Sreća pa je bilo i dosta onih koji su joj dali moralnu podršku.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne upoređujem ja to, ne sviđa se meni to barjačenje ništa više nego tebi, samo kažem da pojedinim forumašima nije problem 4S i od topole kao što pričaju, ista bi im priča bila da je Slavko Perović lično organizovao proteste
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Šta bi sa zakonom ?
Novčanom kaznom od 2.000 eura do 20.000 eura kazniće se za prekršaj pravno lice, ako:
1) upotrijebi grb i zastavu u obliku i sadržini koji su nijesu potvrĎeni (član 4);
2) upotrijebi nacionalne simbole ispred i u objektima Skupštine Crne Gore, Predsjednika Crne Gore, Vlade Crne Gore, Ustavnog suda Crne Gore, sudova, Državnog tužilaštva, Zaštitnika ljudskih prava i sloboda, Vojske Crne Gore, Uprave policije, Centralne banke Crne Gore i Državne revizorske institucije; (član 7 stav 1 tačka 1)
Naša vlast = grupa pičaka
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Prva ljubav zaborava nema.
Nisu pichkice nego im sve ovo odgovara, da im je u interesu pretresli bi Srbadiji, ili bilo kome drugom, bubrege bez problema.
Od samog pocetka ovog prosvjeda bilo je sasvim jasno i ocigledno da njihov mononacionalni i otvoreno cetnicki karakter igra samo i iskljucivo u korist rezima Mile Djukanovica.
Ali Milo je barem demonstrirao da je u stanju mimikrirati, dokaz cemu je cinjenica da vise ne mrzi sah, dok oni u sredistu Podgorice jos uvijek zivu u prvoj polovici 20. stoljeca.
Last edited by A+A; 04-10-15 at 17:36.
Odobreno? Pa jel ostaju satori na bulevaru ili ce neko normalno resenje da nadju? I do kad, do sledeceg vikenda?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
E pa bruka ako ostanu samo Srbi da protestuju tih nedelju dana. Moze se odje palamuditi do juce kako je "ispod casti" biti sa takvima na istom skupu, jer svi znamo da kad bi se svi gradjani Migolenda koji zele smjenu vlasti i postene izbore pojavili na protestu, ti Srbi i njihove zastave bi bili manjina koja broji tek nedje petinu broja posjetilaca. Koji bi kuurac ikome onda smetale srpske zastave kad bi crvenih bilo 5 puta vise. Ali mi smo opterecen i bolestan narod..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Amfilohijeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Turčineeeeeee![]()
http://www.in4s.net/index.php/petici...a-u-podgorici/
Sve dobro poznata imena istaknutih intelektualaca u borbi za 'gradjansku' drzavu.
Najsmjesnije mi je kad botovi DF i njihov marketing tim kazu da proteste treba podrzati bez obzira na motiv protesta i licnosti njihovih lidera!? Svi znamo da nije motiv 'posteni izbori', svi znamo da ih organizuju ljudi koji su miljama daleko od ideje gradjanske drzave.
Srbi i jesu manjina
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
http://www.vijesti.me/vijesti/amfilo...upstine-854309
Tek ako je ko imao nekih nedoumica oko motiva protesta.
Je li ponovno rekao kako su Crnogorci "nakot i kopilad"?
Je li ponovno slavio "srpske svece" popa Macu i popa Siljka?
Njegov je dolazak kompletna komprometacija citave akcije.
Pop crkve Srbije i cetnicki vojvoda su rame uz rame protiv Crnogoraca, Bosnjaka, Albanaca, Hrvata a i Srba u neovisnoj Crnoj Gori ...
Last edited by A+A; 04-10-15 at 18:23.
Evo Amfilohije priča ne staje, uspava one ljude oko njega
Saruman.
In vino veritas
Nije ovo vise za zajebanciju.Cim je ovaj usa u igru moze bit zeznuto.
Last edited by chucknorris; 04-10-15 at 18:38.
O majko sveta pogledajte prici o himni i cuda...o da se oce pokupiti svi oni pa mrs iz zemlje,uzimate pare samo i trujete narod
Podgorica Podgoricanima!
Haha probudio je Amfi koljačke instinkte kod Srbadije, kako zapjeniše na pomen himne.
U 7 i 20 je počeo, ne zaklapa ga. A Slavenu se prispalo
![]()
Eo nešto pomenu himnu Oj svijetla masjka zoro, a neki počeše da zvižde. Ka da je iz kancelarije UDBE doša na df-ov protest![]()
Mada sad razmisljam kako ga je Milo posla da se usere ovom govorom i te jade Crnogoraca pocera odatle.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks