Ja ne znam nikoga od momaka koji su iz "četničke" strukture a posjećuju proteste. Bojim se da je muhamedanska svijest najveći neprijatelj glave ovih koji u svemu vide "četnike" a koji su protiv vlasti. Ne daj Bože da su ljudi tako mislili tokom otomanskog gaženja ili u WWII vjerujem da bi ti alhemičaru nosio SS uniformu.
Last edited by Rakun; 02-10-15 at 15:12.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pa sad, ocekujes od mene da pravim razlike i diskriminisem nekog, na kraju krajeva svi smo od krvi i mesa tj ista g*ovna.
Dovoljno je pogledati ih, vidjeti ih kao pojave, ruzno oblacenje, neobicnog ponasanja, mongolski pogledi, onako neke ciganske face...
Stvarno ne bih znao kako da ih adekvatno opisujem.
Samo znam da bi se zakleo da tu nema ni 20 ljudi iz pg.
Rakune, jesam brate musliman, ti znas elhamdulilah
Ne znam sto ti je tesko da prifatis cinjenicu da neki crnogorski gradjanin druge vjere, nacionalnosti nije za Nato a simpaticniji mu je Koprivica nego Lazovic.![]()
Last edited by KODI; 02-10-15 at 15:22.
Sta su mongolski pogledi?
Pljevaljski selfie
Ako ćemo pravo više ovim sapatnicima iz gusinja, plava i rožaja priliči "mongolski pogled" nego ljudima iSpljevalja.
Ne glupiraj se da te zamolim... Pricha se o debilnoj prichi da se daje 50e za nocenje... Oduvijek se prevoz i hrana placaju, nije bitno koja stranka je u pitanju i kojim povodom... Uporedjivati to sa kupovinom glasova mozhe samo bezobrazna i zlonamjerna osoba...
Sent from tapatalk
#fakenews
Ti reče da daju i džeparac
Osim toga nikad nigdje čuo nisam da se nekom plaća gorivo za njegov automobil. Kada se ide na neke demonstracije organizuje se grupni prevoz, a ne daju pare da bi se neko pojavio na protestu.
Ponavljem divno licemjerstvo. Kada snime DPS kako kupuje narod to se frka neviđena, a kada uhvate DF da radi isto to u pitanju je samo za gorivo i neki mali džeparaci
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Last edited by Rakun; 02-10-15 at 15:59.
Hahaha busted :d
Otac pravoslavac, majka muslimana, a identifikuje se s maaaajkom.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Crmogorci ne zivite dovijeka u strahu , okrenite se protiv mila , ne budite podanici oca nacije... ali dzabe kad mu*a ni na mapi...
Kad poosrbica priča o integritetu. Mada sasvim je moguće da su ovakve spodobe u stvari DPS botovi koji laju u cilju da još više ogade već gadne ljude
Last edited by Rakun; 02-10-15 at 16:12.
U Beograd kazu da su Crnogorci, a kad su doma kazu da su Srbi. Muka grdna.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
... a onda pomjeriše na 6.30. Nadaju se za vikend da dođe više ljudi, zbog razvoja situacije, zbog ljepšeg vremena, zbog neradnih dana -i umjesto da zakažu bar 2-3 sata ranije, oni drže 6.30. Valjda je onima van PG, iz udaljenijih krajeva, ako se vraćaju kući lakše da se tog dana protest ranije završi. Tek sad mi ništa nije jasno.
Није Мило отац нације.
Црна Гора мора да се ослободи тековина АБ револуције, да би ишла напријед, а то не може ни са Милом, а камо ли са овима у опозицији.
Мило је нешто од политике мијењао, одрекао се прошлости, а они и даље гуслају, а неке суштинске разлике међу њима нема што се поштења и правде тиче.
А народ има свијест дјетета предшколског узраста и а закључује на основу новинских наслова из ДАН-а, Побједе или Вијести, или онога што му се сервира преко телевизије и разних портала.
Сликовито речено:
Дакле ја да улицом рушим Мила да би га замијенио Милом из деведесетих? Да се послије рушења за Мила за гуше хватамо и гледамо преко нишана око НАТО-а, ЕУ, Цркве, Академије, око тога оћемо ли преко Чакора оружани поћи и сличних ствари? Нема шансе.
Мила ћемо рушити само на програму ЛСЦГ.И то ће доћи прије него што мислиш.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ima li kakvih informacija ostaju li i nakon subote?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Drzava Crna Gora je starija i od Mila i od svih nas to sto neki poistovećuju Crnu Goru sa Milom ili sto im je krivo sto ona kao nezavisna država postoji umjesto da bude neka srpska pokrajina to je njihov problem.Uostalo njima istima je trebalo 30 godina da skupe m*** da skinu sa vlasti njihovog oca nacije tako da nisu kompetentni da ikog prozivaju.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Hocete li vi pobunjeni cernogosrski Serbi priznati pravo svojine nama strancima, posebito onim koji nusu pravoslavne vjeroispovijesti?
Da nema ko kakav link za live prenos.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks