Quote Originally Posted by GrobarPodgorica View Post
На ове протесте не идем јер не подржавам ДФ. Али видим овдје је главни проблем јер се тамо налазе Срби. Морате схватити да у овој држави живе Срби, и тробојка је национални симбол. Појављују се и друге заставе по ЦГ па нико не драми и не говори да је напад на државу. Сви помињу некакву В.Србију а овамо друге државе отворено траже територије Црне Горе. Не правите од Срба непријатеље без потребе јер свако од нас има брата,рођака,друга итд. Србина или Црногорца.
Није проблем што се тамо налазе Срби, проблем је што се тамо заступа великосрпска политика, која негира Црногорце.Ја поново питам под каквим је условима нестало 100.000 Црногораца!? Које су то партије ишле по свом бирачком тијелу и убјеђивали их да нису Црногорци!?Ситуација није баш тако једноставна.Мало је овдје Срба, а највише бивших Црногораца.

Данас би Пеђа Булатовић и Ухоња из Зете да ми заборавимо, што су они радили на пописима 2003. и 2011....може господо, и први ћу то урадити, али тек кад обиђете све оне које сте убјеђивали да нису Црногорци и барем дјелимично исправите издају.

Мадићева партија је посебна прича.Отворено баштине равногорску идеологију, гдје се тачно зна какво је мјесто и улога Црне Горе и Црногораца.

Сви ми имамо браћу, рођаке, пријатеље који се изјашњавају другачије и то ми није никад био лимитирајући фактор за дружење, јер ја своје пријатеље не бирам на основу националног, условно речено, опредијељења, већ на онову поштења и поузданости.

Али кад дођемо на терен политике, онда ме немојте увлачити да радим против својих убјеђења.