Hahaha, e ako su mi jasni ti ljudi, sto je najjace forum ih je pun. Dosta bijesnih kola i na okupljanje bjese, dvocifreno niti jedno auto ne trosi pa sve da im noz pod grlo drzis![]()
Hahaha, e ako su mi jasni ti ljudi, sto je najjace forum ih je pun. Dosta bijesnih kola i na okupljanje bjese, dvocifreno niti jedno auto ne trosi pa sve da im noz pod grlo drzis![]()
You must spread some Reputation around before giving it to .:. again.
Brate bar sam 30 ljudi provoza, a znas i sam nas mentalitet prvo sto je "stisni ga malo ajdee, je li ovo u S?"Tako da se tu potrosnja digla maximalno
I ja sam provozao dosta ljudi, a jos toliko seljacina...i naravno laganini...
TAKUMI
Vise mi je smijesna prica kad se (razmatra) potrosnja..
Ovdje izgleda kako godine prolaze/tehnologija napreduje vise trosi auto sad 50% nego sto je prije..
Bitrate jesi li ljubitelj benzinaca ili si ga jeftinije uzeo nego sto je kod nas?
Jer od ove potrosnje sto si napisao glava me zaboljelapored BeEMevovih mocnih dizelasa...
Fabia zaboravio si 435d da se sprda sa benzincima od 300hp a evo i ova serija 3 / 335d ide 4.9 moraju ovi benzinci da napreduju malo posustaju zestoko.![]()
Mene ne zanimaju dizeli.
TAKUMI
Ljudi da sipam 95 ili 98? Do sad sam 98?
95 ako ces malo manje da ti trosi.Ako te potrosnja ne brine a sigurno je tako (sipaš 100Tku) i ima da ti pada kao obrtomjer ali ces osjetit razliku.
![]()
To znas iz iskustva?
Osjeti se na trojku, koju rekose da vozis?
Mozda su mislili es trojku.![]()
Objekivno trosi, jer je skuplji
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne pricam u eurima,vec u litrima.Valjda se jos potrosnja gleda u litrima?
Uspeš 95 stiskas ga 5km ^ onda uspes 100okt. stiskas ga 5km pa da vidis razliku.kad je u pitanju kazaljka.
kako sagori 100tka odma.
100 na autobusku je odlicna bolja nmz biti.jer mi je pricao drug kad su vodili nekakva testiranja i da je dobro gorivo kod delte..
Da ti nije taj drug @Fabija? Inace,veze s vezom ti nema ta prica o potrosnji![]()
Mozemo istestirati nedje pa da vidisa fabia da odradi konacnu procjenu.
![]()
Код Делте не би сипао, радије бих гурао до Лукоил него тамо 100 мл сипао
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
ova prica da trosi vise sa vise oktana je glupa ko ***** biznismen prvo ne zna sto su oktani
bitrate posto imas turbaka onda 98 ili 100
TAKUMI
Vidjeh bmw na.semafore ispred venoma, kao.lutka bijase. No sam io nesto pa ne vidjoh bitrejta :-)
Inace biznismen podgorica, dakle momka ne znam I vjerovatno je ok ali postove kad vidim nik predkacem, ne zato sto su mozda bili losi vec je nik nepodnosljiv.
Ziv bio mladicu svakako
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Bitrate а више да видимо сви то ауто окачи коју слику, е овако хвалоспјеви сваки дан бзв
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Pa kacio sam vec, ali eto... PS: Slikano sa raspalom Z3 kamerom, ***** im se u svih 21 megapiksel
![]()
Last edited by BiTrAtE; 03-10-15 at 18:08.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks