Page 54 of 373 FirstFirst ... 44450515253545556575864104154 ... LastLast
Results 1,326 to 1,350 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by 1987pg View Post
    Ne razumijem stvarno kako im ne dosadi da ih gaze , nemaju nista bukvalno , ima ih po popisu najvise , a opet nista u toj drzavi nemaju , lise jedan manji dio sto ima posao preko partije mila djukanovica kojeg bi prodali za slavka perovica koji je smugnuo u Bec i kulira ka' najjaci.. realno je da vam je milo donio vise no slavko , ali zna se ko je i sto je milo i on nema vise da vam ponudi , a na vama je da skupite ta prijeko potrebna mu*a i izborite se za vise od ove mizerije sto imate
    Нећемо са онима који пред пописе убјеђују Црногорце да нису Црногорци, који и даље не признају референдум, који су против ЕУ и НАТО, који су ову државу доживљавају као прелазно стање, и који су исти лопови и грђи дио јединственог ДПС-а, и ништа мање одговорни за постојеће стање.Ратови, санкције, смрт привреде, све се десило док су они сви заједно владали 1989-1997.

Стога зашто би једне лопове мијењали лоповима и још антицрногорцима?

Разумијем зашто Срби желе да мијењају власт.Мада да Мило поново промијени политику опет би га гласали, као некад.

Али добра ствар је да се политичка ситуација у ЦГ значајно мијења набоље.Одређене затроване герерације полако одумиру, нове се рађају.

Стварају се нове партије и покрети, који јесу опозција власти, УРА, Позитивна, али нису опозиција држави, СДП се мијења, СНП је под Милићем значајно промијенио политику, Бечић је наступио јако мудро.

Са друге стране имамо ДПС пред имплозијом и умирући ДФ који позива нас Црногорце да им спасимо политички живот, а све су радили да нас не буде.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Dva podatka zasto bi ja ugasio ovo.40 hiljada eura kosta ovo plus plata svih njih koji nista ne rade dnevno
    podgoricu ovo kosta sve,jer glavni bulevar ne radi,skuplji taksi,prevoz,gorivo...
    kako prijeti banjo radulovic
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

hahahaha taman upalih i evo Banjo izaziva Mila na megdan haha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

O kojoj gospodi je riječ, koji Banjo, koji Milo??? Ko su ti ljudi?
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Sa ponosom mogu reći da sam za domaću politiku DUDUK na kvadrat, a i za stranu nisam daleko.
    Znam samo jedno - oduži se ovo u PG.
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    2,162
    Thanks Thanks Received 
    1,265
    Thanked in
    486 Posts

Quote Originally Posted by Xerxes View Post
    Sa ponosom mogu reći da sam za domaću politiku DUDUK na kvadrat, a i za stranu nisam daleko.
    Znam samo jedno - oduži se ovo u PG.
    Nikad nije kasno da se ukljucis,naravno ako zelis.
    Nesto poput spanske serije,mozes situaciju ispratiti I u 999 epizodi.
    Skoro isti glumci odavno.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Nego, kad istice ova dozvola za satore i binu... ?
    kad se otvara saobracaj...?
    jbm ti, nedjelju dana je zatvoren saobracaj, radim u centru, kola parkiram kilometar dalje... juce kasnim na posao, mislio sam da preprijecim kad mi veli plavac ne mogu tuda... mogu li preskocit- ne... preprijecih izmedju par zgrada, ugazih u paśinjak i tako...
    i kad ce se micati satori... zar se ne mogu isti postaviti u park, nema ih nesto previse... moze li se otvoriti saobracaj...
    ili ce biti sjutra Milo tiranin, gusi demokratiju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jbm ti, morao si čak kilometar pješačiti! Nisi se mogao parkirati, dva koraka iz auta i u firmi si?
    E nije ni čudo što smo tu đe jesmo. Kao što reče jedan pametan čoek, biće nam bolje kad mi budemo bolji.

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Nego, kad istice ova dozvola za satore i binu... ?
    kad se otvara saobracaj...?
    jbm ti, nedjelju dana je zatvoren saobracaj, radim u centru, kola parkiram kilometar dalje... juce kasnim na posao, mislio sam da preprijecim kad mi veli plavac ne mogu tuda... mogu li preskocit- ne... preprijecih izmedju par zgrada, ugazih u paśinjak i tako...
    i kad ce se micati satori... zar se ne mogu isti postaviti u park, nema ih nesto previse... moze li se otvoriti saobracaj...
    ili ce biti sjutra Milo tiranin, gusi demokratiju...
    Jesi onemoca ol moc u ponedeljak? Da se pokupimo s foruma da te nosimo mucenice...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Sto je ovo, jbn ti...?
    Jesam li svojim postom dirnuo u necije pravo i zelju za demonstracijama...? Prvo mi recite dje to ima da nedjelhu dana bude blokirana glavna saobracajnica...
    pa mi onda recite koji bi problem bio da se ti demonstratori, odnosno svih 120 satora sklone u neki od dva parka... svi bi stali, a cak bi se stvorio i privid masovnosti...
    ako zele da protestuju- slobodno... protesti svakako pocinju u 6 ipo, pa neka mi neko objasni koji bi problem bio da se do 6 sati normalno odvija saobracaj, a onda da se zatvori...
    mozete li mi dati argumentovani odgovor na postavljena pitanja...
    smeta li mi sto se ne parkiram na svoje mjesto- smeta...
    nije me zaposlio ni Milo ni vojvoda, tako da nema potrebe da kukam i krivim druge... pa je moja stvar dje cu da se parkiram i cime cu da idem na posao...

Thanks Thanks Given 
    1,201
    Thanks Thanks Received 
    1,983
    Thanked in
    1,083 Posts

Castimi preko 5000 ljudi. Pocelo je!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Нећемо са онима који пред пописе убјеђују Црногорце да нису Црногорци, који и даље не признају референдум, који су против ЕУ и НАТО, који су ову државу доживљавају као прелазно стање, и који су исти лопови и грђи дио јединственог ДПС-а, и ништа мање одговорни за постојеће стање.Ратови, санкције, смрт привреде, све се десило док су они сви заједно владали 1989-1997.

Стога зашто би једне лопове мијењали лоповима и још антицрногорцима?

Разумијем зашто Срби желе да мијењају власт.Мада да Мило поново промијени политику опет би га гласали, као некад.

Али добра ствар је да се политичка ситуација у ЦГ значајно мијења набоље.Одређене затроване герерације полако одумиру, нове се рађају.

Стварају се нове партије и покрети, који јесу опозција власти, УРА, Позитивна, али нису опозиција држави, СДП се мијења, СНП је под Милићем значајно промијенио политику, Бечић је наступио јако мудро.

Са друге стране имамо ДПС пред имплозијом и умирући ДФ који позива нас Црногорце да им спасимо политички живот, а све су радили да нас не буде.
    Ko si ti da kazes "necemo" ? Evo ja znam 5 ljudi koji su bili ovih dana na proteste kojima je sva familija od visestanacja bila u liberale pa su dosli. I sta cemo sa tim ljudima? Ti brate nijesi los co'ek cini mi se, za razliku od ovoga rakuna i njemu slicnih, ali si previse opterecen pricama o 90tim, sedmom bataljonu i ostalim prdnjavama. Shvatas li ti da Mandic i ekipa sve i da hoce ne mogu sami doci sami na vlast i ako bi se ista sjutra promijenila sa njima bi bili ura, becicevi i neki drugi bi se pojavili, i u toj nekoj vladi bi bili manjina. Meni stvarno te price kako oce cetnici da nam ukinu drzavu ovo ono mi izgledaju kao price za retardiranu djecu. Evo ja se izjasnjavam kao Srbin ili ****** kako kod oces ali ne bi mi nikad palo na pamet da podrzavam neku pricu o sjedinjavanju ponovnom sa Srbijom ili nesto slicno, a i vecina iz mog drusta su slicni meni i znam da imamo ista razmisljanja u vezi toga. Samo ocemo da mozemo slobodno reci da smo Srbi, kao sto trebaju i svi drugi, da mozemo nositi zastavu sa ocilima, krstas, CG trobojku i ostala nasa obiljezja a da nas murija ne snima i cima zbog toga. Ustvari najbitnije je od svega da ovaj narod makar malo bolje zivi, da ne bude svakome prica "treba bjezati odavde". Ovi protesti ne mislim da ce uspjeti, ali bice protesta i nakon ulaska u nato, pa me bas interesuje na koji nacin ce tada dps-ovcE da proguraju prica kako cemo se pripojit Srbiji ako opozicija dodje na vlast

Inace, u Niksicu svaki dan popodne se policija instalira na Bogetice i svako auto koje ide na proteste snimaju, a kad nisu auto u grupi onda sumnjive zaustavljaju i cimaju. Prevoznika koji je vozio ljude na proteste ovih dana u 3 dana 2 puta zaustavili na 50 metara od kuce, u vrijeme kad je kretao na protest i pisali mu kazne po naredbi od po 500+ eura. Dokle to ide kad covjeka koji hrani porodicu tim poslom gledaju da sjebu samo zbog toga sto vozi njihove neistomisljenike. Ne znam kakvi da su kad vidim sta rade dps, policija i njihovi spijuni momelno bih morao biti protiv njih
    Last edited by chelsea; 02-10-15 at 20:52.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma i mi "formirali" CDM partiju prije x godina, pa se ne ljutimo sto nismo imali ni simbolicnu podrsku sire od nase "avlije za caskanje".. I sto da se ljutimo...
    Eto popularnije partije idu dalje..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 02-10-15 at 20:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva cenzura vlada odje! Cim im nesto ne odgovara odma brisu.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Ja isto ne ukapirah zasto ti obrisase post. Iako se ne slazem sa tobom, post je bio potpuno korektan i bez ikakvog vrijedjanja.

Mislio sam da odgovorim, al sad nema poente, nazalost.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa i meni je bilo na granici ukusa.. Dolaziti tako kao sto rece ponekad, i komentarisati apriori sa losim zakljuckom sve nas koji volimo da caskamo ovdje - bez opterecivanja budzeta CG i na svoj licni racun.. Nije fer ni korektno..
    Moguce zato...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    6,298
    Thanks Thanks Received 
    6,831
    Thanked in
    3,272 Posts

Moze li neko rec ovim ljudima malo tishe....nista ne cujem. Jel ovo kino ili nije?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Večeras je bilo super! Atmosfera odlična, Banjo majstor...očekujemo da će i naši prijatelji sa portala da nam se pridruže.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Džaba prijatelju, ti kao Srbin ne smetaš nikome a to nije i ne bi trebala da bude poenta ovih protesta.
    Sve dok to, i tebi slični ne shvatite, od ovih protesta neće biti ništa.

Mene kao neutralca, prije svega ove ogavne face ne mogu da ubijede ni na jedan jedini način da prihvatim njihovu opciju, sa svojom nesposobnošću pod jedan, pod dva zatučenom ideologijom preko koje ne mogu preći (jer generacijski seže moja mržnja prema č. ideologiji) a titular vojvode, pod tri zastave koje asociraju na neke težnje tih istih pojedinaca koje se kose sa mojim viđenjem ove nacije.

Ja sam za građansku Cg, bez obje opcije koje se trenutno nude.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

@Maja

Pobrkala si post koji je postavio Chelsea sa onim od Directora. Ovaj Celzijev je bio korektno misljenje na temu i obrazlaganje njegove vizure dok je Directorov bilo cisto prosipanje nervoze i prozivanje.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Moguce.. Izvinite.. Nisam obracala paznju na nickove..Citala sam samo tekstove..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

aloo ljudi Chelsea-ov post je tu, ne znam što zapomažete? Ja citam temu i vraćem se dvije strane da vidim dje je obrisani post....moguće da je greškom brisan ali je odmah i vraćen
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    aloo ljudi Chelsea-ov post je tu, ne znam što zapomažete? Ja citam temu i vraćem se dvije strane da vidim dje je obrisani post....moguće da je greškom brisan ali je odmah i vraćen
    Smanji unos vina.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

Што би Албатрос рекао, која се ође балавурдија окупља, да ћаскају и млате вицеве, потпуно опуштено.
    Знају за 2 ријечи , четници и Србија, док им овамо позатвараше све фабрике, продаше приморје а љубимци тј газде им у затвор сваки дан иду.

Гаси ову тему и миловце што долазе да ћаскају док им се суграђани муче и боре за живот голи. Срамота, пу

Sent from my HTC One_M8
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Uh, zato ćeš ti čudo napraviti sa postovima ogorčene babe, kojoj je najveći uspjeh što je pobjegao odavde. Oladi više, da se konačno počine.

Page 54 of 373 FirstFirst ... 44450515253545556575864104154 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)