Dva podatka zasto bi ja ugasio ovo.40 hiljada eura kosta ovo plus plata svih njih koji nista ne rade dnevno
podgoricu ovo kosta sve,jer glavni bulevar ne radi,skuplji taksi,prevoz,gorivo...
kako prijeti banjo radulovic
Нећемо са онима који пред пописе убјеђују Црногорце да нису Црногорци, који и даље не признају референдум, који су против ЕУ и НАТО, који су ову државу доживљавају као прелазно стање, и који су исти лопови и грђи дио јединственог ДПС-а, и ништа мање одговорни за постојеће стање.Ратови, санкције, смрт привреде, све се десило док су они сви заједно владали 1989-1997.
Стога зашто би једне лопове мијењали лоповима и још антицрногорцима?
Разумијем зашто Срби желе да мијењају власт.Мада да Мило поново промијени политику опет би га гласали, као некад.
Али добра ствар је да се политичка ситуација у ЦГ значајно мијења набоље.Одређене затроване герерације полако одумиру, нове се рађају.
Стварају се нове партије и покрети, који јесу опозција власти, УРА, Позитивна, али нису опозиција држави, СДП се мијења, СНП је под Милићем значајно промијенио политику, Бечић је наступио јако мудро.
Са друге стране имамо ДПС пред имплозијом и умирући ДФ који позива нас Црногорце да им спасимо политички живот, а све су радили да нас не буде.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Dva podatka zasto bi ja ugasio ovo.40 hiljada eura kosta ovo plus plata svih njih koji nista ne rade dnevno
podgoricu ovo kosta sve,jer glavni bulevar ne radi,skuplji taksi,prevoz,gorivo...
kako prijeti banjo radulovic
Podgorica Podgoricanima!
hahahaha taman upalih i evo Banjo izaziva Mila na megdan haha
O kojoj gospodi je riječ, koji Banjo, koji Milo??? Ko su ti ljudi?
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Sa ponosom mogu reći da sam za domaću politiku DUDUK na kvadrat, a i za stranu nisam daleko.
Znam samo jedno - oduži se ovo u PG.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Nego, kad istice ova dozvola za satore i binu... ?
kad se otvara saobracaj...?
jbm ti, nedjelju dana je zatvoren saobracaj, radim u centru, kola parkiram kilometar dalje... juce kasnim na posao, mislio sam da preprijecim kad mi veli plavac ne mogu tuda... mogu li preskocit- ne... preprijecih izmedju par zgrada, ugazih u paśinjak i tako...
i kad ce se micati satori... zar se ne mogu isti postaviti u park, nema ih nesto previse... moze li se otvoriti saobracaj...
ili ce biti sjutra Milo tiranin, gusi demokratiju...
Jbm ti, morao si čak kilometar pješačiti! Nisi se mogao parkirati, dva koraka iz auta i u firmi si?
E nije ni čudo što smo tu đe jesmo. Kao što reče jedan pametan čoek, biće nam bolje kad mi budemo bolji.
Sto je ovo, jbn ti...?
Jesam li svojim postom dirnuo u necije pravo i zelju za demonstracijama...? Prvo mi recite dje to ima da nedjelhu dana bude blokirana glavna saobracajnica...
pa mi onda recite koji bi problem bio da se ti demonstratori, odnosno svih 120 satora sklone u neki od dva parka... svi bi stali, a cak bi se stvorio i privid masovnosti...
ako zele da protestuju- slobodno... protesti svakako pocinju u 6 ipo, pa neka mi neko objasni koji bi problem bio da se do 6 sati normalno odvija saobracaj, a onda da se zatvori...
mozete li mi dati argumentovani odgovor na postavljena pitanja...
smeta li mi sto se ne parkiram na svoje mjesto- smeta...
nije me zaposlio ni Milo ni vojvoda, tako da nema potrebe da kukam i krivim druge... pa je moja stvar dje cu da se parkiram i cime cu da idem na posao...
Castimi preko 5000 ljudi. Pocelo je!
![]()
Ko si ti da kazes "necemo" ? Evo ja znam 5 ljudi koji su bili ovih dana na proteste kojima je sva familija od visestanacja bila u liberale pa su dosli. I sta cemo sa tim ljudima? Ti brate nijesi los co'ek cini mi se, za razliku od ovoga rakuna i njemu slicnih, ali si previse opterecen pricama o 90tim, sedmom bataljonu i ostalim prdnjavama. Shvatas li ti da Mandic i ekipa sve i da hoce ne mogu sami doci sami na vlast i ako bi se ista sjutra promijenila sa njima bi bili ura, becicevi i neki drugi bi se pojavili, i u toj nekoj vladi bi bili manjina. Meni stvarno te price kako oce cetnici da nam ukinu drzavu ovo ono mi izgledaju kao price za retardiranu djecu. Evo ja se izjasnjavam kao Srbin ili ****** kako kod oces ali ne bi mi nikad palo na pamet da podrzavam neku pricu o sjedinjavanju ponovnom sa Srbijom ili nesto slicno, a i vecina iz mog drusta su slicni meni i znam da imamo ista razmisljanja u vezi toga. Samo ocemo da mozemo slobodno reci da smo Srbi, kao sto trebaju i svi drugi, da mozemo nositi zastavu sa ocilima, krstas, CG trobojku i ostala nasa obiljezja a da nas murija ne snima i cima zbog toga. Ustvari najbitnije je od svega da ovaj narod makar malo bolje zivi, da ne bude svakome prica "treba bjezati odavde". Ovi protesti ne mislim da ce uspjeti, ali bice protesta i nakon ulaska u nato, pa me bas interesuje na koji nacin ce tada dps-ovcE da proguraju prica kako cemo se pripojit Srbiji ako opozicija dodje na vlast
Inace, u Niksicu svaki dan popodne se policija instalira na Bogetice i svako auto koje ide na proteste snimaju, a kad nisu auto u grupi onda sumnjive zaustavljaju i cimaju. Prevoznika koji je vozio ljude na proteste ovih dana u 3 dana 2 puta zaustavili na 50 metara od kuce, u vrijeme kad je kretao na protest i pisali mu kazne po naredbi od po 500+ eura. Dokle to ide kad covjeka koji hrani porodicu tim poslom gledaju da sjebu samo zbog toga sto vozi njihove neistomisljenike. Ne znam kakvi da su kad vidim sta rade dps, policija i njihovi spijuni momelno bih morao biti protiv njih
Last edited by chelsea; 02-10-15 at 20:52.
Ma i mi "formirali" CDM partiju prije x godina, pa se ne ljutimo sto nismo imali ni simbolicnu podrsku sire od nase "avlije za caskanje".. I sto da se ljutimo...
Eto popularnije partije idu dalje..![]()
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 02-10-15 at 20:53.
Kakva cenzura vlada odje! Cim im nesto ne odgovara odma brisu.
Ja isto ne ukapirah zasto ti obrisase post. Iako se ne slazem sa tobom, post je bio potpuno korektan i bez ikakvog vrijedjanja.
Mislio sam da odgovorim, al sad nema poente, nazalost.
Pa i meni je bilo na granici ukusa.. Dolaziti tako kao sto rece ponekad, i komentarisati apriori sa losim zakljuckom sve nas koji volimo da caskamo ovdje - bez opterecivanja budzeta CG i na svoj licni racun.. Nije fer ni korektno..
Moguce zato...
Hvala Lepo
Moze li neko rec ovim ljudima malo tishe....nista ne cujem. Jel ovo kino ili nije?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Večeras je bilo super! Atmosfera odlična, Banjo majstor...očekujemo da će i naši prijatelji sa portala da nam se pridruže.
Džaba prijatelju, ti kao Srbin ne smetaš nikome a to nije i ne bi trebala da bude poenta ovih protesta.
Sve dok to, i tebi slični ne shvatite, od ovih protesta neće biti ništa.
Mene kao neutralca, prije svega ove ogavne face ne mogu da ubijede ni na jedan jedini način da prihvatim njihovu opciju, sa svojom nesposobnošću pod jedan, pod dva zatučenom ideologijom preko koje ne mogu preći (jer generacijski seže moja mržnja prema č. ideologiji) a titular vojvode, pod tri zastave koje asociraju na neke težnje tih istih pojedinaca koje se kose sa mojim viđenjem ove nacije.
Ja sam za građansku Cg, bez obje opcije koje se trenutno nude.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
@Maja
Pobrkala si post koji je postavio Chelsea sa onim od Directora. Ovaj Celzijev je bio korektno misljenje na temu i obrazlaganje njegove vizure dok je Directorov bilo cisto prosipanje nervoze i prozivanje.
Moguce.. Izvinite.. Nisam obracala paznju na nickove..Citala sam samo tekstove..
Hvala Lepo
aloo ljudi Chelsea-ov post je tu, ne znam što zapomažete? Ja citam temu i vraćem se dvije strane da vidim dje je obrisani post....moguće da je greškom brisan ali je odmah i vraćen![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Што би Албатрос рекао, која се ође балавурдија окупља, да ћаскају и млате вицеве, потпуно опуштено.
Знају за 2 ријечи , четници и Србија, док им овамо позатвараше све фабрике, продаше приморје а љубимци тј газде им у затвор сваки дан иду.
Гаси ову тему и миловце што долазе да ћаскају док им се суграђани муче и боре за живот голи. Срамота, пу
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Uh, zato ćeš ti čudo napraviti sa postovima ogorčene babe, kojoj je najveći uspjeh što je pobjegao odavde. Oladi više, da se konačno počine.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks