Знао сам да господа из ДФ-а не могу мотивисати неки велики број људи, јесте да немају инфраструктуру, осим можда ДНП-а, јесте да је Амфилохије одрадио посао, јесте да је Лекић понио много ДФ-у, јесте да је киша, али нисам очекивао овако слаб одзив.
Ne, nego ovako nekako.
Isti ste mi obojica, taman kao ovi ljepotani na fotki.
Sent from my Note 4
Знао сам да господа из ДФ-а не могу мотивисати неки велики број људи, јесте да немају инфраструктуру, осим можда ДНП-а, јесте да је Амфилохије одрадио посао, јесте да је Лекић понио много ДФ-у, јесте да је киша, али нисам очекивао овако слаб одзив.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Jesu li ovo stvarno pustili tehno muziku da svira?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Viđeh ovi iz Tribe-a nešto avetali na fb, dako opale kakav trance noćas...
Edit: Ipak je to $utra veče, ima fešta da bude ako kakvo dobro ozvučenje donesu, biće bone da se dijele umjesto rakije... :mrgreen:
![]()
Last edited by MeDo_JE; 05-10-15 at 19:34.
#fakenews
Зато што бар десеторо урлају јаче од мене
Чувени "Мит о Црногорском збјегу" каже да смо сви са Херцеговине и са Косова. Наравно, очекујем да се БАР јави и оповргне ту тврдњу научним процјенама вјероватноће и каже како је то све митоманија и томе слично.
Amfi je odlican politicar, ono sinoc je bilo upozorenje za Mila da povuce ovaj novi Zakon.
" – Poštujući njegovu brigu za nacionalne
interese i uz svo uvažavanje njegove crkvene
funkcije, mislim da je nastup Amfilohija bio
autogol opoziciji. Da bi Crna Gora zaista ušla u
fazu demokratije i promjena neophodno je da
sa javne sceneodu dva glavna lika –
protagonista (Milo) Đukanović i mitropolit
Amfilohije – rekao je Medojević."
Nebojša Medojević prije par godina, a obzirom da tvrdi da on jedini nikad nije mijenjao stavove eto mu prilike da to dokaze umjesto sto opet uzima ime Slavka Perovica u usta koji se zna sta misli o njemu i koji mu je porucio hiljadu puta da ni njega, ni liberale ne pominje vise ikad.
Last edited by Rodion Romanovich; 05-10-15 at 23:00.
a sta je to besjedio amfilohije,ako neko moze napisat?
p.s kapa mu je vrh![]()
Evo PZP-u prilika za spas partije, Amfilohije im dao
Ukoliko dođe do raspada DF-a, PZP će osut po Amfilohiju, UDBI, Mandiću, uglavnom zna Medo oko toga dobro.
Tu bi PZP ispao prevaren, nevin i pošten, i eto im cenzusa.
Ali viđećemo što će bit, možda Vlada i padne![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Oće li ta kiša i taj sjeverac više dunuti da se ova grupa građana razilazi polako.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Opa' je moral nešto. Kad sam ranije prolazio diskretno je išla balada Sergeja Ćetkovića.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Valjalo bi kad bi svaka opoziciona partija uradila istu stvar
One Ring to Rule them all...
Taman, eto im park i šuma preko puta skupštine pa nek tamo kampuju koliko vole, deset dana blokiranja glavne saobraćajnice je i previše naročito kad se vidi besmislenost protesta koji ništa nisu promijenili i ništa nisu izazavali.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pa ne može u park da stane na desetine hiljada ljudi. Moraju da imaju dovoljno prostora. Za svaki slučaj.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Neka se presele na stadion zete..
Ma kakvi i park, da uniste ono malo zelenila sto imamo. Na ćemovsko bi ih ja posla pa neka protestvuju, dzabalebare i slicno dokle god oce! Trajnu dozvolu bi im izda...
Ne znam o kakvim besmislenim protestima pricate!? Svaki dan po vise desetina hiljada gradjana protestvuje protiv lopova koji su 25 godina nad nama! Podrska za proteste i vec svetog Amfilohija! Ljudi slusajmo sta nam Sveti Petar govori !!!
Mora da se sveti Petar obraćao preko radija Svetigora. Čuo sam da je u hramu odličan signal.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks