Починух одкад на Sense пређох. Фабрички андроид је изгубио све чари са лолипопом, Sense их гази и по брзини сад
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Meni se Asusov ZenUI više dopada, na KitKatu sam i ne primjećujem da mi išta fali.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kardiologu telefon ne mora biti upaljen. Ako je na operaciji, onda po zakonu i internim aktima ne može sa koristi mobilni zbog interferencije. Ako nije na operaciji / poslu, onda nema obavezu da bude dostupan, osim ako nije pripravan.
Sada tek viđeh, taj s5 ima 2Gb rama, koji shit 😈
Nja Nja nja
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
S4 je njesra. Ako već biraš između ta dva, A5.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
S4 je top ali na CM 5.1.1..
Ja ga prodajem.
Loš je na oficijelni zaista.
Ako gledaš izgled onda a5... Mada za 350e možda bolje neki G3 ili Note 3..
Ljudi, Note je majka. Danas mi je pao (note 4) sa metar na beton pravo displejom. Samo su mu ivice izgrebane na 2 mjesta (tačkice), baterija mi iskočila od siline udara, mislio sam da groma čuo nije. Displeju ništa, ni ogrebotina.
Što kaže Bugi, ako si u mogućnosti, uzmi Note i nemaš briga.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako se zove ona najbolja aplikacija za insta prevod - tipa jednostavno uperiš kameru (bez fotografisanja) a ona ti automatski prevodi tekst?
Google prevodilac.
Moji postovi nijesu reklamnog, već informativnog karaktera i predstavljaju moje mišljenje i savjete.
Ne ta, mislim da ima još jedna, no ne. mogu da se sjetim imena.
google translate ima to, sigurno nema neka bolja od te... Jedino sto ti treba pristup netu za takvo prevodjenje, AFAIK...
(nečitko)
Ova je imala foru - samo uperiš kameru na tekst i automatski prevod dobiješ (a na ovaj translate moraš da fotografišeš pa da ručno označiš tekst koji prevodiš).
I meni bi znacila ta aplikacija...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ta aplikacija je razvijena od strane MS i trenutno samo podržava Windows Phone...
Dobra offline mapa?
I am so post-rock I shit sad birds.
Xwala
I am so post-rock I shit sad birds.
Nakon apdejta baterija mi se nenormalno brzo trosi.kad dodje do 10% bukvalno za minut na nulu ode.huawei g7 je u pitanju.probao sam ispraznit je skroz da se vise ne moze upalit pa onda napunit ali ista stvar.sto mi je cinjet?
Probao bih sa factory resetom kad je puna baterija,mada opste je poznato da svaki update sistema povecava potrosnju baterije (bice onih koji kazu da nije tacno al na mojih 10ak tel do sad je ta praksa bila,a lolipop jednostavno mi przi bateriju)... a ako ti daktori reset ne pomogne ovo od 10% do 0 sto ti tako brzo potrosi poazarelj je i da je ostecena baterija
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Odradih factory reset nedje na 70% baterije.I dalje isti problem.ponavljam ovo se dan nakon apdejta pocelo desavat prije toga sve je bilo cakum pakum
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks