorac umjesto Devoa ili Seada. Sad kad vidim Marica, i Musli bi bio premija. Mada, najvece pojacanje bi bila smjena Jovovica...

Thanks Thanks Given 
    1,440
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Dobro je da smo se trsili Popovića i Vitkovca ali se nije smio dat Ivanović.
    Trebalo je nekog krštenog pleja doves` i centra.
    Šehovići su odlični, Dragićević dobar i ovaj Džozef solidan kao i Jaramaz.
    Kuk je tuga, Marić se nešto ne snalazi, Rikić ne dobija priliku.
    Ne znam.

Thanks Thanks Given 
    2,059
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

Da su se trsili još i Kuka to bi bilo odlično. Gledat se ne može.
    Ali Marić koji ne smije put koša da se okrene to je šou
    Rikić bi morao da igra više jer jedino tako može da se oslobodi onog straha od zicera, jer je greota, trudi se mrčo.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Baš me zanima ako dođe (a doći će) do uske završnice ko će da preuzme odgovornost za zadnje napade pošto igrača za to nemamo. Kuk je vrsta pleja koju ja u životu nisam gledao udijeli čovjek određeni broj asistencija ali da ne pogodi koša iz igre, da ne šutne trojku ne znam ja sam rekao prošle godine kad je protiv Cedevite čitavu utakmicu bježao od odgovornosti ne bi mi mogao biti prvi plej a još manje imati dobar ugovor .
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Baš me zanima ako dođe (a doći će) do uske završnice ko će da preuzme odgovornost za zadnje napade pošto igrača za to nemamo. Kuk je vrsta pleja koju ja u životu nisam gledao udijeli čovjek određeni broj asistencija ali da ne pogodi koša iz igre, da ne šutne trojku ne znam ja sam rekao prošle godine kad je protiv Cedevite čitavu utakmicu bježao od odgovornosti ne bi mi mogao biti prvi plej a još manje imati dobar ugovor .
    Kapiten! Uzeo je odgovornst kad su kola krenula niz brdo protiv krke i mege i svojim lucidnim rješenjima rješavao te mečeve. Vraški dobar igrač

Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Mislim da će rikić pokazat ove što može, ima baš lijepu tehniku šuta i horoge. Šteta što je operisan od defanzivnog i ofanzivnog skoka, to se ne može naučiti. Defazivno je koristan i kao pojava, a i zna da je igra. Samo bi trebalo odlučnije da ide na rampu

Thanks Thanks Given 
    9,336
    Thanks Thanks Received 
    6,818
    Thanked in
    2,685 Posts

Ja mislim da trolujes bez majke

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by glup_ka_t0cak View Post
    ...Šteta što je operisan od defanzivnog i ofanzivnog skoka..

Šteta i što je operisan od košarke...
    Last edited by Bongo; 08-10-15 at 14:00.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Što rade košarkaški stručnjaci Rikić je juče odigrao dobro za 2. centra, da može bolje, može. Npr nekad se primijeti da ima strah da šutne ili da prikuca kada je u poziciji. To je možda i posljedica od Jovovićevog slanja na klupu pojedinih igrača nakon svakog promašaja.

Čovjek je 2. centar, i glupo je od njega očekivati da zabija 20 poena po utakmici

I Ilić juče dobar za ono par minuta što je igrao, ne znam zašto njega ne koristi više

Thanks Thanks Given 
    9,336
    Thanks Thanks Received 
    6,818
    Thanked in
    2,685 Posts

Druze iole.ozbiljnije ekipe imaju po minimum 3 a one.koje jure trofeje I pet centara. Rikic je taman da bude peti, mladi koji ulazi 3min max po poluvremenu.

No kako mi igramo kosarku kojoj centar ne treba moze I on da bude ali treci, iza subotica naravno iako on nije centar.

Ako imas kuka koji je batalio ozbiljnu kosarku ali opet ima talenat da uvjek moze da da dobru asistenciju onda je tuga da nemas centra koji ce davat makar 18 poena po mecu.

Zalosno ali planinic je ekstra klasa za ovo sto nam je uvaljeno

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

To je druga stvar, od kada je Jovović trener izmijenjalo se centara nekoliko pa ni jedan nije ima preko 10 poena prosjek. Akindele 2013/14, Planinić prošle sezone, oboje 9 poena po utakmici. ( Marić 3 )

Dok se bude šutiralo za tri ka da smo Golden State, teško će se neki centar istaknuti.

Trenutno smo drugi u ligi po broju šuteva za tri u ovoj sezoni, jedino je Igokea više šutirala od nas.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

totalno nam je igru promijenio jovovic. oce od nas napadacku i sutersku ekupu da napravi e kako da ne..
    dok je dejo bio bili smo najaca ekipa za 2 u ligi svake god. i centri su svake god dominirali. al nam je trica skripala.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

budućnost vs zadar u pet sati na mne caffe samo za forumaše

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Rika počeo šou da pravi :mrgreen: 4/5 šut, iznervira se na kraju kad promaši poslednji šut za 10. poen

Ilić dobar, 2-3 brzopleta poteza, ali tek mu je prva utakmica da dobije "krštenu" minutažu.

Šut za tri 8/19, mlađi dobili šansu = Jovović čita cdm forum
    Last edited by chucknorris; 09-10-15 at 22:29.

Page 71 of 655 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171571 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)