Koje su ulice blokirane i do kad ? Mislio sam da su zavrsili, a oni jos tu..
Ako je uslov cijele opozicije da prelazna Vlada raspiše izbore po novom izbornom zakonodavstvu onda milim da DPS nema izlaza.
Koje su ulice blokirane i do kad ? Mislio sam da su zavrsili, a oni jos tu..
Zatvoren je bulevar od zgrade predsjednika do pošte.
do...
То једино уколико би читава опозиција стала иза тога плус нека од чланица владајуће коалиције са више од 4 мандата, односно СДП.
ДПС нема никакву обавезу да пристаје на услове опозиције, а опозиција нема никакву снагу да изврши притисак на ДПС.
Опозиција може бојкотовати изборе, али опет не могу ништа остварити, јер ја мислим нема више оне законске обавезе да на изборе мора изаћи половина уписаних.
Једини који би могли да изврше притисак на ДПС су битне чланице ЕУ и НАТО, Њемачка и САД.Али како овај протест има снажну дозу антиНАТО и антиЗападног набоја и како се шпекулише о стварним намјерама ових протеста, то се неће десити.
Уз то највећи дијелу опозиције у ЦГ не пада напамет сарадња са овим идиотима.
Црногорце је одржало црногорско срце.
/seen lucke91
p.s. simpa intervju na TV vijesti g. Komnenic - g.Medojevic?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 01-10-15 at 19:13.
Nakon antikvarnice1 i alhemičara, raspravi se priključuju i botovi sa suprotne strane... Blago nama.
---------------------------------------------------------------------------------------
Nema sreće od ovih demonstracija ni po tom pitanju.
Bude po nekoliko crnogorskih zastava u ovome udarnom terminu, ali se tačno vidi da su tu više reda radi. Vjerovatno ovi PZP-ovci oće malo da ublaže glavni dojam.
Mislim, gledajte ovo:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pored toga video prenos demonstracija organizuje portal IN4S.
Tu su stvari skroz jasne. Za vas koji ne znate, u tekstovima na ovom portalu unazad 6-7 godina kad je osnovan, Crna Gora je nazivana "BJR CG" (aludiranje Makedoniju) i "takozvana Crna Gora".
Urednik i osnivač toga portala je Gojko Raičević, koga već pominjah na temi o NATO-u:
A evo je i njegova slika sa ovih protesta:
Istini za volju, okićena je ova zaštitna ograda raznoraznim zastavama, ali na njih u najmanju ruku niko ne obrće glavu, mada bi ih neki najradije uždili.
![]()
Last edited by ASC; 01-10-15 at 21:44.
Moje mišljenje je da ukoliko DF,SNP, Demokrate,Demos i URA budu jedinstveni da neće izaći na izbore ako ih ne organizuje prelazna Vlada po novom izbornom zakonodavstvu, Da DPS nema izlaza. Nema šanse da organizuju izbore sa PCG,CDU i sotalim satelitima a da to prođe nezapaženo u medjunarodnoj zajednici. SDP tu nije bitan.
Nema nema sreće.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Možda bi ovim tipovima kao što je ovaj Raičević neko mogao da kaže da je car Dušan davno umro.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ne znam za vas, ali meni se povrace od ovih pijanih cetnika kao i od idiotske demagogije retardiranih govornika.
34 doktora i medicinski direktor KBCCG Dobričanin javno zatražili da se pročitaju njihova imena i prezimena kao podrška protestima. Ovo je do juče bilo NEZAMISLIVO!Dalje SVI rudari BOKSITA organizovano dosli na proteste iako su ne mnogo prije potencirali da na slične skupove ne dolaze...ovo je novi momenat u protestima...ako im se pridruže i studenti ( a student-govornik ih je najavio) može biti nešto od ovoga. Do ovih najnovijih dešavanja, protesti su bili prilično anemični i slabašni...
Nema vishe Live Cam? Ono na in4s je izgleda snimak.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nema, ne znam u čemu je problem. Imaju često ispade ali ne dugotrajne. Sada me najviše zanima sudbina doktora KCCG i medicinskog direktora. Ovako da javno, toliki broj, podrže opoziciju...još nije bilo u CG.
У медицини је увјек било прилично просрпски оријетисаних људи, као и у школству на нижим нивоима, у средњим и основним школама и увјек су били политички активни.Како се смјењују генерације и како се све мање и мање људи школује у Србији, тај број опада, али је још увјек знатан.А што се студената тиче, слободно ову србадију прогласите студентима...
Слушај било какав скуп да направите, теби се обраћам јер си очигледно овдје по задатку, ви и даље нећете изаћи из те великосрспке идеологије и у старту сте осуђени на пропаст.
Ваш протест ће успјети оног тренутка када мене и људе попут мене успијете да мотивишете да дођемо на скуп.Али све до сад што сте урадили је управо супротно од тога.Стога Србадијо добро размислите коме овим што радите чините корист.
Last edited by BAR; 01-10-15 at 21:15.
Kakvi doktori, kakvi bakrači. Sad se hvataju bukvalno za slamku, uz par zapaljivih izjava koje uglavnom imaju kontra efekat.
Izlazna strategija ovog debakla je jasna, što je najgore, dovoljan je jedan zamah pendreka da im se dadne legitimitet. A ovakvim pojedincima davati legitimitet, ne da je nepotrebno.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Svako cudo za tri dana. Tesko da se ovo moze omasoviti. Moraju smisljati izlaznu strategiju. Mora se priznati da ipak preovladjuje ikonografija gradjanskog protesta.
Ноћас је више људи било, по полицијским подацима.
Биће фино за викенд, само да вријеме послужи па да видимо изблиза како то изгледа.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pročitah skoro cijelu temu i vidim da ima raznih mišljenja a u potpuonsti se slažem sa kolegom čiji je nick BAR.
Mislim da je od samog starta ova "pobuna" osuđena na propast, baš zbog ovih momaka iz organizacije "srbadija".
Dok god se na rušenje vlasti ide sa četničkom kapom i srpskom zastavom možete računa i da od toga nema ništa.
Za šta se bori "srbadija" za Srbiju? Nije mi jasno ništa.
Mi tražimo smjenu vlasti a na čelo kolone srpske zastave i kokarde.
U kojem vijeku živimo?
Još nešto jako bitno, kad na ulice izađu LjUDI koji su gladni i nezadovoljni, kad izađu oni koji su završili dobre fakultete a rade kao magacioneri i čistači u Voliju, kad izađu LjUDI bez zastava Srbije, Albanije, Crne Gore i bilo koje države, vlast ruši snaga i ujedinjenje a ne "srbadija", vlast ruše nezadovoljni penzioneri, vlast ruše roditelji koji đeci nemaju knjige da kupe, vlast ce pasti kad popovi i odze prestanu da budu zanimljivi i kad srbin, albanac, crnogorac, bošnjak, hrvat i svi ostali izađu ruku pod ruku...
Zastave su najvece gluposti.
Moje mišljenje je da "srbadija" samo jača Milu mjesto!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Vlado Dobricanin mi je drug od djetinjstva, došao kao izbjeglica sa Kosova ima kuću u mom mjestu i dje je prije rata uvijek dolazio.
Sto se njega tiče znam mu stav al me čudi da je sad javno tako nastupio sa obzirom koliko čujem priče po KBCu da je politički forsiran i da ga baš zbog toga tamo nisu voljeli.
Čudno mi sve to, posebno jer je sad unaprijedjen
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
И мени је чудно пошто сам и ја сматрао да је човјек у милости власти.
Можда га је неко од његових колега, активиста неке од просрпских партија дописао, па ће сјутра демантовати, као што је био случај са београдским универзитетом, или је човјек одлучио да подржи ове антиНАТО протесте, обзиром да вјероватно има чврсте разлоге да не воли НАТО јер је живио и радио на Косову.
Поред свега мени тај човјек, онако са телевизије, дјелује сасвим ок.
Studentsku podršku koju najavljuju obezbjedjuju na sledeci nacin - OSA studentska organizacija je nastala 3-4 dana prije protesta, osnovali su je sinovi i sinovci celnika DFa i njima bliski likovi, dobili su pare i izace sa 400-500 placenih jadova.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks