Odlicno je to za 335d biturbo.
Pojeftini fizel 3centa..
Sad cu sa 10e dizela moci 250km kroz grad.![]()
![]()
Odlicno je to za 335d biturbo.
Moze to jos nize![]()
Kao sto rece biznismen: 10 € dizela po 1.06 €/L i 250 km gradske voznje ispada 3.76 litara na 100 km. Top! (Za 335d biturbo)
AhahahahahahahahahahahahahaJa sam mislio na tdi golfa.
Za sad mi je rekord 5e 115kmmoram sad da oborim taj rekord.
Ja barem ne pricam da trosi 7/8/10..Sa 9.4l ima kroz grad da predjem min. 180km uz malo stiskanja kad bude potrebno.![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 05-10-15 at 12:43.
sa 20e 373kmidemoooo
Tu es mon héro!
Prekjuce dosuo u pasata 1.9tdi,znaci grad iskljucivo,ni metra van grada,33€ 415 km,znaci 7,2l/100.
Na otvoreno 5,4l/100
Sigurno.Ali nista preko 2000obr.
Čudo je čip.
Znam kad je bilo 10e 8l zimi + ga stalno grijao bilo 130km kroz grad i to malo mjesovite voznje.A sad cu ga testirati opet jer sam ubijedjen sa 9.4l ne preko 2000obr. Mogu lagano 200km kroz grad.
Sreca pa vozite starija kola sto nemaju plivajuci, ta voznja na 1000rpm i ono drndanje je bas zdrava zarad pola litra gotiva
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za plivajuci smeta stiskanje
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
a cega druze vozi me taksista prije dva dana onaj zuti hjundai cetvrtom 20 na sat auto trese raspada se ja reko druze da te zamolim vrati ga u prvu
haos se cini zamajcu sa takvom voznjom
Zamajcu ne smeta voznja na 1000 rpm, smeta stiskanje i kretanje s mjesta punim gasom, kao i neprecizno pustanje kvacila prilikom saltovanja.
TAKUMI
Sta se podrazumjeva pod stiskanjem?
za dizela sve preko 2k rpm![]()
She is only here to annoy herself!
Kod mene bi kvacilo davno poslo.
Ja ga ne saltam na 1100nego do 2000 ( kad je ledan ne prelazim 1600) zbog turbine...
Naglo ubrzanje...
Zamajac nikako ne moze biti potrosni materijal. Potrosni materijal za gume, diskovi, pakne, ulja, filteri. Ostalo nije.
Na automatik...jedini automatik sa plivajucim je DSG Volksvaginov. Mjenjac inace pravi trzaje zato i ima plivajuci.
Hoces da kazes da na 2400 je stopirana i pusi cigaretu?
Turbina je uvijek upaljena, uvijek se vrti, od ler gasa do blokade, tj. kad god kroz izduvnu prolaze gasovi.
TAKUMI
Zar mislis da sam bio ozbiljan? Vili vili...
Nije bas tako. Zasto tada?
TAKUMI
Negdje sam citao konkretno za 1.9tdi motor, da bi se smanjila potrosnja pri normalnoj voznji granica izvlacenja maksimalne snage iz turbine je tek kada motor predje 2,3-2,5rpm tada turbina pocinje da radi na maksimum. Moguce da nije na ostala TDI auta, konkretno za ovaj motor sam citao.
Ti gore rece da crkava zvog naglog pustanja kvacila a sad da menjac pravi trzaje :-) Poenta je da crkava i na manuela i na automatik, kad se pazi crkne na 300.000 a kad se startuje na 150.000, ali znaci ne moze da traje koliko i auto, mijenja se, za mene je to potrosni materijal.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks