jeli bio mozda kroz golubovce danas oko 4:30h?
inace jedan od najljepsih auta, po mom ukusu.
Јебозовно изгледа
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
jeli bio mozda kroz golubovce danas oko 4:30h?
inace jedan od najljepsih auta, po mom ukusu.
Imaš u bosnu da uzmes prednji i zadnji M branik....onda tek budeee paklen
Cak i volan ovaj iz sport verzije
Sent from my iPhone using Tapatalk
jedini auto kojem 2 topa leze ko budali samar
TAKUMI
Kod svih auta potrosnja deklarisana uz auto nije tacna u odnosu na stvarna testiranja.Kod BMW su najveca odstupanja,cak do 30% veca potrosnja u odnosu one koja se dobila na test u labaratoriji. P.S i ja imam BMW da ne bude da kudim BMW
Sent from my SM-G920F using Tapatalk 2
Last edited by Shajo13; 04-10-15 at 12:23.
Ovaj bmw sanse nema ispod 17 da ce potrosit u grad lagane voznje
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
Kenjas. Moj star 16 godina sa 400000 na plin ne prelazi 16.
TAKUMI
Ima li tvoj 250,ks, turbinu?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040X using Tapatalk 2
Renault
@citizen
Jesam prekjuce prolazio tudaHvala
@stefke
Imam u planuSto se tice volana identican mi je ovakav jedino nije obod nabudzen ovako, mada se meni iskreno to i ne svidja
Potrosnja je ka sto rekoh 14l, sa mojim rezimom voznje, gradske je 16l mada eo juce npr nisam nesto mnogo odstupa, posle 40km mi je pokaziva 14.5 potrosnju.
Sreća pa je bitrate iskren u vezi potrošnje, jer bi drugom isto auto trošilo 6 litara... 16L/100km gradske brale, a novi moderni motor, kakve lokadžije...
Fenaman je strasan u procjeni, on bi za hummer rekao da trosi 50l ....
Po njegovoj prici ovaj 528i bucanja kroz grad trosi 25l....
Meni jesu ali ne mora da znaci, vode se cijenama auta na autoscoutDa je npr bilo masu jeftinije nego sto je neki prosjek na tome sajtu, uzeli bi prosjek za reper.
Ljudi da razjasnimo nesto oko potrosnje, 16l gradske je MOJE voznje. Normalne ali na cesto znam da ga stisnem malo. Nista trkanje i divljanje nego se zna na sta mislimCijenim da neko ka Fabia bi ga moga spustit na 13 do 14 max
Btw eo na brzinu snimka, ispod 6 ide do 100 sigurno ali sam se zeznuo na startu tako da je na snimku kako i fabrika kazeAli ispod 6 ide lagano bas...
Sport rezim, ja saltam.
Last edited by BiTrAtE; 04-10-15 at 18:48.
Kako se vadi kljuc od bembare u koktel bar
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Hahahah nisam ja ljudi, jos neko ga je doveo na Col tablice danasSad me drug bas zva sa slicnom pricom
Moguce da je kolega sa foruma zmaj16, na pwt mi rece da ce i on iz Njemacke da dovede peticu, 525d, tj. 100% je on
Sto se tablica tice u ponedeljak mi rekose. Btw sjutra ujutro sam zakazao zatamnjivanje stakala kod kolege s foruma![]()
Last edited by BiTrAtE; 07-10-15 at 20:08.
Moj 728i "98 trosi otvoreno 11-12 a gratske 15-16 lit .plina. A tezak 2 tone....
Čiji je veći...
https://www.facebook.com/VideoVirali...5624356198525/
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
https://www.facebook.com/video.php?v=10154318835429358
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ipak nisam ja bio bmw-om
Doveo sam iz Frankfurta 525d 218ks xdrive, bijeli sa m paketom 36.000km je imao kad sam ga uzeo. Posle nekog vremena trazenja, nasao sam auto koji sam uzeo na sajt bmw-a Frankfurt za prodaju polovnih auta. Stupio u kontakt sa prodavcem koji je inace Slovenac i prosli pon posao avionom. Taksijem posao sa aerodroma do salona dje sam probao auto i vidio da je sve kako mi je rekao. U utorak sam platio preko racuna dio cijene a dio sam platio u kesu. Prodavac mi je zavrsio sve papire(faktura za neto cijenu, faktura za avans poreza koji mi se vrace, malu i veliku knjigu, zeleni karton, coc, euro1, potvrdu da je auto isplacen) i col tablice u srijedu ali sam ostao do cetvrtka u Frankfurt odakle sam krenuo za Cg preko Austrije. Posto mi se nije zurilo isao sam preko Minhena i Salzburga dje sam ostao da spavam. U petak sam krenuo oko 12 preko Slo i Hrv za Cg. Na granicu Slo-Hrv nisam davao ni pasos, u Neum sam usao lagano a na izlaz Hrvat je pregledao auto i kontrolisao broj sasije mada sve sam zavrsio za nekih 10min. Na Debeli Brijeg odjavio auto da izlazi iz EU, procedura je bila gotova za nekih 5 min. Carinik skenirao bar kod i udario mi pecat na papir da se vidi i datum kad je auto izasao iz EU. Na nasu granicu kod speditera predao papire, carinik ih odma ovjerio i nastavio za Pg. U sub ujutro odradio tehnicki kod Sisevica(80e), ostavio auto na zetatrans, predao papire spediteru i sad cekam na sertifikat masinskog da bih mogao da zavrsim carinjenje. U sustini lagano sam prosao, auto je prosao bmw premium selection provjeru, naravno kod njih u servisu.
Sva procedura vrlo lagano ide i nadam se da ce mi do sjutra bit auto gotov da ga mogu podici
Kladim se da ces potvrdu sa masinskog cekati vise nego sto gore njemaci za dan zavrse svu papirologiju.
Moze li da se organizuje jedan seminar ili radna posjeta ovih nasih sa tablica sto rade da podju gore da vide. E kako bi se cudu nacudili da se tablice izdaju za jedan dan
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Pazi - sve to mi znamo. Ali skorije se nece desiti da se kod nas tablice izdaju istog dana. Zasto? Pa ima dosta razloga...
Jos jedan primjer - kada radnik prestane da radi kod tebe u firmi i odes da ga odjavis u Poresku upravu - za 20 dana ti kazu da dodjes (za posao od par minuta da se ukuca u komp).
Ili isto Poreska uprava - procjenjuju ti auto 7 dana (kad ces da ga prevedes).
Zasto?
A ne znam oce li ikad ovako kod nas biti.
Bitrate rece da su njemu priznali racun, ali im to nije praksa, nego imaju svoje strucne procjenjivace,koji su ubijedjeni da racun, koji je izdala firma u Evropi nije tacan.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks