Page 67 of 655 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167567 ... LastLast
Results 1,651 to 1,675 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Rijetko se dje sere kao odje.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

E ovo stvarno jes preseravanje... A koga biste vi strucnjaci , sto ocete? Pa Keselj je za KK Buducnost plafon na krilu sto mogu dovest. Samo on je ima sad jednomjesecni sa Fenerom i ima solidne minute u pripremnim , nesto mi je nevjerovatno da dodje kod nas sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hoće li prenositi rtcg utakmice Budućnosti kao prošle godine ili je isključivo samo arena uzela?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Keselj moze plafon biti samo nekom klubu sto igra u trecoj ligi Nepala, jer sigurno postoji razlog sto ga nijedan ozbiljan klub dje god se igra kosarka nece evo vec vise od 2 godine iako ga je Misko nudio svima i svakome.Keselj ima sanse da ostane u Feneru koliko i ja da nagovorim Emily Ratajkowski da izadje samnom.Plus Buducnost je valjda dovela ovog Jaramaza, koji ce im moj onda Keselj ? Ako budu uopste nekog dovodili bolje bi im bilo da nadju nekog pleja jer se sa Kukom samim nece moci izgurati sezona, cisto sumnjam da ce on moci igrati 30+ minuta svaku utakmicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno planiraju da ga Sead odmjenjuje na pleju.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Vjerovatno planiraju da ga Sead odmjenjuje na pleju.
    Sead je neki swingman ko i Suad (SG/SF), tip ima skoro 2m, bez ako je u Makedoniji i Madjarskoj postao Lebron onda ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by 1987pg View Post
    E ovo stvarno jes preseravanje... A koga biste vi strucnjaci , sto ocete? Pa Keselj je za KK Buducnost plafon na krilu sto mogu dovest. Samo on je ima sad jednomjesecni sa Fenerom i ima solidne minute u pripremnim , nesto mi je nevjerovatno da dodje kod nas sad
    Aj bogu fala neko realan, koji razumije da u danasnjem svijetu Buducnost ne mozhe da osvoji evroligu, i da dovede Ljulja, Spanulisa (mada bi rekli, istrosen je, star je...) i ostalu ekipu...

Ako dodje, vishe nego dobro doshao, zivi bili pa vidjeli...

Ajte Poz,
    Idem da gledam ove istroshene igrache i dam podrsku za koji sat...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    171
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by ermin View Post
    Hoće li prenositi rtcg utakmice Budućnosti kao prošle godine ili je isključivo samo arena uzela?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Večeras prenosi rtcg2

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Kad ide sut sve izgleda odlicno.Ali mnogo bolje skacemo nego Krka nagrdismo ih u skoku.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Rtcg nije kupio abu.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Nije kupio? Na total u programsku stoji da prenose mec..
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Arena otkupila prava za narednih šest godina cini mi se, tako da je RTCG morao od njih da kupi, ispostavilo se da je cijena bila previsoka.
    Edit: Opet prazni minuti...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Arena otkupila prava za narednih šest godina cini mi se, tako da je RTCG morao od njih da kupi, ispostavilo se da je cijena bila previsoka.
    Edit: Opet prazni minuti...
    To se nikad promjeniti nece dok je Jovovic tu, ne kazem da se ne bi desavalo kod nekog drugog trenera ali vrijedi makar pokusati.5 poena za 7 minuta u trecoj cetvrtini, sramota.Ovu su prednost nabili na ove izgubljene lopte Krke(doduse bila je mnogo bolja odbrana u prvom poluvremenu) i skok.Napisacu za igrace pojedinacno nakon utakmice,

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Sinovec ih ugazi, ali ostanak Rikica ne shvatam.

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Da da ista prica kao prosle sezone opet se prosipa veca prednost opet minuti sa mozgom na otavu, osjecaj mi je da je bila neka jaca ekipa od Krke tesko da bi zadrzali prednost ali dobro prva pobjeda i cestitke.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Čitajući vas mislio sam da smo dobili poen razlike a ne 20
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo poluvr. bolje nego što sam očekivao, bilo mjesta i za Baćovića i Čarapića,izgledalo je da će do kraja bit' pješke. U 3/4 stara boljka,prazni minuti,niđe igre,ovi imali i posjed za vođstvo. Na kraju ipak sve došlo na svoje,realna razlika.

Joseph izgledao mnogo loše,od Marića sam više očekivao ,Šehovići i Tadija odlični. Sad, što će bit' u tekmama kad njima stane šut...
    Prva utakmica, unaprijed očekivana pobjeda i to je to.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Ivanović šef u megi, 7 5 4 (P, TO, ASS)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Nervirao me citavu utakmicu neki raspali komentator na Areni koji toliko ocigledno navija protiv Buducnosti i na sve nacine pokusavao da to gledaocima stavi do znanja.Na kraju jedini sto nesta odigrase su bili Suad,Sead,Cook i Dragicevic.Ovi ostali ko da nijesu dosli na utakmicu.Sehovici su pogadjali kad su se ovi priblizavali a vjerovatno i sad mogu reci da ce Sead biti 10x bolje pojacanje nego li sva ova Miskova boranija sto je ljetos dovedena preko Jaramaza,Marica,Josepha i ostalih.Sehovice i Dragicevica je nocas isao sut ali ih je i Cook dobro nalazio.Odbrana je bila nekonstantna, na momente bas dobra, u nekim trenucima na pionirskom nivou.

Rotacija od 7-8 igraca dje kad Cook izadje desava se opste rasulo u oba smjera koje je donekle izvadio Sead sa ovom all-around partijom od 22p 7r i 7as.Kad Cook izadje svaki centralni PnR je ja mislim prosao, dok u napadu bezidejnost kad god njega nema.Covjek nije postigao nijedan poen al je imao veci uticaj na utakmicu nego komplet centarska linija.Sto je radio Maric u ovoj utakmici ne umijem da objasnim, nijesam nesta mnogo ocekivao od njega kad je doveden ali sam se bar nadao da ce moci ove manje ekipe da trpa, ocigledno je i to bilo mnogo.Subotic stara prica, borben al ogranicen ko balkon, Lalic je i njega i Dragicevica dolje silovao kad god su ga preuzeli.Joseph je tacno onakav kakav sam i mislio da ce biti, trigger happy undersized bek koji ne moze biti plej a uz to je rupa u odbrani, dobar suter ali se to nocas nije vidjelo.Jaramaz nije nesta posebno igrao al vjerovatno pored ovakve partije Sehovica vjerovatno i nije trebao vise, solidno je to djelovalo u odbrani, u napadu sto se ucini, vjerovatno ovogodisnji Paunic mozda neki upgrade u odnosu na njega, nijesam ga dovoljno vidio.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

ne znam misle li da dovode jos jednog centra i bekap pleja...?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    ne znam misle li da dovode jos jednog centra i bekap pleja...?
    Cisto sumnjam, isla je neka prica oko dobro odradjenog prelaznog roka(?), pominjali su se Carapic,Bacovic,Ilic i Radunovic ko buducnost ekipe, a i ako budu dovodili nekog prije ce to biti plej nego li centar i taj nece dolaziti vjerovatno do kraja oktobra ili tako nesta.

Thanks Thanks Given 
    590
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Pojacanja nijesu planirana, ali sa Miskom se nikad ne zna. Bas je Lalic unistio Subotica jadnog, za sekund ga je napunio i poenima i greskama. Nije ovo reper nicega, ali mnogo vise sam ocekivao od Marica, Dragicevic izdominirao, Sejo potpuno ocekivano za mene. Kuk mi je u pojedinim momentima djelovao kao da zeli da nabije statistiku sa sutevima iz pika za tri iako nista ne moze da pogodi.
    Ne znam gledate li Megu, ali Danilo Nikolić trpa li trpa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prva utakmica sezone,pa je nezahvalno ista pricat..ali ako kuk nastavi u istom ritmu u kojem je zavrsio proslu sezonu i odigrao ovu utakmicu,ugasili smo ga..pojacanja su mi sasvim ok,pa cak i joseph koji je odigrao katastrofalno..
    Inace ne mogu da vjerujem da rtcg nije uzeo da presnosi aba ligu..sramota!!!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Kuk je odigrao sasvim korektno, ali kako to objasnit nekom ko gleda smo koliko je neko dao poena. Marić je imao dosta dobru ulogu u odbrani, sigurno 7-8 presjecenih lopti i zaustavio lalica dok je bio na njemu. U napadu nije pokazao nista, ali to je mozda zbog toga sto je krka odlučila da stisne reket. Tadija odigra dobro, neki mi ovđe rekoše da veze nema

Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To je to...

Vele od kad sam ja batalio da pratim kosarku... Los je Tadija... ne sprdajte se, naravno da necu da sudim na osnovu jedne tekme, ali momak je klasa, daleko od toga da je on od top forme u vidu spremnosti i to, al on nikad nije ni bio atleta... Ruka mu je kao snajper, i to je za cetvrotku jako dobro da pravi veliku sirinu u napadu...
    Cook, odlican, ali ne mozhe realno preko 25min da igra na visokom nivou, sto uopste nije lose, 25 je odlicno, ali treba jedan kvalitetan back up, plasim se da Carapic jos nije zreo, al svi oce da se daje sansa mladima, pa eto, neka ga onda on u vatru jbg...

Dalje, Maric... Slazem se, ocekivao sam bolji koshgeterski ucinak bez dileme, ali daleko od toga da je preloshe odigra. Fali mu malo fizicke spreme to je evidentno, ali ljudi... to je sa svim igrachima koji su "VELIKI LJUDI" kako to volim da kazem... Eno vam ga Sofo, ista stvar 7min je igrao dushu je ispustio, ko pamti Pekovica u Partizan, do Januara mrcvari, od Januara eksplodira, njima jednostavno treba da se "pokrenu" ali bukvalno je tako... Pored toga, Maric je napravio par cistih zicera tadiji i suboticu, 2 povratne Sehovicu jer su morali zbog njega da skupljaju itd itd, sve se to broji i tekako utice na konacni rezultat...

Eto to je to manje vishe...
    Koliko sam gledao ni Cigani nisu pokazali jos da su u formi, pa u Subotu ko zna, moze krenuti tekma u oba pravce vrlo lagano...
    F.C.F.

Page 67 of 655 FirstFirst ... 175763646566676869707177117167567 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)