Quote Originally Posted by dr hellfire View Post
on je igrac koji ne napreduje. za 5 god ce biti na istom nivou kao sad. umjesto sto je visok covjek da se malo popravi...
Što će on kukavac, prošle godine i kad se desi da odigra dobro, drugo poluvrijeme presjedi na klupi. A i došao je u tim poznat po stručnom radu i đe se napreduje. Đaletić će mu razviti centarsku tehniku. Pošto sebi nije umio. Inače, kao drugi centar mislim da može da prođe. A tek ako pogledamo ko nam je prvi, zlatan je Rikić kao drugi.

Sreća što je liga ovako pala, pa će se svakako i ovakva Budućnost boriti za plej of, ali ovaj tim je fušerajski sklepan i odmah je jasno da nema šanse da napravi nešto više. Cook je očigledno preko one rabote ostao i ove sezone. Joseph, drastičan pad kvaliteta u odnosu na Reynoldsa. Suad, konstantno najbolji šraf u ovoj ekipi. Sead, ipak upgrade u odnosu na Aleksu. Marić, gori od lošeg Planinića. Dragićević,po meni gori i od prošlogodišnjeg Vitkovca. Trom jednako kao on,ima bolji šut sa distance ali skok, igru u odbrani i pod košem nula. Čovjek igra četvorku i već drugu utakmicu za redom nema jednog jedinog skoka. Totalna kurcobolja. Jaramaz, kao i Paunić, čist uvaljeni višak koji nema nikakvu predodređenu ulogu niti imaju namjeru da mu je nađu,nego eto da uđe u igru i što manje da smeta i da Miško bude happy što ga je udomio. Žalosno što ovih par mlađih naših igrača ne dobija šansu, a vidimo da Sutjeska pokazuje da u ovakvoj ligi sa neiskusnijim i slabijim timom može da igra sa svakim. Potpuno promašena koncepcija tima, pravljenje plaćeničke ekipe,ubijanje atmosfere i borbenog duha i najbitnije, odvraćanje publike. Da mi je samo da vidim koliko primaju igrači pa da se definitivno prešaltam u navijače Sutjeske,mada i ovako ću navijati da nas klepe.