Imate li vi ovaj pickbox. Meni kad krenem da otvorim i to i videoteku samo pise greska
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Imate li vi ovaj pickbox. Meni kad krenem da otvorim i to i videoteku samo pise greska
Majku im. Dok je popcorntime briga me hahaa
meni i dalje ne rade ovi novi amc, food i ovaj treci...
Tu es mon héro!
Koristi li ko Filmovitu?
Do kada je otključana Arena 5?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Do kad je free arenasport5
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
sve nas zanima dokad je ARENA 5 slobodna????
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
mene zanima ima li sto dobro na tu arenu 5?jel bolja sto od arene 1?
sto ste zapjenili,ostavice nam arenu 5 slobodnu,nece nam valjda i to na kasicicu davat![]()
Pogledaj na sajt...nema puno sadrzaja na areni 5. Nije bolja nikako od 1.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Bice zakljucana od 21.10. jer pripada Arena paketu koji se u ponudi Telekoma nalazi u dodatnom paketu...
Kad Telekom dodaje kanale, kudite, a kad nesto ukida opet kudite..... Ima li ista u vasim zivotima a da isto ne kudite?? Sumnjam...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Koristi li ko pickbox?
Rekose besplatno jedan period.
Sad krenuh da pogledam film,ipak trazi 1,02€
Arena 5![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Sta ce Areni 5 kanala kad oni sav njihov sadrzaj mogu da stave u 2.
Имам Трио Маски да ли ови нови регионални канали и пикбокс остају отворени и после 21? Претпостављам да АС5 ће бити отворена.
Last edited by GrobarPodgorica; 03-10-15 at 20:33.
Meni je extra TV počeo da pravi neki čudan zvuk kad je isključen nesto zuji kao neka frekvencija, bas nervira u noćnoj tišini sta da radim?
Isto tako mrzim kad se iz čista mira upali Hard disk u toku noći i cijelu noc zuji a nista se ne snima, kako to da ugasim?
Imam ovaj resiver jos od kad postoji extra TV možda je vrijeme da mi ga mijenjaju?
Last edited by Play; 04-10-15 at 04:27.
Takozvani maintanance![]()
Who let the dogs out
nikako ne kapiram da su Total i Extra toliko podijelili narod u CG da neko moze ovo da napise...imam osjkecaj da ce narod prestati da gleda ligu sampiona, ligu uefa, italijansku, brazilsku, argentinsku, belgijsku, francusku fudbalsku ligu, da ce prestati da gleda aba ligu, spansku kosarku, rukometnu ligu sampiona samo zato sto to prenose arene. s druge strane ovi drugi ce perestati da gledaju englesku i spansku ligu, nba ligu, tenis zato sto je na SK...
blago nama s njom, blago nama stvarno, blago nama s njom, nasom kablovskom...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Izvini okle ti sad sa nekom ispolitizovanom pricom? arena i sk podijelili narod, o cemu ti? To je isto ka da kazes da su Eko pumpe i pumpe Petrol bonusa podijelile crnogorski narod jer neko sipa tamo a neko ovamo.. Moje licno misljenje je da je jedan sk bolji od svih areni jer moje gledanje sporta se svodi u velikim kolicinama na NBA (sk), evroligu (sk), engleze i primeru (sk). Kad tome dodam da sk ne moram dodatno da placam desis se ti da me quote-ujes sa nekom nebuloznom pacifistickom pricom. Procitaj svoj post u onom vremenu izmedju zavrsetka kucanja i pritiska na opciju "reply"..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Slazem se sa Manu. Pa sta i ako jesu "podjelili" narod, sta je tu negativno?
SK jeste po meni mnogo kvalitetniji od AS, licno imam i jedne i druge. I do sada sam glesao SK nekoliko puta, dok AS nisam gledao bukvalno nijednom.
Zujanje... Da nas mozda ne snimaju dok spavamo
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks