Lider Demokratske narodne partije je gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću poručio da će DF komunalnoj policiji dozvoliti da se samo približi toaletima u parku preko puta Skupštine gde se, kako je rekao, počinje i završava njihova nadležnost.
ne bi trebalo da čiste WC
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
O jadnim i vulgarnim demonstracijama, e-novine na još jadniji i vulgarniji način.
Evo nesluzbenog signala iz Moskve:
Sve što na bilo koji način podsjeća na ukrajinski Majdan, što je smišljeno i ide ka cilju da se nasilno ruši legitimno izabrana vlast, izaziva osudu zvanične politike Ruske Federacije i predsjednika Vladimira Putina lično.
Nema razloga da se drugačije gleda na proteste u Podgorici, koji u nekim elementima podsjećaju na majdansku revoluciju – po šatorima, protestnim šetnjama koje nijesu odobrene, radikalnim zahtjevima… To zvanična Moskva nikada neće podržati nigdje u svijetu.
Tuga. Čemer. Jad.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Interesuje me samo dje taj silni narod konaci evo dvije noci kako je kisa?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Vrijeme je da se prestane sa komedijom i da se ovo chergarsko naselje konachno ukloni odavde.
Ridin' on the black train
I Izgleda imamo pokusaj kisobran revolucije.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Rekoše zvanični da će ih poćerat, kad ono CVRC.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Puno je starijih ljudi, osjetljiva je situacija dosta, nije jednostavno...
Nema potrebe da se ovo sad rasceruje.
Ako i odluce da ih ceraju, onda ce to bit nedje oko 5 ujutro
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Neka protestuju u park, bilo đe, samo da oslobode bulevar. Ili neka imaju vrijeme kad ce biti na bulevaru da bi se organizovao saobraćaj koliko toliko..
Ako je najveći problem u ovoj državi blokada bulevara, onda smo mi srećni ljudi.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pored milijardu problema koje imam,samo mi je falilo da uru ranije moram ustat da bi se spremio jer mi po ure treba da izadjem iz grada.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
A inače je saobraćaj dosta dobro organizovan tako da je razlika ogromna.![]()
★
Ima i tu istine,ali sam tek sad suocen sa paklom.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Riješi ga onda.
Mislio sam da su najveći problem protesta trobojke i organizatori, ali griješim izgleda, najveći problem su šatori i blokada. Znači da je protest u nekom slučaju građanski ti bi se bunio jer se blokira bulevar.
Što se mene tiče neka blokiraju koliko oće, dako preteknem. Kada mogu da trpim rupetine, ili bolje reći kratere po ulicama u mom naselju, mogu trpljeti i blokadu bulevara.
Inače, ovo oko jutrašnjeg (ne)sklanjanja DF-ovaca sa ulice je čisti sukob na relaciji DPS-SDP, Migo im daje rok da se maknu sa ulice do 10h, a Raško im produžuje dozvolu za blokiranje saobraćaja do 10. oktobra
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Eh Mugi, Mugi da je sreće.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Naravno da bih se bunio jer mi ta blokada bulevara otezhava zhivot a time shto oni blokiraju bulevar apsolutno nishta ne dobijam. Ako cemo po toj logici ja sad mogu da sjednem ispred zgrade vlade na sred ulice i blokiram saobracaj i kazhem da cu ostati tu dok mi se ne ispune zahtjevi a zahtjev je da mi daju 5 miliona eura i vilu na moru. Taj je zahtjev mnogo smisleniji nego ove gluposti koje slushamo od demonstranata i govornika na skupovima ali naravno da ce da me maknu ako to pokusham. Tako ako michu mene ne vidim shto bi povlastice imali Medojevic Mandic Raduluvic i Amfilohije.
Ridin' on the black train
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks